Konkretna otazka z CWNA knihy..
A network administrator is having a hard time getting two WLAN bridges to associate with
one another in a PtP link. The bridge in Building One is on the 172.16.1.0/24 network, while
the bridge in Building Two resides on the 172.16.2.0/24 network. What is the most likely
cause?
A. The bridges are on different subnets.
B. The bridges are both configured as non-root.
C. The gateway address is incorrect.
D. The ACK time-out setting is short.
E. There is impedance overflow.
Spravna odpoved je B, moja otazka je vsak ci mozu byt v rozdielnych sietach? Nakolko su to L2 zariadenia som instinktivne oznacil za spravnu odpoved A...
mademan
Wi. bridge- musia byt v rovnakej sieti?
t0m4s3> zariadeniam to moze byt jedno, otazne je ci siet pojde ci nie..
Pokial by boli pichnute do akehosi wi rozhrania routrov by to nemalo ist (?), sudim na zaklade toho ze dva routre kt som mal spojene s0/0-s0/0 s IPckami dvoch subnetov na L3 komunikovat uz nechceli.
Predpokladam vsak ze ked su pouzite taketo bridge tak su pichnute do akychsi wi L3switchov, o ktorych moc neviem momentalne, a teda situacia vyzera uplne inak..
Idem studovat..
Pokial by boli pichnute do akehosi wi rozhrania routrov by to nemalo ist (?), sudim na zaklade toho ze dva routre kt som mal spojene s0/0-s0/0 s IPckami dvoch subnetov na L3 komunikovat uz nechceli.
Predpokladam vsak ze ked su pouzite taketo bridge tak su pichnute do akychsi wi L3switchov, o ktorych moc neviem momentalne, a teda situacia vyzera uplne inak..
Idem studovat..