Ferrari Project

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Ferrari Project

Príspevok od používateľa Aealo »

Co si myslite o tejto hre o tvrocov GTR a GT Legends? podla screenov to vyzera namakane, dufam ze aj hratelnost bude dobra :)
Prílohy
img4.jpg
img3.jpg
img2.jpg
img1.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

CHCEM, CHCEM, CHCEM !!!!
Kedy to ma vyjst? Bude to aj na PC, alebo ako Forza iba na konzoly?
Ako to bude s realitou? Klesne tak ako pri Rce 07?
//takze december 08
komentar tvorcov: "We have been putting everything we have into making this a product truly worthy of the Ferrari brand and we know you will all love the results." neostava len dodat, ze sa tesim ako male dieta :)
//radost sa stupnuje: Ferrari Project s fyzikou Richard Burns Rally
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Blimey! Games, v minulosti známy svojimi špičkovými produktmi ošperkovaných mnohými oceneniami, GTR, GTR2, GT Legends a BMW M3 Challenge, chce opäť dobyť naše závodnícke srdcia. Tentokrát si zobrali na mušku jednu z najznámejších a najprestížnejších značiek sveta, Ferrari, ktorá bude hlavným hrdinom ich najnovšie pripravovaného titulu Ferrari Project (pracovný názov).

Zatiaľ neboli potvrdené žiadne oficiálne informácie o dátume vydania, či na ktoré platformy hra vyjde, do úvahy však pripadá PS3, Xbox 360 a PC.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

GothaR ako vidim tiez si do F1 a motorsportu ako ja, vies o tom ze EA kupila licenciu na Hamiltona ze? Tipujem tomu rok aj s novym Enginom :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

MP4-22 napísal:GothaR ako vidim tiez si do F1 a motorsportu ako ja, vies o tom ze EA kupila licenciu na Hamiltona ze? Tipujem tomu rok aj s novym Enginom :)
No ale EA nema pod palcom najlepsie simulatory :)
Tuto hru vyvijaju ludia, ktori toho maju za sebou uz dost, tak snad sa im vydari a konecne tu bude realisticka hra s cestnymi autami bez uprav.(Okrem LFS, ktore je vsak bez licencie)
//hlavne img3 vyzera uzasne
frederick123
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frederick123 »

:shock: wow, keby mi niekto povie, ze su to fotky, tak mu kludne uverim
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:No ale EA nema pod palcom najlepsie simulatory :)
Tuto hru vyvijaju ludia, ktori toho maju za sebou uz dost, tak snad sa im vydari a konecne tu bude realisticka hra s cestnymi autami bez uprav.(Okrem LFS, ktore je vsak bez licencie)
Mno to hej ale nezabudaj ze oni sa k realite dostanu tak maximalne na 50% a tam to cislo podla mna skonci nikdy nebudu take realne simulatory Realita je Realita :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

MP4-22 napísal:Mno to hej ale nezabudaj ze oni sa k realite dostanu tak maximalne na 50% a tam to cislo podla mna skonci nikdy nebudu take realne simulatory Realita je Realita :wink:
Dobre, ale v tom pripade sa EA dostanu k realite tak na 5%, pri serii NFS mam vsak pocit ze od reality este utekaju, tam je realne uz asi iba to, ze auto ma 4 kolesa a chodi nimi po asfalte.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Dobre, ale v tom pripade sa EA dostanu k realite tak na 5%, pri serii NFS mam vsak pocit ze od reality este utekaju, tam je realne uz asi iba to, ze auto ma 4 kolesa a chodi nimi po asfalte.
jj mas pravdu a ta druha cast vety :smt044
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

DPC prisahal by som ze som o tejto hre temu zakladal.. :roll:
no newa...
co som sa o tom prvy krat dozvedel je uz asi pol roka...
vtedy nebolo zname co to bude..
no ale teraz uz je.. vyzera to na vymakany simulator Ferrari... dokonca s poriadnou fyzikou... bude to zaujimave
ferrari auticka milujem... a ak to bude na styl NFS: Porsche tak to bude senza... ked bude treba vyhravat nove a nove vozy.. postupovat v dobe... lol

datum vydania: Decmeber 2008 ... hh super :(

GothaR napísal:Dobre, ale v tom pripade sa EA dostanu k realite tak na 5%, pri serii NFS mam vsak pocit ze od reality este utekaju, tam je realne uz asi iba to, ze auto ma 4 kolesa a chodi nimi po asfalte.
ale drifty maju DOBRE.. hlavne Carbon :)
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

No konecne to bude hadam pecka, mna tesi pritomnost monopostu F1 :)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Hh F1 z roku 2006 no ale pokial tam bude Enzo tak zacnem uvazovat nad kupou... Len vydrzat ten rok...
BTW- MP4-22 Nic pre teba nie? ty si McLarenista :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Shamway napísal:Hh F1 z roku 2006 no ale pokial tam bude Enzo tak zacnem uvazovat nad kupou... Len vydrzat ten rok...
BTW- MP4-22 Nic pre teba nie? ty si McLarenista :D
Mne bude bohato stacit F40, F430, 550M a F1 2006 :)
Ale podla mna tam Enzo musi byt, ved to je jedno z najvyspelejsich aut ake automobilka stvorila.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shamway napísal:BTW- MP4-22 Nic pre teba nie? ty si McLarenista :D
Ale ja som jeden z mala FANs Mclarenu co F1 uznavaju kvoli tomu aky to je sport a nie kvili tomu ze tam jazdi McL a to ze sa mi tam zapacili v roku 1996 jeho farby ja zato nemozem :) ale tak mam volant a uz dlho ho prevetravam len na 2 veciach (F1 mod2006,CMR DIRT) pricom pri tej druhej si myslim ze ho niekedy aj odmontujem :lol:
Elpokoloko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Elpokoloko »

mno som zvedavy ci je to ozaj z hry ,lebo ak ano za 1.da sa to este vylepsit a za 2.prostredie v zadu je uz teraz nadherne
Gothar
Moderátor
Moderátor

neznamy darca karmy napísal:GTR mam ale tam volant moc nevyuzijem bo je to pomale nez F1 a zase to neni Rally ako DIRT...ty mas aku verziu tej 2007 tu kde je aj safetycar???
Nuz DIRT som mal iba demo a to mi islo akosi biedne. Neviem ako na tom su s realitou, ale myslim, ze je to skor arkadovejsie a v rally hrach ma zaujalo viac Richard Burns Rally, skoda ze tam je pomerne malo trati, ale inak je zazitok z jazdy super :)
Formuly nemam ziadne, skusal som iba BMW Sauber v Live for speed.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

GothaR napísal:Nuz DIRT som mal iba demo a to mi islo akosi biedne. Neviem ako na tom su s realitou, ale myslim, ze je to skor arkadovejsie a v rally hrach ma zaujalo viac Richard Burns Rally, skoda ze tam je pomerne malo trati, ale inak je zazitok z jazdy super :)
No podla mna je Sauber v LFS na dost nizkej urovni oproti F1 Challenge od EA ale LFS ma ine rpednosti. DiRT je cista arkada ale bavi ma viac ako RBR kde je brutalne malo trati. Presiel som tam 2 krat jednu skusky a prestalo ma to bavit.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Nuz DIRT som mal iba demo a to mi islo akosi biedne. Neviem ako na tom su s realitou, ale myslim, ze je to skor arkadovejsie a v rally hrach ma zaujalo viac Richard Burns Rally, skoda ze tam je pomerne malo trati, ale inak je zazitok z jazdy super :)
to :plus: mas odomna :) a Dirt je narocny na VGA to mas pravdu a inak dobra hra, co sa tyka ovladatelnosti na volante da sa zvyknut na to ale vazne sa bojim o zdravie mojho volantu tak skor hram na sipkach....
P.S.:po 20min hrania ma motorcek uz dost,myslim tym teplotu a tak... :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

MP4-22 napísal:to :plus: mas odomna :) a Dirt je narocny na VGA to mas pravdu a inak dobra hra, co sa tyka ovladatelnosti na volante da sa zvyknut na to ale vazne sa bojim o zdravie mojho volantu tak skor hram na sipkach....
P.S.:po 20min hrania ma motorcek uz dost,myslim tym teplotu a tak... :wink:
Co mas za volant? Moj MOMO sa tiez zahrieva, ale ked som uz za neho zaplatil tak si ho chcem uzit a velmi ho v tomto zmysle nesetrim :) Ten motor je na tento typ zataze stavany, takze problem by nemal byt.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Co mas za volant? Moj MOMO sa tiez zahrieva, ale ked som uz za neho zaplatil tak si ho chcem uzit a velmi ho v tomto zmysle nesetrim :) Ten motor je na tento typ zataze stavany, takze problem by nemal byt.
ja mam tiez MOMO ten v prevedeni cerveno cierna a ten ma az 2 motorceky zevraj....
Napísať odpoveď