Net, slovenska posta, o2 a vselijaka pochybna zelenina

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

slovenska posta je cirkus, o2 Slovakia je cirkus tiez..75% balikov co sme posielali z Irska neprislo(na stranke Irskej posty je moznost sledovat trasu balika, vzdy je tam posledny zaznam, ze to uz je na Slovensku-tam to uz nesleduju a tam sa to potom aj strati), posledne co nedoslo boli zrkadla na vw chrobak(to uz neviem akemu "zberatelovi" mohlo chybat. :roll: :evil:
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

turtlak69 napísal:ano chyby sa mozu stat, ale ked sa uz stanu, tak je v zaujem firmy tie chyby cim skor opravit a ochranit tak dobre meno firmy :) navyse u mobilneho operatora by som cakal skor malinke preslapy ako nieco taketo vacsie. keby som bol ja riaditel alebo vlastnik, tak by som urcite dal nejake odskodne ako napriklad na dva mesiace dvojnasobok minut alebo nieco take. chybami sa dobre meno nespravi. no neprimeranou nahradou ano :) nechcem na nich kydat, toto myslim vseobecne, nie presne pre tento pripad. tiez sa mi nepacilo u chella, ze ked cca 3 dni vypadaval net kazdych 5-10 minut, tak tie tri dni z faktury nestrhli. ale dalo sa to cakat. podmienky jasne vraveli, ze ziadna nahrada v takomto pripade nehrozi. no kazdopadne som vtedy o nich zapochyboval...
lenze riaditel nie si. podla podmienok mam od septembra zaplatit za pausal asi 1500sk, a dosli mi faktury za 4000. Uz om to 2x reklamoval, na 949 uz je***, dovolat ani za boha. Odstupujem, idem k orange, a prenesiam ci aj svoje cislo.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

turtlak69 napísal:ked sa stane chyba, tak ma byt okamzite odstranena. navyse chyby u takychto firiem su podla mna nepripustne. a ked sa uz nahodou nejaka taka chyba stane, mala by byt ponuknuta plnohodnotna nahrada, nieco ako odskodne. ked sa predavacka pomyli a vyda o 5Sk menej, tak je to rozdiel a skor akceptovatelne ako ked sa niekto nevie dostat k svojmu pausalu, ktory plati
V tomto sa ukažkovo správa orange. Kamarát ma fibernet s 30Mbit linkou, čosi sa na tom kazilo, tak im tam zavolal, oni sa ospravedlnili a na pár dni mu pustili 60Mbit.
8) Mať tak takého providera.. :smt050
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

ked si chcem preniest cislo do pomarancu, musim zajtr tam alebo do o2? tam sa mi nechce, potvory
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Pimp_C napísal:ked si chcem preniest cislo do pomarancu, musim zajtr tam alebo do o2? tam sa mi nechce, potvory
najprv do O2 a potom do Orangeu, ak dobre viem
Napísať odpoveď