Akoze, u nas bol stefanska LASER MEGA SHOW- vstupne 100, a bola tam navstevnost 800 ludi, hralo 6 DJs, prevazne sa miesalo techno, a akcia bola v dedine.... takze.... su aj taketo Xtremy
Slovenské diskoteky su na velmi nízkej urovni.
Pár krát som bol na takých ale podla mna to nieje diskoteka ked tam púštaju slovenske pesničky ako napr Desmod a podobne a Zuzanu Smatanovú a tancuje na to 20 patnásťročných detí ktorý su radi že tam niečo hrá,ja si diskoteku predstavujem trochu inak
ja som cely zivot na "diskoteky" nechodil, teraz na stare kolena kazdy piatok a sobotu zajdem do discobaru "zlo" http://www.zio.sk/discoown2.php, vacsinou tam uz pridem spolocensky unaveny, takze sa len vyvalim do kresla a "zhovaram" sa s nejakou pritomnou damou..john travolta som nikdy moc nebol, preto sa skor staram o zasobovanie ostatnych pritomnych kamaratov a kamaratiek a samozrejme pri tom dodrziavam pitny rezim..co sa tyka hudby je to nenormalny zlepenec a clovek odtial odchadza s mierne schizofrenickou naladou...
energy00 napísal:Akoze, u nas bol stefanska LASER MEGA SHOW- vstupne 100, a bola tam navstevnost 800 ludi, hralo 6 DJs, prevazne sa miesalo techno, a akcia bola v dedine.... takze.... su aj taketo Xtremy
kdeze to maju taketo akcie?
co som nedavno na jednej bol, tak dokonca hrali rap a hip hop nemozem to pochopit este stale. a ludia boli stastni.
Opak napísal:v živote som nebol na diskotéke a asi ani nikdy nepojdem...nebaví ma to radšej si pojdem sadnuť pekne do baru na "kofolku"...chodťe do Tesár a "DJ" vám pustí JEDE JEDE MAŠINKA...náhodou ho poznám a v mobile má samé ludovky nevie čo je muzika...