problem - 80mm vetrak
problem - 80mm vetrak
prosim vas, mam novy pc uz asi 3 mesiace, doteraz to nerobil ale v tomto mesiaci uz asi 4-krat, ked zpanem pc po dlhej odmlke napriklad 24hodin tak ten vetrak v zadu zacne strasne hucat a toci sa obrovskou rychlostou, zda sa mi ze plne otacky, ked ten pc vypnem a znova hned zapnem tak uz to nerobi, neviete v com to moze byt? BTW: nemozem otvorit pc pretoze mam na nom vzadu tu nalepku
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
njn... to ked mas ako ja prednastaveny Riva tuner (ktory sa spusta az s winom) na znizenie otacok ventilatora na VGA... pretoze ked ide na 100% tak to huci jak krava.. cize je na 50% a ide total potichuDieg0 napísal:To neries.To aj mne dakedy robilo na desktope.Proste ked sa zapol vetrak hucal strasne kym sa nespustil windows a potom uz klud.
ale k teme...
hod screen zo speedfanu...
a ten vetrak.. zapina sa rychlejsie preto lebo cidlo zistilo ze je tam moc teplo...
-
uNreal_saTch^
Professional
robia to vetraky s termocidlom. nefunguju ich nadstavenie (ci uz v biose, softwarovo, alebo hardwarovo) uplne dokonale...
ja osobne som to na starom kompe tiez registroval. vyriesenie bolo z mojej strany jednoduche...
miesto kde sa napaja termocidlo som jednoducho odcvakol kombinackami, vyhodil som ho prec a dany usek som zaletoval.
mal som konkretne tento. ta zelena vecicka je uz spominane termocidlo
ja osobne som to na starom kompe tiez registroval. vyriesenie bolo z mojej strany jednoduche...
miesto kde sa napaja termocidlo som jednoducho odcvakol kombinackami, vyhodil som ho prec a dany usek som zaletoval.
mal som konkretne tento. ta zelena vecicka je uz spominane termocidlo
-
uNreal_saTch^
Professional
no jo...skor ci neskor ho aj tak otvoris pred zarukou...
a okrem toho ak si pozres dodaci list od kompu, tak tam zistis, ze zaruku mas vypisanu pre kazdy komponent zvlast, z coho vyplyva, ze nikde nie je napisane,ze ho nemozes otvorit...ak by si si ho kupil po suciastkach a poskladal, nie je to nahodou to iste???
no a ak chces tunit neco, na zaruku netreba kukat ;p
a okrem toho ak si pozres dodaci list od kompu, tak tam zistis, ze zaruku mas vypisanu pre kazdy komponent zvlast, z coho vyplyva, ze nikde nie je napisane,ze ho nemozes otvorit...ak by si si ho kupil po suciastkach a poskladal, nie je to nahodou to iste???
ja som si vybral komponenty a oni skladali a povedali ze ked ho otvorim tak mi nic nezreklamujuuNreal_saTch^ napísal:no jo...skor ci neskor ho aj tak otvoris pred zarukou...
-
uNreal_saTch^
Professional
tak to si im mal hned na zaciatku potriast pravicou a zazelat im vela zdravia-=wolf=- napísal:ja som si vybral komponenty a oni skladali a povedali ze ked ho otvorim tak mi nic nezreklamuju
to je cisto len na pristupe obchodnika ci ti to vezme...on by s tym nemal najmensi problem to reklamovat, pretoze aj tak vyberie len poskodeny komponent a ten posle na reklamaciu
ide tu o to, ze v tomto bode sa najlepsie zaraba...
pretoze ty si zaplatis novy kus a oni si vyreklamuju to pokazene...takze si fajne zarobia
o nic ine nejde, len o pristup obchodnika