Najkrajší zvuk
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tá java 500 čo sem ktosi hodil, paráda... už nechcem 250 už chchem 500
Ale bude to makačka do jazdyschopného stavu
ak sa mi vôbec podarí niekedy zohnať v predrenovačnom.
Inak klasicky súhlasím s s dobrým motorom !pripojeným k dobrému výfuku! s turbom (pískanie turba si doslova vychutnávam pri každej jazde busom
) a absolútnym tichom.
Potom reverz ATRka a rozbeh Ivčenko AI-24 do otáčok po vyradení obmedzovača
- trochu to počuť tu, nie nepodobné reálu.
Inak klasicky súhlasím s s dobrým motorom !pripojeným k dobrému výfuku! s turbom (pískanie turba si doslova vychutnávam pri každej jazde busom
Potom reverz ATRka a rozbeh Ivčenko AI-24 do otáčok po vyradení obmedzovača
čo takto brnknutie tetivy? svišťanie šípu v bezvetrí. 
samozrejme, okrem takých klišé spojených so ženami, čo tu už spomenuté určite boli. Milujem ženy takže všetky tie veci akéhokoľvek rázu sú určite na prvom mieste.
//triple: A predstav si, že si ho aj sám vyrobíš. Je to niečo ako osobné puto, medzi tebou a lukom.
to už nieje zbraň, ani tvoja predĺžená ruka ani nič podobné, je to tvoja súčasť. 
samozrejme, okrem takých klišé spojených so ženami, čo tu už spomenuté určite boli. Milujem ženy takže všetky tie veci akéhokoľvek rázu sú určite na prvom mieste.
//triple: A predstav si, že si ho aj sám vyrobíš. Je to niečo ako osobné puto, medzi tebou a lukom.
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hh alebo ked tým jedným nábojom z m4 s tlmičom dostaneš to vie zase nasrať hhDonLuca napísal:Tak toto si vystihol, ale uprednostňujem tu m4 s tlmičom, a najlepší zvuk, keď s ňou trafíš hlavu na jeden náboj, to je The Best
neviem ako ty ale ja som ozajstný luk v ruke ešte nedržalSepiroth napísal:čo takto brnknutie tetivy? svišťanie šípu v bezvetrí.
Uz davno som to nepocul.ale..
Niekedy som chodil hravat na gitare do takej starej vyprazdnenej haly.Spanielka-jumbo.Stale som sa vonka rozbrnkal..A potom ak som vosiel dnu a zacal hrat-to bol taky zvuk..Nejaku dobru instrumentalku napr.Stairway to heaven-Led Zeppelin.Hmm..Niekedy sa mi nechcelo verit,ze tak krasne hram(nechcem sa chvalit).
A tiez,ak som na chate,a spim v podkrovi.No a ak prsi-zvuk kvapiek bubnujucich na strechu,parapetu okna..Nepoznam asi upokojujucejsi zvuk..
Niekedy som chodil hravat na gitare do takej starej vyprazdnenej haly.Spanielka-jumbo.Stale som sa vonka rozbrnkal..A potom ak som vosiel dnu a zacal hrat-to bol taky zvuk..Nejaku dobru instrumentalku napr.Stairway to heaven-Led Zeppelin.Hmm..Niekedy sa mi nechcelo verit,ze tak krasne hram(nechcem sa chvalit).
A tiez,ak som na chate,a spim v podkrovi.No a ak prsi-zvuk kvapiek bubnujucich na strechu,parapetu okna..Nepoznam asi upokojujucejsi zvuk..