hojko napísal:Hmm, lenze zdrojaky sa dobre hladaju len PHP a Cgi-Bin, ostatne sa nachadaju len zriedkavo. Za ten spam ja nemozem, neda sa vsetko kontrolovat a je na moderatoroch, ci to tam nechaju alebo zmazu.
Nemyslim si ze zohnat zdrojaky na Delphi/Pascal alebo C je problem. Ostatne som zatial nehladal. Staci trochu googlovat a je to.
Ide mi skor o to aby sa tu preberali konkretne problemy co sa tyka kodu. Mam tym na mysli, nieco typu: "Mam problem s tym, ze moja procedura na nasobenie ma 50 vnorenych cyklov (pripadne plus zdrojak), nema niekto lepsi riesenie..". (naschval som uviedol trochu extremny pripad..)
p55p napísal:
Nemyslim si ze zohnat zdrojaky na Delphi/Pascal alebo C je problem. Ostatne som zatial nehladal. Staci trochu googlovat a je to.
Ide mi skor o to aby sa tu preberali konkretne problemy co sa tyka kodu. Mam tym na mysli, nieco typu: "Mam problem s tym, ze moja procedura na nasobenie ma 50 vnorenych cyklov (pripadne plus zdrojak), nema niekto lepsi riesenie..". (naschval som uviedol trochu extremny pripad..)
No tak ale ja ti s tymto nepomozem, pretoze ked si na fore sam co ovladas Delphi..., tak asi tazko budem pisat ja, ze mam problem s Delphi a nech mi niekto pomoze. Je to na ludoch a ja to nemam ako zmenit.
Debilko napísal:Ja by som aj bol, keby tu nebolo 3/4 linkov z warfora odpisanych, ale inak v poho!
Dufam ze väzenie nebude, lebo minule som 2x sedel za NIČ
Za nic si urcite nesedel, skus si poprezerat svoje pripsevky a zamysliet sa nad tym co si napisal. Bezdovodne ziadny moderator neuvaznuje
Hned som ti aj nasiel za co si sedel http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=74957#74957
kobalt napísal:
Za nic si urcite nesedel, skus si poprezerat svoje pripsevky a zamysliet sa nad tym co si napisal. Bezdovodne ziadny moderator neuvaznuje
Hned som ti aj nasiel za co si sedel http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=74957#74957
to za to NIČ som sedel?
Tak to tu uz ide do riadnej srač..! Za to ze som dal zivu linku som dostal 2 dni nepodmienecne?
Debilko napísal:
to za to NIČ som sedel?
Tak to tu uz ide do riadnej srač..! Za to ze som dal zivu linku som dostal 2 dni nepodmienecne?
Ano, v pravidlach su jasne stanovene podmienky fora, takze ich laskavo dodrzuj alebo chod na ine forum. Myslis si, ze ked zacnen pisat moderatorovi sukromne spravy a nadavat mu, ze si macher??? To vie aj male decko...
Mno a existuje viacej for ako war., nemysli si, ze tie linky su odtial. To mozem povedat aj ja, ze oni kopiruju tie linky z tohoto fora, ci nie???
hojko napísal:Ano, v pravidlach su jasne stanovene podmienky fora, takze ich laskavo dodrzuj alebo chod na ine forum. Myslis si, ze ked zacnen pisat moderatorovi sukromne spravy a nadavat mu, ze si macher??? To vie aj male decko...
Mno a existuje viacej for ako war., nemysli si, ze tie linky su odtial. To mozem povedat aj ja, ze oni kopiruju tie linky z tohoto fora, ci nie???
Sukromna sprava typu: Ty si ma dal do vazenia???
To je nadavanie mu? No co tu este na mna nepovies! Moc fantazirujes
Ve tvem pripade se jedna o poruseni Pravidlo 7:
Obviňovanie administrátorov, moderátorov a aj normálnych užívateľov bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
takze tech 48 hodin co jsem ti dal jsi mel brat jako varovani (zrejme to nestacilo)
Dale tam mas uvedeno
Vedenie fóra nie je povinné nikomu vysvetlovať dôvod uväznenia.
Doufam, ze jsem se vyjadril dostatecne jasne, protoze jeste jedna priblbla pripominka a letis
Ve tvem pripade se jedna o poruseni Pravidlo 7:
Obviňovanie administrátorov, moderátorov a aj normálnych užívateľov bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
takze tech 48 hodin co jsem ti dal jsi mel brat jako varovani (zrejme to nestacilo)
Dale tam mas uvedeno
Doufam, ze jsem se vyjadril dostatecne jasne, protoze jeste jedna priblbla pripominka a letis
no jo, sorry, omlovam se, ja to nebyl
Mozes mi zmazat konto (nick), som nasiel lepsie forum, takze ZBOHOM
Debilko napísal:Sukromna sprava typu: Ty si ma dal do vazenia???
To je nadavanie mu? No co tu este na mna nepovies! Moc fantazirujes
Napr. sukromna sprava pre mna s textom: ,,Mozem sa Vas nieco opytat? "... odpisal som: ,,Ano" a ty si odpisal: ,, ". Dalsie surkomne spravy pre kobalta a t0m4s3 - uplne bezvyznamne hlupe otazky a nadavanie...
zbytocne debaty niektorych kuskov ,aj moderatorov. 500 prispevkov a vysledok aj tak basa ,tak to treba ukoncit a pomazat a hned sa bude volne dychat. nebudem uvadzat priklady tie su tu vsade.
obsah dost v pohode ,ale s urovnou je to horsie