Disk na notebooku Acer Aspire 5315-051G0Mi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Disk na notebooku Acer Aspire 5315-051G0Mi

Príspevok od používateľa Element »

Kupili sme si notebook a vsade a mal mat disk 80GB je to napisane aj na krabici aj na nalepke z notebooku len ako som sa nato lepšie pozrel je to styridsiatka.. 40GB :evil: nechapem na krabici je 80gb proste aj na nalepke na notebooku ako je to mozne?Myslite ze nas okašlali?Popridepade mate niekto s tymto nejjaku skuenosti?Dakujem
sanyika
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sanyika »

No na Aceroch si vyhraduju nejaku cast disku...ja mam vyhradenych 20 GB a newiem ani na co...tusim je to na zalohu...
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

a nemáš to len zle predelené ? napríklad že pri inštalácii windowsu si mal 80GB (necelých samozrejme) bez partície ... spravilo sa 40 GB partícia na windows alebo hocičo a zvyšných 40 GB je bez partície teraz lebo sa na ne zabudlo napríklad , čiže ti ani neukáže že neičo také existuje teraz vo windowse alebo tak ? mne už sa to tak raz stalo ,že som si zabudol prideliť partíciu takto a z 80 disku som mal len 10 na systém a na zvyšok som zabudol zadeliť partíciu
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

presne zabudol som vam povedat.. ze particie su tam niesu no vlastne iba jedna a to C... lokalny disk c.. a tam je aj windows zlozka a tam ma 3,9 GB bo to je vista hhe ale proste v partiiciach rozdelnii to neni :(
sanyika
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sanyika »

pozri sa na toto......
počítač (computer) -> spravovat (manage) -> správa diskov (disk manager) a pozsi sa tam ci mas taketo nieco....
Prílohy
disk_manager.jpg
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj bolo to v tom diiky
Napísať odpoveď