Net, slovenska posta, o2 a vselijaka pochybna zelenina

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Net, slovenska posta, o2 a vselijaka pochybna zelenina

Príspevok od používateľa R.I.P. »

V rozpore zo zakonom (o ochrane osobnych udajov) to mozno je, a tak je diskutabilne spravit nejaky "zoznam" osob, ktory neberu dobierky z neudanych dovodov, robia pi** na nete (mc_hard? rapidshare?) a podobne. Obcas sa to stane aj mne, poslem asi 30 veci mesacne, a urcite to vie nastvat, aj ked sa tym nezivite, mam svoju firmicku z inym zameranim. Takze si neviem predstavit ludi ktory sa tym zivia a maju napr. e-shop. Ak ma niekto zaujem vytvorit so mnou taku stranku, nech sa ozve. 8)

Uz ste nieco reklamovali na monopolnej prisavke "Slovenska posta"? Ja ano. Uplny bordel, nic sa nedeje, aj sa mozem stazovat do aleluja.

Co Vase skusenosti z "o2"? Hnus. Este ze pouzivam primarne orange. Od septembra som si vybral cislo (ked bola ta akcia) a nahlasil som pausal "o2 pre mna 70". Bol mi aktivovany "o2 pre mna 250". Omyl? Ani nahodou. Zamer. Teraz ma asi odpojili, lebo sa nikam nemozem dovolat. Od septembra som asi 20krat volal na 949, podal pisomnu relamaciu. Co je srandovne, prisla mi odpoved na reklamaciu, ze sa mi ospravedlnuju a menia mi pausal na 70. Co sa stalo? Nic! :lol: :lol:
Teraz vobec nie som nahnevany, uplne klude hovorim, ze pojdem pravnou cestou ak to nepojde inak, faktury na o2 250 nezaplatim ani nahodou.

Sry za 3in1, ale naco robit 3 temy.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

a čo tu vlasne riešiš? .. ako ti máme pomôcť? :) trochu som tomu nejak nepochopil :D
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

tiez som akosi nepochopil o co mu ide :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

niekto sa dnes fajne nasral.
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

nie ste na moje frekv. kludne delete, su aj ine sposoby :lol:

//tato tema je podobna ako 70% vsetkych.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nene, praveze tato tema je ina. kedze mi to pripada ako nejaka tribuna kde si kazdy vykrici co ho serie. neni to odveci,
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

slovenska posta je velky bordel a zlodeji. vela krat sa mi stalo, ze mi nebola dorucena posta 1. triedy. vysvetlenie posty: ked nieco posielate 1. triedov to neznamena, ze to bude aj dorucene... uz ma neskutocne seru. ja neviem ci na svk treba aj poj.bany list posielat cez DHL/UPS aby bol doruceny a nie prisiel rozbaleny alebo vobec neprisiel.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

mozno by nebolo odveci zalozit temu "Boxovaci vak (pytel)" :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Monako2 napísal:slovenska posta je velky bordel a zlodeji. vela krat sa mi stalo, ze mi nebola dorucena posta 1. triedy. vysvetlenie posty: ked nieco posielate 1. triedov to neznamena, ze to bude aj dorucene... uz ma neskutocne seru. ja neviem ci na svk treba aj poj.bany list posielat cez DHL/UPS aby bol doruceny a nie prisiel rozbaleny alebo vobec neprisiel.
Inými slovami: Pri zasielke prvou triedou sa už zajtra dozvieš, či list vôbec bude doručený.

-Mňa pri Pošte irituje ich poitenie balikov. Nech sa s tým balíkom stane čokolvek, nikdy to nie je chyba pošty. :)

Pimp C:A čo má byť obsahom toho webu? Mená a adresy ľudí, ktorí neprijali dobierku? Myslím, že to sa neujme..
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Frikso napísal:Inými slovami: Pri zasielke prvou triedou sa už zajtra dozvieš, či list vôbec bude doručený.

-Mňa pri Pošte irituje ich poitenie balikov. Nech sa s tým balíkom stane čokolvek, nikdy to nie je chyba pošty. :)

Pimp C:A čo má byť obsahom toho webu? Mená a adresy ľudí, ktorí neprijali dobierku? Myslím, že to sa neujme..
praveze sa to ujme , kolko ludi si bude nieco objednavat alebo niekomu posielat a toho dotycneho nepozna . dostane sa na tu sajtu a si zisti ci mas to posielat
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

robim v O2 a dobre viem ako to na zakaznickej linke chodi...moze sa stat ze ta zaktivuju pod inym pausalom, ale urcite nie schvalne, chyby sa proste stavaju...ak by si mal nejake otazky, pis ss, mozno by som vedel nieco zistit

btw ten napad s tym internetovym black listom je dobry, ale asi by ti to rychlo zrusili, kedze by si porusoval zakon o ochrane osobnych udajov
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

violator napísal:btw ten napad s tym internetovym black listom je dobry, ale asi by ti to rychlo zrusili, kedze by si porusoval zakon o ochrane osobnych udajov
presne tak...treba si precitat podmienky eshopov: (nahodna citacia) ..uchováva vaše osobné údaje bezpečne a chráni ich pred neoprávnenými osobami, zneužitím alebo zverejnením...
takze by si asi rychlo skoncil
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

A čo má byť obsahom toho webu? Mená a adresy ľudí, ktorí neprijali dobierku? Myslím, že to sa neujme..
blacklisty funguju velmi dobre. videl som na jednom fore ze robia blacklist ebay predajcov co predavaju FAKE Adidas Superstary. dost to pomaha aby sa clovek neobabral
presne tak...treba si precitat podmienky eshopov: (nahodna citacia) ..uchováva vaše osobné údaje bezpečne a chráni ich pred neoprávnenými osobami, zneužitím alebo zverejnením...
takze by si asi rychlo skoncil
meno a priezvysko nieje osobny udaj a tudis ho mozes lubovolne zverejnovat kde len chces. adresa tiez nieje osobny udaj ale tu by som na blackliste asi neuvadzal.... staci meno a prieazvysko imo.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ja sa vyjadrim k tej slovenskej poste: to je hnoj, smrad a plesen. jednoznacne by som zrusil monopol na listy do 50g, lebo si s nimi robi to co chce... na postove tajomstvo sa z vysoka kasle, list sa "strati" apod. vezmime si priklad zo spojenych statov, tam sa postar neodvazi ani len nakuknut do listu, lebo ma hned na krku FBI a moze ist pred sud - porusenie listoveho tajmostva je riadny federalny zlocin... tu? tu to je ale inak...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

violator napísal:robim v O2 a dobre viem ako to na zakaznickej linke chodi...moze sa stat ze ta zaktivuju pod inym pausalom, ale urcite nie schvalne, chyby sa proste stavaju...
ked sa stane chyba, tak ma byt okamzite odstranena. navyse chyby u takychto firiem su podla mna nepripustne. a ked sa uz nahodou nejaka taka chyba stane, mala by byt ponuknuta plnohodnotna nahrada, nieco ako odskodne. ked sa predavacka pomyli a vyda o 5Sk menej, tak je to rozdiel a skor akceptovatelne ako ked sa niekto nevie dostat k svojmu pausalu, ktory plati
violator
Star
Star

turtlak69 napísal:ked sa stane chyba, tak ma byt okamzite odstranena. navyse chyby u takychto firiem su podla mna nepripustne. a ked sa uz nahodou nejaka taka chyba stane, mala by byt ponuknuta plnohodnotna nahrada, nieco ako odskodne. ked sa predavacka pomyli a vyda o 5Sk menej, tak je to rozdiel a skor akceptovatelne ako ked sa niekto nevie dostat k svojmu pausalu, ktory plati
vsetci sme len ludia, ale potom ako sa taky problem riesi, to uz zavisi na serioznosti firmy a inych faktorov, o ktorych my nemusime vediet...O2 je vsak kratko na trhu...

//tym O2 nechcem ospravedlnovat
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Stenky napísal:meno a priezvysko nieje osobny udaj a tudis ho mozes lubovolne zverejnovat kde len chces. adresa tiez nieje osobny udaj ale tu by som na blackliste asi neuvadzal.... staci meno a prieazvysko imo.
snad si nemyslis ze kazdy ma jedinecne meno a priezvisko. ked si podvodnik jozko mrkvicka z kosic nieco objedna a nevyzdvihne, tak seriozny jozko mrkvicka z bratislavy ma smolu?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ano chyby sa mozu stat, ale ked sa uz stanu, tak je v zaujem firmy tie chyby cim skor opravit a ochranit tak dobre meno firmy :) navyse u mobilneho operatora by som cakal skor malinke preslapy ako nieco taketo vacsie. keby som bol ja riaditel alebo vlastnik, tak by som urcite dal nejake odskodne ako napriklad na dva mesiace dvojnasobok minut alebo nieco take. chybami sa dobre meno nespravi. no neprimeranou nahradou ano :) nechcem na nich kydat, toto myslim vseobecne, nie presne pre tento pripad. tiez sa mi nepacilo u chella, ze ked cca 3 dni vypadaval net kazdych 5-10 minut, tak tie tri dni z faktury nestrhli. ale dalo sa to cakat. podmienky jasne vraveli, ze ziadna nahrada v takomto pripade nehrozi. no kazdopadne som vtedy o nich zapochyboval...
violator
Star
Star

turtlak69 napísal:ano chyby sa mozu stat, ale ked sa uz stanu, tak je v zaujem firmy tie chyby cim skor opravit a ochranit tak dobre meno firmy :) navyse u mobilneho operatora by som cakal skor malinke preslapy ako nieco taketo vacsie. keby som bol ja riaditel alebo vlastnik, tak by som urcite dal nejake odskodne ako napriklad na dva mesiace dvojnasobok minut alebo nieco take. chybami sa dobre meno nespravi. no neprimeranou nahradou ano :) nechcem na nich kydat, toto myslim vseobecne, nie presne pre tento pripad. tiez sa mi nepacilo u chella, ze ked cca 3 dni vypadaval net kazdych 5-10 minut, tak tie tri dni z faktury nestrhli. ale dalo sa to cakat. podmienky jasne vraveli, ze ziadna nahrada v takomto pripade nehrozi. no kazdopadne som vtedy o nich zapochyboval...
plny suhlas
Napísať odpoveď