cenzura na web
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
cenzura na web
ako dam na svoj web cenzuru aby po zadani adresy môjho webu naskocilo okno v ktorom pise ze sluhlasim s tym ze mam viac ako 18 ... az tak ma pusti na index?
Napíšeš to do indexu a po potvrdení, že máš 18 ťa to hodí na hlavnú stránku. (napr. hlavna.htm) To tlačitko spravíš normalne ako anchor, pripadne obrázok alebo button.
-Môžeš to tiež riešiť javascriptom, ktorý sa bude volať vždy pri načitavani stránky. Takých scriptov je na www.jaknaweb.com celá hromada, stačí si vybrať a hlášku vhodne upraviť
-Môžeš to tiež riešiť javascriptom, ktorý sa bude volať vždy pri načitavani stránky. Takých scriptov je na www.jaknaweb.com celá hromada, stačí si vybrať a hlášku vhodne upraviť
Das tam kontrolu cez cookies, tak to maju riesene rozne ine stranky.
Pri nacitani stranky sa skontroluje ci je nastavena cookie napr. "adult" na hodnotu 1.
Ak nie, tak sa vygeneruje kod, v ktorom sa zavola okno/skript, ktory vypise text ohladom kontroly veku. Ak clovek klikne "Ano, mam viac ako 18", tak sa vytvori cookie s nazvom "adult" as hodnotou "1". Cloveka to presmeruje dalej na stranku.
Ak klikne na "Nie, nemam 18" zobrazi sa mu stranka, s tym, nech sa vrati o par rokov ked bude mat 18.
Pri nacitani stranky sa skontroluje ci je nastavena cookie napr. "adult" na hodnotu 1.
Ak nie, tak sa vygeneruje kod, v ktorom sa zavola okno/skript, ktory vypise text ohladom kontroly veku. Ak clovek klikne "Ano, mam viac ako 18", tak sa vytvori cookie s nazvom "adult" as hodnotou "1". Cloveka to presmeruje dalej na stranku.
Ak klikne na "Nie, nemam 18" zobrazi sa mu stranka, s tym, nech sa vrati o par rokov ked bude mat 18.
ja ako lama by som to riesil tak, ze by som si spravil stranku napriklad index2.html a tam by som dal odkaz na ten index napriklad <a href="index.html" title="Vstup">Potvrdzujem ze mam viac ako 18 rokov</a>. Ked by niekto zadal adresu, tak sa mu najprv zobrazi ta stranka index2.html a z nej by sa presmeroval na normalny index. avsak je to dost laicke riesenie, ale nic ine nevim

//to Frikso: aha, takze ono vzdy zobrazi ako prve index.html
tak potom na index.html bude ten odkaz na index2.html, tak ako si napisal...
//to Frikso: aha, takze ono vzdy zobrazi ako prve index.html
tak potom na index.html bude ten odkaz na index2.html, tak ako si napisal...
digo:Jedine, že by si to ošetril v .htaccess, lebo štandardne sa ti načíta najprv index.html. .. Ale asi si to myslel naopak do indexu dat link na index2.html, na ktorom pokračuješ, ak máš 18 ..
impact:To riešenie s cookies je užitočne, keď návštevník prichádza na nejakú podstránku, vtedy sa aj v takom prípade zobrazi varovanie.
-Po odchode zo stránky sa potom cookies môže zničiť. Myslím, že toto je asi najlepšie riešenie..
impact:To riešenie s cookies je užitočne, keď návštevník prichádza na nejakú podstránku, vtedy sa aj v takom prípade zobrazi varovanie.
-Po odchode zo stránky sa potom cookies môže zničiť. Myslím, že toto je asi najlepšie riešenie..