Pomoc s grafikou
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pomoc s grafikou
Sem piste vsetci co potrebujete nejaku pomoc s grafikou - Ako urobit to a hento ... 
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja by som ti najprv poradil urobit si pozadie ak ho nechces cierne a potom sa az venovat efektom, no a zalezi kde chces focal, ak na ruke, tak ju mozes zvacsovat atd, ale ak na tvari, co by sa asi predpokladalo, tak by som zobral smudge tool, nastavil si na lighten, v nastaveniach smudge brush-u by som dal opacity na fade vzdialenost tak ale 500+, zalezi ako dlhe chces mat jednotlive tahy, potom by som skusil daky c4d render, zmensit, popripade pogumovat, potom na to nahodit dake levely, curves, gradient mapy, typo border a mas sig
ak som to pochopil tak chces zvyrazniť ten "magický efekt" co ma naruke ?
ak áno, tak ja by som volil asi neako takto
> skopiroval by som render 1 alebo viac krát, a nastvil vrstvu na overlay alebo screen potom by som ich pregumoval všade okrem toho efektu, tak by si dosiel zvýraznenie farbiem.. potom snáď skopirovať origo neupraveny reder 2x a popusuvať ho trochu po stranách a nastaviť na screen a o5 pregumovať a nakoniec by som vložil neaké c4d kt. sa ku tomu hodia a o5 nastavil na screen
ak áno, tak ja by som volil asi neako takto
> skopiroval by som render 1 alebo viac krát, a nastvil vrstvu na overlay alebo screen potom by som ich pregumoval všade okrem toho efektu, tak by si dosiel zvýraznenie farbiem.. potom snáď skopirovať origo neupraveny reder 2x a popusuvať ho trochu po stranách a nastaviť na screen a o5 pregumovať a nakoniec by som vložil neaké c4d kt. sa ku tomu hodia a o5 nastavil na screen