Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

kolac napísal:a neni to nahodou tak ze na jazdu moze ist az po tom ako bude mat 18 ?? mne sa take cosi mari .. ze len na teoriu bude chodit v 17tich
Nie jazdíš v phode v 17, veľa kamošov tak robilo a aj ja budem. Veď to máš jedno či sedíš za volantom keď máš 17 alebo 18 keďže vedľa teba je inštruktor
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kolac napísal:a neni to nahodou tak ze na jazdu moze ist az po tom ako bude mat 18 ?? mne sa take cosi mari .. ze len na teoriu bude chodit v 17tich
Ja mam 17 a v pohode mam jazdy :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Digital: Ved jazdy mat mozes, ale skusok sa mozes zucastit az ked ti bude 18.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

hojko napísal:Digital: Ved jazdy mat mozes, ale skusok sa mozes zucastit az ked ti bude 18.
Ja viem, len chalan si myslel ze jazdy mozu byt az 18 :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

hojko napísal:Digital: Ved jazdy mat mozes, ale skusok sa mozes zucastit az ked ti bude 18.
najskor den po 18.tych narodeninach :)

// anonymovi odkazujem, ze to je jedno, len som doplnil :wink:
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

ked som mal skusky, tak tam bola baba co spravila skusky, ibaze 18 mala az na nasledujúci den

polis jej povedal, ze jazdu v meste moze mat az pri dalsej skuske, ta bola o 5 dní tak este pohodka
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Ja som robil vodicak pred dvoma rokmi, takze uz mam aj po skusobnej dobe :wink: .... ale skusky boli riadne peckove, pocely cas som mal jazdy zvacsa na suchej obcas mokrej ceste a na skuskovy den napadalo do bludu snehu proste nenormalny sok. Ale nakoniec to bola vyhoda, policajt nam dovolil zaradit maximalne dvojku takze pomala jazda, aspon som vsetko stihal :lol:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

teraz slo v televiznych hodinach ze kurzy prvej pomoci budu zastresene Cervenym krizom, az neskôr ine organizacie ako autoskoly
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Aspon nejaky posun... ale stejne dufam ze sa tomu vyhnem... stejne profesionalni zchranari davaju vacsinou radu volat okamzite 112 a pokial mozno nic nerobit
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ako som pisal vyssie pytal som sa stryka, a malo by to byt tak ako sa vravelo. Ti co zacali autoskolu v roku 2008 sa tomu vyhnu, ti co v tomto roku, by to mali absolvovat...oficialne je to takto, to ze to prakticky nie je dotiahnute teraz neriesim:).
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No ja som robil autoskulu skolsku. Proste nasa skola mala vlastnu autoskolu, tak sme chodili na jazdy cez vyucovanie. Instruktori sa dali celko zniest, jeden bol strasny haluzak, ale pocas jazdy ma skusal asi celu vyhlasku, a druhy, unho bola jazda : Z mesta k nemu domov po manzelku ( vzdy ked bola nekjaka akcia v kauflande ) potom do kauflandu, tam sme " nacvicovali parkovanie na parkovisku" kym neprisla jeho zena z obchodu :D a potom sme ju isli odviezt domov :D no, ale KEDZE som vedel soferovat uz predtym, tak som to spravil v pohode vsetko, na prvy krat... oba vodicaky, co mam (B,T)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Fabo napísal:.... stejne profesionalni zchranari davaju vacsinou radu volat okamzite 112 a pokial mozno nic nerobit
To máš odkiaľ? Rozhodne nesúhlasím. Pokiaľ má ten človek zástavu srdca alebo dýchania, tak kým by si čakal na profesionálov tak by ti tam zomrel.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

sedel som v zadu ...
kamarat mal asi piatu jazdu
skola mala nejaku akciu a ja som tam dosiel a on mal ist prec asi mal velku tremu ci co ... ( piata jazda )
a skapalo mu to nech nezerem !!! 8x !!!

ono to je teraz pre mna uplne normalna vec stane sa aj mne niekedy /niekto sa zasmeje niekto nie ...
darmo vtedy to bolo smiesne dooost :)
baal

Príspevok od používateľa baal »

ja som mal autoskolu uplne pohode mozno aj preto ze som jazdil uz 8 rokov dopredu :D a islo mi len o papier s instruktorom som si tykal a kolko krat sme sa pohadali skoro na noze ked by babral do soferovania vsetko bolo pohode test som mal na 55b konstrukciu som mu fizlovi povedal jednu vetu ale na jazde to bola haluz mi lepilo velmi tak som len pomalicky v meste viac ako 30 som nesiel :D a a mal som taku mensiu kuriozitu ze z poza auta mi vybehla teta na cestu tak som zadupol na bzdu a fizel sedel za mnou tak si buchol hlavu po opierky potom co sa to stalo som presiel asi jednu ulicu tam som sa vymenil s kolegom a on mi dal podpisat papiere a ma pochvalil ze este ani on by nemal take reflexi :D ani instruktor nestihol zabrzit skorej ako :D proste pohodicka labuzo obcas zabehnem si pokecat za nim este .
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

baal napísal:ja som mal autoskolu uplne pohode mozno aj preto ze som jazdil uz 8 rokov dopredu :D a islo mi len o papier s instruktorom som si tykal a kolko krat sme sa pohadali skoro na noze ked by babral do soferovania vsetko bolo pohode test som mal na 55b konstrukciu som mu fizlovi povedal jednu vetu ale na jazde to bola haluz mi lepilo velmi tak som len pomalicky v meste viac ako 30 som nesiel :D a a mal som taku mensiu kuriozitu ze z poza auta mi vybehla teta na cestu tak som zadupol na bzdu a fizel sedel za mnou tak si buchol hlavu po opierky potom co sa to stalo som presiel asi jednu ulicu tam som sa vymenil s kolegom a on mi dal podpisat papiere a ma pochvalil ze este ani on by nemal take reflexi :D ani instruktor nestihol zabrzit skorej ako :D proste pohodicka labuzo obcas zabehnem si pokecat za nim este .
heh sranda :lol: ale zase pri rychlosti 30km za hodinu neni az tak problem zareagovat a auto zastavit :wink:
baal

Príspevok od používateľa baal »

sak jasne ale soky boli :D:D:D i ked nie pre mna :D lebo ja som zvyknuty na take :D selico sa postavalo za tu dobu co som jazdil na cierno a hlavne kadejake offriady co sme sutazne jazdievali na uaze : 8)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

autoskola je jedna pasia a kt oto zazil alebo zaziva co je moj pripad vie o com hovorim :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm - testy som dal ani neviem ako, na konstrukciu sme sadli so spoluziakom do auta - on prvy za volant, ja dozadu ku skusobnemu, pytal sa ma konstrukciu, bol asi hluchy lebo 2x vsetko som mu musel... potom sme sa na pumpe vymenili, zabudol som sa spytat ci mam spravit obhliadku vozidla :D - ok.. zapol som sa,nastartoval, zaradil 1 a ze idem, auto stoji..jaze mi neskocila 1.. vyradim,zaradim zasa, nic... kurna, co to? pozrem a zatiahnuta rucna... faaajn si vravim, rozbehnem sa, hned za pumpou 2 auta stali po 2 stranach cesty, jedno vyparkovavalo,druhe stalo - zaradil som sa zan natesno,ze pustim toho druheho... vyparkoval sa, vytocim plny lavy a asi o 20cm som minul to auto a skusobny "nooo, to je drahe auto to galaxy", nic nevsimal som si ho, siel som dalej... v jednej krizovatke kde som mal stopku som zastal,dal setkym prednost ako som mal, no namiesto aby som tocil doprava som sa asi 1,5 metra posunul rovno, potom rychlo plny pravy a rychlo lavy aby som na chodnik nevysiel... a potom uz ked som do autoskoly siel tak tam je take akoby Z, som si zle nabehol tak som nevytocil a medzitym taky kkt popri mne po chodniku presiel, ja som zasiel k autoskole, skusobny vyletel z auta, bezal za tym aby ho spi*oval ze co to malo byt po chodniku ist a ze mu ani brzdove zadne jedno nesvieti... ani nam nepovedal ci sme spravili tak sme museli povckat kym dojazdi dalsia dvojica :D ale spravil som na prvy a som spokojny... :D
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

baal napísal:sak jasne ale soky boli :D:D:D i ked nie pre mna :D lebo ja som zvyknuty na take :D selico sa postavalo za tu dobu co som jazdil na cierno a hlavne kadejake offriady co sme sutazne jazdievali na uaze : 8)
mne napriklad na obycajnej jazde spadol pijany cyklista po auto ale stihol som zareagovat :) .... ale potom ked som pocuval instruktora co hovoril tusim slusne povedal akurat dovidenia ked som koncil :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mateq napísal:To máš odkiaľ? Rozhodne nesúhlasím. Pokiaľ má ten človek zástavu srdca alebo dýchania, tak kým by si čakal na profesionálov tak by ti tam zomrel.
No skor to je myslene tak, ze o prvej pomoci nemas ani sajnu, tak je lepsie neskusat skutocne zakroky, lebo dotycnemu mozes aj ublizit. Ale takych ludi je dufam malo ;)
Napísať odpoveď