Duke3D build (map editor)
Duke3D build (map editor)
Ahoj...snazim sa dlho ziskat nejake info o editore na Duke3D. Potrebujem spravit mapku kde by mali byt zamykacie dvere, voda , prisery atd. No nic ma nenapada...vsade su len ENGLISH navody nijaky SK/CZ ja viem ze sa mam naucit anglicky no...to tou mapou je celkom naliehave preto pls niekoho kto s tym vie aby mi tu aspon urobil male prehladne info. Napriklad viem ja ze right enter sa ide do 3D modu. Viem ze medzerou sa tvoria ciary symbolizujuce stenu...S sa vkladaju nejaky sprity ci co. A page up sa taha vyska steny hore a page down vyska steny dole. POtreboval by som teda ze jak sa davaju textury, prisery, voda, atd. Pls niekhoo nehc helfne uz to resim dost dlho
To bude problem...jedine si sonut cele duke3d aj s tym build.exe
mam link na to ale ten editor je fakt zlozity fakt ma to se** ze v tom neviem robit
a bola by to cool zabava. v baliku su pribalene este nejake mapky od usera Mek, totizto on mi to tam uploadol mi to sem: http://rapidshare.com/files/78977755/Duke3d.rar
No kazdopadne v tom editore som sa dnes lepsie naucil robit....dam ti radu. Su tam aj tagy. H klavesa - Hi - tag _0 (tu nulu prepises pravdepodobne na sectorovi efekt napr. Voda, textury atd. alebo neviem.) Potom su: Lo - tag _0 (to ani neviem nac je
) Atd. njn ten editor je proste sama zahada 
No stejne furt neviem jak urobit vodu a menit textury + objekty atd.
No stejne furt neviem jak urobit vodu a menit textury + objekty atd.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nuz ja som s tymto editorom robil este pred tromi rokmi, to som ani poriadne po anglicky nevedel, ani net som nemal. bol tam subor BUILDHLP.EXE a ten som studoval, lebo to bol jediny manual, ku ktoremu som mal pristup. Vsetko som odskusal v BUILDe a ak sa podarilo, poznamenal som si to napapier. Skoda, ze tie poznamky uz asi nenajdem... a tiez si z toho uz moc nepamatam.
Len ze Lotag 7 bola voda/teleport a Hitag s rovnakou hodnotou spajal dva sektory takto spojene teleportom/vodou. Alebo to bolo naopak? uz fakt neviem, vsak staci len RTFM
// moje mapky mam k stiahnutiu na stranke... mozete si sosnut a otvorit v editore a studovat, ked uz nic ine, aspon to moze pomoct
Len ze Lotag 7 bola voda/teleport a Hitag s rovnakou hodnotou spajal dva sektory takto spojene teleportom/vodou. Alebo to bolo naopak? uz fakt neviem, vsak staci len RTFM
// moje mapky mam k stiahnutiu na stranke... mozete si sosnut a otvorit v editore a studovat, ked uz nic ine, aspon to moze pomoct