Pokusy o kradeze uctov na STEAMe!
Pokusy o kradeze uctov na STEAMe!
Sem pridavajte pokusy o kradeze uctov s akymi ste sa stretli aby tomu nikto nenaletel a neprisiel o ucet.
zacinam tym co mi prisiel dnes
zacinam tym co mi prisiel dnes
bezne v diskusii k clanku, ci uz na zive.sk alebo dsl.sk byva link, kde si mozte zaobstarat black box aj ked mate kartu NVIDIA, pripadne starsiu ATi. Podmienka je mat na accounte aspon CS1.6 - inac to vraj nejde 
Pripadne najdu sa aj take, kde nie je ziadna podmienka uvadzana. V takom pripade ak ta to laka (pokusenie je svina) a chces si na vlastnej kozi zistit ze to je o*eb, tak si proste zaloz cisty ACC bez hier
a na ten mozes dat heslo komukolvek 
Zasada znie - prihlasovacie meno a heslo NIKDY nikomu nedavat.. Neexistuje sluzba mimo steamu ktora by do neho vedela zadavat hry, vsetko na steame je plne vo vasej rezii, vy kupujete, vy zadavate kluce (v pripade inak zakupenej hry ako cez steam)
Pripadne najdu sa aj take, kde nie je ziadna podmienka uvadzana. V takom pripade ak ta to laka (pokusenie je svina) a chces si na vlastnej kozi zistit ze to je o*eb, tak si proste zaloz cisty ACC bez hier
Zasada znie - prihlasovacie meno a heslo NIKDY nikomu nedavat.. Neexistuje sluzba mimo steamu ktora by do neho vedela zadavat hry, vsetko na steame je plne vo vasej rezii, vy kupujete, vy zadavate kluce (v pripade inak zakupenej hry ako cez steam)
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mne raz nejaky typek pisal na icq.. akoze po anglicky ale na jeho nicku bolo vidiet ze je cz alebo sk .. najprv sa pytal ze ako sa mam.. potom este nejake somarinky a nakoniec chcel vediet meno mojej matky zaslobodna (co som mal v steame ako zaloznu otazku, vtedy sa dalo podla nej ziskat acc ak ste zabudli heslo a majl tusim, teraz to ide iba majlom alebo produkt kod) ... no odpoved bola podobna ako u Toy Machine a bol klud 
-
bizzy
Medium Star
v prilohe najdete moj pribeh ... snazil som sa robit ze som slabucqy a natahovat.
- Prílohy
-
- konecne.rar
- (2.53 KiB) 210 stiahnutí
http://www.bsideliga.freezoka.com/
hm?
//toz...decka uz nevedia co so sebou
// bac a dalsie : http://www.atioffer.freezoka.com/
no zedli mi
čo je moč, to uz je moč
hm?
//toz...decka uz nevedia co so sebou
// bac a dalsie : http://www.atioffer.freezoka.com/
no zedli mi
-
Šu-Do
Redeemer
heh.. mozno mam u ludi doveru... ale uz asi 5 ludi mi dalo heslo a login 
samozrejme za ucelom pomoci... a aj keby.. nikdy by som neu*ebal ucet
a ze sa to teraz propaguje takto vo velkom tak to je velka haluz no
//KoCi
polku z tych ludi som ani nepoznal.. pisali mi prvy krat... ohladom pomoci ako som uz pisal...
samozrejme ze ohladom tejto veci na ktorej je zalozena tema
a co sa dovery tyka.. som na tom tak isto ako ty
nie ze by so mnou niekto vy*ebal ale nechcem aby sa tak stalo
samozrejme za ucelom pomoci... a aj keby.. nikdy by som neu*ebal ucet
a ze sa to teraz propaguje takto vo velkom tak to je velka haluz no
//KoCi
polku z tych ludi som ani nepoznal.. pisali mi prvy krat... ohladom pomoci ako som uz pisal...
pokial s tebou uz niekto vy*ebal tak sa necudujem ze mas stratenu doveru.. teda pokial si mal nejakuKoCi napísal:.. akurat sa pozastavujem nad tym kolko ludi dokaze verit mne, a kolkym som plne schopny verit ja... asi by som sa mal nejak preorganizovat...
a co sa dovery tyka.. som na tom tak isto ako ty
Su-Do .. ono je o inom ked ma kamos poprosi aby som mu do steamu zakupil nejaku hru (ked to nemozem zrovna vyriesit cez Gift) a da mi acc - vie ze mi moze verit, rovnako ako ja mu verim ze aj ked som peniaze neobdrzal vopred, zaplati si za to.
nuz a ine je zverit konto do ruk niekomu uplne cudziemu.. btw patrim k ludom co sa snazia o to, aby v maximalnej moznej miere si boli sebestacni, a neboli zavisli od okolia a kamaratov - svoje heslo by som teda neposkytol napr svojmu bratovi (patrim aj k tym nedovercivym) a ani najlepsiemu kamaratovi. Ked uz som potreboval nieco do steamu, radsej som vstal, presiel do banky, poziadal o kartu, a pockal si tyzden dva...
.. akurat sa pozastavujem nad tym kolko ludi dokaze verit mne, a kolkym som plne schopny verit ja... asi by som sa mal nejak preorganizovat...
nuz a ine je zverit konto do ruk niekomu uplne cudziemu.. btw patrim k ludom co sa snazia o to, aby v maximalnej moznej miere si boli sebestacni, a neboli zavisli od okolia a kamaratov - svoje heslo by som teda neposkytol napr svojmu bratovi (patrim aj k tym nedovercivym) a ani najlepsiemu kamaratovi. Ked uz som potreboval nieco do steamu, radsej som vstal, presiel do banky, poziadal o kartu, a pockal si tyzden dva...
.. akurat sa pozastavujem nad tym kolko ludi dokaze verit mne, a kolkym som plne schopny verit ja... asi by som sa mal nejak preorganizovat...
mensi navod 
Navštívte stránku podpory STEAM : http://support.steampowered.com/ a v záložke SUPPORT nájdete v jednotlivých kategóriách podrobne rozpísané všetky typy problémov týkajúcich sa STEAM-u. Vzhľadom na to, že kradnutie STEAM kont je najčastejším problémom, prinášame presný postup práve tohto riešenia problému.
1, Kliknite na tento link a dostanete sa na stránku podpory STEAM-u, do formulára, ktorý treba vyplniť.
2, Vyplňte nasledovný dotazník (položky s červenými hviezdičkami sú povinné)
2.1 User ID: vyplníte užívateľské číslo a ak nemáte, tak napíšte e-mailovú adresu, ktorú ste zadávali pri registrácii
2.2 Subject: Napíšte predmet správy: Stolen account
2.3 Question: Popíšte aspoň zbežne Váš problém. Napríklad : I have problems with log-in into my steam account. Can't login, account is used. I need to create a new one.
2.4 Product: Vyberte si z ponuky presne Váš produkt.
2.5 Category: Pri ukradnutí vyberte : Steam account questions a následne zvoľte Steam account was stolen
Account Name a CD-key nie ste povinné vyplniť, ale myslím, že to môže len pomôcť.
2.6 V položke attach documents to question stlačte tlačidlo choose a pripojte súbory, ktoré majú byť poslané spolu v e-maili. Mala by byť fotokópia obalu so zreteľne viditeľným CD - KĽÚČOM. Je vysoká pravdepodobnosť, že pri doložení fotokópie, bude Vašej žiadosti vyhovené.
3.Potvrdte Vašu otázku tlačidlom submit question.
Zvyčajne do 3 dní príde automatická odpoveď zo STEAM-u. Po prijatí odpovede od STEAM suportu, treba odpovedať na tú istú správu a do vyznačeného priestoru(medzi šípky) napísať tieto parametre, ak nie je žiadané niečo iné.
1, Account Name : xxxxx( Vaše prihlasovacie meno k STEAM kontu)
2, E-mail : [email protected] ( naposledy použitá e-mail adresa k STEAM kontu, alebo e-mail adresu uvedenu pri registrácii)
3, CD-key : xxxxx-xxxxx-xx.... ( CD - kľúč sa uvádza hlavne pre overenie, a v prípade, že nie je fotka poslaná, CD kľúč MUSÍ byť napísaný!!! )
4, Date when account was stolen : DD.MM.RRRR dátum ( deň, mesiac, rok) kedy ste zistili, že je konto nefunkčné
5, prečo si myslíte, že máte konto nefunkčné (krátky popis (po anglicky)).
Potom treba čakať na odpoveď .
V niektorých prípadoch sa môže stať, že na Vašu požiadavku budú reagovať kontrolnými otázkami. Pomôžete si aj so základnou angličtinou, ale odporúčam mať pri sebe človeka, ktorý bude danému textu rozumieť.
Navštívte stránku podpory STEAM : http://support.steampowered.com/ a v záložke SUPPORT nájdete v jednotlivých kategóriách podrobne rozpísané všetky typy problémov týkajúcich sa STEAM-u. Vzhľadom na to, že kradnutie STEAM kont je najčastejším problémom, prinášame presný postup práve tohto riešenia problému.
1, Kliknite na tento link a dostanete sa na stránku podpory STEAM-u, do formulára, ktorý treba vyplniť.
2, Vyplňte nasledovný dotazník (položky s červenými hviezdičkami sú povinné)
2.1 User ID: vyplníte užívateľské číslo a ak nemáte, tak napíšte e-mailovú adresu, ktorú ste zadávali pri registrácii
2.2 Subject: Napíšte predmet správy: Stolen account
2.3 Question: Popíšte aspoň zbežne Váš problém. Napríklad : I have problems with log-in into my steam account. Can't login, account is used. I need to create a new one.
2.4 Product: Vyberte si z ponuky presne Váš produkt.
2.5 Category: Pri ukradnutí vyberte : Steam account questions a následne zvoľte Steam account was stolen
Account Name a CD-key nie ste povinné vyplniť, ale myslím, že to môže len pomôcť.
2.6 V položke attach documents to question stlačte tlačidlo choose a pripojte súbory, ktoré majú byť poslané spolu v e-maili. Mala by byť fotokópia obalu so zreteľne viditeľným CD - KĽÚČOM. Je vysoká pravdepodobnosť, že pri doložení fotokópie, bude Vašej žiadosti vyhovené.
3.Potvrdte Vašu otázku tlačidlom submit question.
Zvyčajne do 3 dní príde automatická odpoveď zo STEAM-u. Po prijatí odpovede od STEAM suportu, treba odpovedať na tú istú správu a do vyznačeného priestoru(medzi šípky) napísať tieto parametre, ak nie je žiadané niečo iné.
1, Account Name : xxxxx( Vaše prihlasovacie meno k STEAM kontu)
2, E-mail : [email protected] ( naposledy použitá e-mail adresa k STEAM kontu, alebo e-mail adresu uvedenu pri registrácii)
3, CD-key : xxxxx-xxxxx-xx.... ( CD - kľúč sa uvádza hlavne pre overenie, a v prípade, že nie je fotka poslaná, CD kľúč MUSÍ byť napísaný!!! )
4, Date when account was stolen : DD.MM.RRRR dátum ( deň, mesiac, rok) kedy ste zistili, že je konto nefunkčné
5, prečo si myslíte, že máte konto nefunkčné (krátky popis (po anglicky)).
Potom treba čakať na odpoveď .
V niektorých prípadoch sa môže stať, že na Vašu požiadavku budú reagovať kontrolnými otázkami. Pomôžete si aj so základnou angličtinou, ale odporúčam mať pri sebe človeka, ktorý bude danému textu rozumieť.