co si o tom mam mysliet? prosim

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurik181 »

tie dve strany neboli myslene ironicky ale je to zhoda nahod..
jak som pisal na zaciatku ze sa ucim na skusky ale neviem sa sustredit tak to su tie 2 strany co som sa naucil....proste som do toho cely den hladel a stale som rozmyslal nad tym cmukom a tak. Myslel som na vsetko len nie na ucenie. Ok ale teraz sa vam tu nejdem vyplakavat vase nazory mi pomohli a mozno to bude zniet tak nejako divne ale je fajn citit nejaku taku podporu od neznamych ludi. Som rad ze som to sem napisal.

Dakujem este raz a potom vam dam vediet.
Drzte palce
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Jurik, ak ti ešte môžem poradiť, povedz jej úprimne, čo k nej cítiš, čo očakávaš od vášho vzťahu a čo konkrétne ti vadí na jej správaní. Nehľadaj zložité frázy ani nevyťahuj zbytočne ďalšie veci, čo ti prípadne vadia. Vydiskutuj si s ňou len túto jednu vec a kým nebudeš mať pocit, že sa to vyjasnilo a už je pokoj, tak sa s ňou rozprávaj. Nenechaj sa odbiť tým, že ti povie, že ťa ľúbi a že to nič neznamenalo. Porozprávajte sa ako dvaja ľudia, ktorí sú vo vzťahu, na ktorom im záleží.
Držím palce, potom sa ozvi. :wink:
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

tak mne by ten cmuk vadil asi dooost...ja som na taketo veci haklivy...ale snazil by som sa to najskor vyriesit rozhovorom normalnym a tak...mam tiez podobnu skusenost ako ty a uz pomaly zacinam chapat ze za peknymi babami sa chalani otacaju a chcu sa zoznamit a ale napriklad ma stve ked mi holka povie ze kto ju zas na ulici zastavil a nieco jej nakladal ale aspon ze mi to povie...
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

jurik181- nechcem pridávať drevo do ohna,ale navlas rovnaku situaciu som zažil a nakoniec ma nechala koli nemu(boli sme spolu rok a všetko je preč)A to mi tiež ked som sa jej pýtal že či k nemu niečo cíti,povedala že su len kamoší.
ale nemusí to byť pravidlom!!!to si pamataj!!
ked ti teda povedala,že su len kamaráti...tak sa jej spýtaj na to prečo mu vypisuje také správy...či jej to neni blbé,ked má teba a Lubi ťa!!!
Mala by si uvedomiť,ake su rozdiely medzi kamarátstvom a partnerstvom!!!
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

poharvody napísal:chapem,ale fakt porozpravaj sa s tym chlapcom radsej ty lebo myslim ze v jej zaujme riesit to nieje...zda sa se si vztah ozivuje kamaratom,akoze...a nezatazuj sa tym teraz ked mas skusky,sustred sa na ucenie,to je dolezite teraz...podla mna,akoze ano ano vztah je dolezity lubis ju a atak...ale podla mna skola je do zivota,drzim palce na skusky...a nech sa tvoje dievca vspameta...na tvojom mieste by som to rychlo vyriesila,nech povie co chce...a to cmuk na konci spravy!trapik velky...vidis vidis,netreba dievcatam chodit do barov...a same bez chlapca ked su zadane...
Myslím,že s týmto nemáš takú pravdu..ja priateľke dovolím chodiť na diskotéky..veď aj ona sa chce zabaviť..a ja som trosku inak založený (viď.avatar)..aj tak tam chodí len s kamarátkami..myslím,že je to dosť v rámci dôveri..obaja sa zatiaľ šťastne milujeme,teda som tým chcel povedať,že aj ona je pri mne šťastná...tak nechápem,prečo by mi mala zahýbať..(okrem toho každý občas musí vybehnúť s kamošmi von,nakoľko sme spolu každý deň,od rána do večera..a jeden piatok za cca tri týždne...)

k teme som sa už vyjadril
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No hodina H pomaly nastane o 6 idem po nu.
Este sa chcem opytat ci bude dobre riesenie dat jej aj vase nazory precitat.
Alebo radsej jej nemam vraviet ze som za to pisal aj na net?

A ked sme pri tom to ze chodi obcas von mi nieze nevadi ale tolerujem jej to, lebo ja som tiez internatista a velakrat vybehnem s kamaratmi do baru. Akurat ze na mna tak zenske neletia :D

Nikdy som si o sebe nemyslel ze som ziarlivy ale laska robi zazraky.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale zase na druhej strane, slobodny zivot je tiez velmi krasny. ber to tak ze aj ked ju stratis, tak tym aj nieco ziskas. dont worry. zivot neni len o jednej caji co pozera na dajakeho odkundesa.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: co si o tom mam mysliet? prosim

Príspevok od používateľa krija »

jurik181 napísal:Vsetko klapalo a aj klape po starom ale moje trapenie zacalo ked asi tak koncom novembra bola s kamaratkou v bare (ja som tam nebol). Za jej kamaratkou dosiel priatel a priniesol si tam nejakeho kamarata.
nechcem sa nikoho z tvojich znamych/neznamych dotknut, ale mam pocit, ze tym posedenim o nieco ide a to vsetkym zainteresovanym. toto je stary trik na to aby kamarat pomohol zbalit nejaku babenu svojmu mierne zabrzdenemu kamosovi (janovi), ktory sa hanbi uz len zenu oslovit. a zial ocividne sa im to podarilo. a dalej je zaujimave, ze posedenie sa konalo uz dva krat a ty si ani na jednom nebol (aha to bude asi tym internatom, tak sorry). takze mam dve rady. musis riesit a to v tom zmysle ako napisala zuzka. potom ako si to vysvetlite a nahodou to nedopadne pre teba dobre, tak zelovoc to vystihol relativne presne :wink: .
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Pokial nemate v tejto veci tajnosti a vies o com si pisu a necha ta to citat tak v tom nevidim problem... Len by som naznacil ze sa ti nepaci sposob ich komunikacie... Trosku ziarlivosti nezaskodi (samozrejme v rozumnej miere) :wink:
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no takze vysledok vcerajska.....
Ked sme prisli ku mne som jej povedal co sa mi stalo s tou operou a ze som si cital ze co si tam pisala.Povedal som jej ze ma to mrzi ale ze zvedavosti mi nedovolila neprecitat si to. Tak mi povedala ze to nevadi ved pred sebou nemame tajnosti. Tak dalsia otazka bola na ten CMUK co ma tak polozil. Tazke u nej je to slovicko ktore zvykne poslat aj kamoskam alebo ked jej niekto napise cmuk tak ho zvykne poslat spat. Tak som jej vysvetlil ze u mna je to tiez len slovicko ale dost citovo podfarbene a nedokazal by som ho poslat nikomu inemu ako jej.
Vysledok: ziaden ale ze musim vediet ze uprimne ten cmuk mysli iba u mna.
Tak som dalej zacal s tym ze ako ho berie ona. Tak mi povedala to co stale: jano je len dobry kamarat lubim iba teba. Tu mi nahrala do kariet jedna sprava co jej na pokeci napisala ta kamaratka s ktorou bola v bare. Ze nedavno boli vsetci vonku a ze stale hovoril iba o nej a ze je na nu namotany. Tak som zacal ze ty ho beries iba ako dobreho kamarata ale on teba urcite nie. A preto mi vadi ze sa s nim chce stretnut.
No a stalo sa to co som vobec necakal. Nasrala sa na mna ze jej nedoverujem a ze preco si o nej myslim ze by ma dokazala podviest.
Tak som pouzil stare dobre prislovie s krcahom a jeho rozbitim ale nic nezmenilo na situacii.
Tak som situaciu este otocil z jej hladiska. Lebo nedavno mi pisala jedna kamaratka. Boli tiez nieco popit a jaksik sa jej vtedy rozviazali prstiky a napisala mi ze ma lubi a stale lubila a ci sa nechcem stretnut. Ja som ju ale razne odbil ze mam vztah a nepotrebujem si ho ozivovat kadejakymi stretkami a od vtedy mam inac pokoj. No a svojej drahej som polozil otazku ze co by si myslela kebyze sa ja s nou chcem stretnut aj ked vie ze ja ju beriem len ako dobru kamaratku.
Odpoved: Ze by ju to stvalo ale ze mi to nemoze zakazovat.

Takze co som nakoniec vyriesil?
No asi tolko ze som jej nedokazal dat podmienku bud ja alebo jano ale aspon vie ze mi to vadi a dost velmi a preto som zvedavy ako sa zachova ona. Ale naznacil som jej ze na dvoch stolickach sa sediet neda a ze neviem kde robim v nasom vztahu chybu ked si ona dava stretka s inymi. Na toto som vsak odpoved nedostal.

No takze ak vas moje problemy neunavuju a chcelo sa vam toto vsetko citat tak mi prosim napiste ze co so mal vcera spravit inak, alebo ci to mozem brat ako uistenie z jej strany, resp. co by to upokojilo vas.

Vopred dakujem
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

podla mna to dopadlo celkom dobre...
myslim ze keby si bola celkom ista citmi k nemu, teda ze by to bolo viac ako kamaratstvo tak by vas vztah v afekte hnevu ukoncila...
cize asi k tebe citi nieco viac ako k nemu, tot moj nazor....
a co si podla mna spravil zle tak to bol ten vyrok o dvoch stolickach, mna by to dost nahnevalo keby mi priatelka nieco take povedala, v pripade ze sme len kamarati ( s nejakou inou cajou).
drzim palce
//edit OMG 666. ty prispevok... :roll:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Aj ja si myslím,že to dopadlo celkom fajn(hlavné,ale je,ako sa cítiš sám..)..tiež si myslím,že si nemal hovoriť to o tých stoličkách..a na tvojom mieste,ako som(sme) Ti radili pred tým si sa mal s ňou porozprávať..(nekričali ste po sebe,že nie)..ale ja by som to spravil ešte trochu inak,že by som za ňou s tým "podvádzaním" nešiel,ako na hotovú vec,ale opýtal by som sa jej to..(ale netáp sa nad tým..určite by sme 95% spravili to isté,ak nie podobné..-aj ja..ty si bol vystresovaný a ja tu neriešim "svoj" problém,ale rozmýšľam nad tým Tvojim..)Spravil si zatiaľ maximum,čo si mohol..teraz je rad na nej,čo urobí...
Ešte stále ti držím palce :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Vyšiel si z toho celkom dobre, keby som tu bol skôr, asi by som napísal že cmuk bolo myslené len kamarátsky.. Mohol si sa aj s Janom porozprávať, to by bolo iné kafé hh..
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:-)

Príspevok od používateľa Majka16 »

Milý Jurík... Ja by som Ti k tomuto povedala asi toľko, aby si sa s ňou porozprával a povedal jej, že aj Ty by si ho chcel spoznať. Veď keď je jej dobrý kamarát, mohol by byť aj Tvoj, no nie? Ale vidím to tak, že on ma o ňu naozaj veľký záujem, ale mal by si jej dôverovať. Ak sa náhodou s ním stretneš a aj pred Tebou ju bude baliť, no tak by som mu to pekne vysvetlila, čo je vo veci a nech dá ruky od nej preč. Majka
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

takze
situacia sa ma asi tak,ze ked si niekto pamäta este moj staaary dlhocizny pribeh co som musel kvoli svojej bezpecnosti dat zmazat tak ten bude vediet o com je rec
ja som sa cchel dakedy davno skamaratit s jednou holkou ,komplet cele mesto si myslelo ze ju chcem este aj jej frajer,trvalo to prakticky az doteraz kedy som sa normalne stretol s jej frajerom a povedal mu narovinu ze jeho priatelku NECHCEM ale chcem holku podobnu jej a ze sa s nou chcem len kamaratit,koniec koncov ze aj on ma kamaratky takze vie ake to je,dali sme poldeco este pokecali asi pol hodiny a boli veci vybanene . . .
riesenie prve: stretni sa s jej "kamaratom" a spytaj sa ho narovinu ako sa veci maju,ked sa chce len kamaratit (tak ako ja s tamtou holkou) tak to je v pohode,pokial chce daco viac tak to zacni riesit.Bud to zacni riesit tak ze sa porozpravas s holkou svojou alebo...

riesenie druhe:zoberies velku partiu kamaratov,nejake retaze,boxery,baseballove palice a ide sa (srandujem s tymto druhym ma neberte vazne)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja si myslím, že si tým vašim rozhovorom vôbec nič nevyriešil!
Začiatok Konca
Professional
Professional

zuzkazuzka napísal:Ja si myslím, že si tým vašim rozhovorom vôbec nič nevyriešil!
Dobre Zuzkazuzka...a tak podľa Teba to mal radšej nechať tak?...myslím si,že to by tiež určite ničomu nepomohlo...asi by to len celú situáciu ešte zhoršilo...aké by si teda navrhla riešenie?... :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Asi inak vyzerajúci rozhovor, čojaviem...

Ale myslím, že vyriešili aspoň to, že teraz dievča vie že jemu to nie je 15,25.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

jurik181 napísal:Ale naznacil som jej ze na dvoch stolickach sa sediet neda a ze neviem kde robim v nasom vztahu chybu ked si ona dava stretka s inymi. Na toto som vsak odpoved nedostal.
Je veľmi dobré, že si jej naznačil aj toto....a je fakt škoda, že si na to nedostal odpoveď :(

Ale aspoň vie ako sa cítiš a že ti na nej fakt záleží a teraz už len budeš musieť čakať, či svoje správanie zmení alebo to bude pokračovať ďalej v tom smere ako doteraz...ale z celého srdca ti prajem aby sa to urovnalo
Good Luck :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

DonLuca napísal:Je veľmi dobré, že si jej naznačil aj toto....a je fakt škoda, že si na to nedostal odpoveď :(

Ale aspoň vie ako sa cítiš a že ti na nej fakt záleží a teraz už len budeš musieť čakať, či svoje správanie zmení alebo to bude pokračovať ďalej v tom smere ako doteraz...ale z celého srdca ti prajem aby sa to urovnalo
Good Luck :wink:
Myslím si,že to nebol až taký dobrý nápad...nakoľko to podľa nej nemusí byť pravda a naozaj ho berie len ako kamaráta(je to len čistá domienka..a nehovorím,že je to pravda,ale je to len jeden z mnohých pohľadov na vec...)lenže taktiež je pravda to,že keby to berieš takto,tak jej nemôžeš povedať nič...
Napísať odpoveď