velmi dobre odrody. posielaju v pohode aj na slovensko (legal), treba v obalke poslat cash (ak nemas visu alebo master, resp. neplatis prevodom ale pochybujem ze mas ucet v eurach) ... sice trochu riskantne ale malokedy sa stava ze by semienka nedosli
klucove je slovicko "hrozi" ... podla mna to vykryje na podmienku. sice dost krute mat za 2 sisky navzdy zapis v registri ale tak uz vieme, ze skutocni zlocinci na slovensku dostavaju 500 korun pokuty...
Rastaman napísal:Ziadna legalizacia ani dekriminalizacia! Len nech to zostane tak ako to je. Na Slovensku urcite.
Menim nazor! Burn Babylon burn!!! Fuck the system! (ano, som obycajny nevzdelany fetak) Zakomplexovani degesi nevedia co je dobre a spravne. Hmotne statky su najdolezitejsie, haha.
Marihuana je pre inteligentných a drogy sú pre blbcou!Kto to nevie poúžívať nech ju nepoužíva.Odporcovia tu hovoria o "zničení života" a že potom "nieje cesta späť"....ale moji zlatí mám novinku....tým že je zakázaná nič neriešite kto je poťešení tým že je zákaz? NIKTO!.....sú ľudia ktorí majú naháku lebo neužívajú a potom sú ľudia ktorý užívajú a majú nezmyslené problémy kôly tomu.....takže teraz mi povedzte....koľko ludí je šťastných teraz keď je zákaz?hm? a koľko by ich bolo po legalizácii?...........a k rečiam ako "Vsupná brááana" atd Vám poviem len toľko-s pubertálnymi deťmi nech si narobia doma poriadok rodičia....LEGALIZE IT![/size
peterkozel napísal:ste taky maly kktikovia co tu furt trepete take hovadiny o trave ze ani neviem nakoho skor reagovat tak si radsej poviem kkti kkti kkti deti
peterkozel napísal:ste taky maly kktikovia co tu furt trepete take hovadiny o trave ze ani neviem nakoho skor reagovat tak si radsej poviem kkti kkti kkti deti
pekny argument:), zatial asi najlepsi z celej temy
LordHaart napísal:veru tak... trestat ich vsetkych...
si viem predstavit tie vase tresty, dokopat ich s tazkymi skaredymi topankami,vsak?ako vam ublizuju....radsej 350fajciarov travy ako jeden sprosty nacko v smiesnych trakoch