Ako na web

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
J10
Medium Star
Medium Star

Ako na web

Príspevok od používateľa J10 »

Cau , som uplny nub ktory chce zacat robit stranky , potrebujem teda nejake navody uplne od zaciatku , co potrebujem a tak ... dik 8)

[ospravedlnenie ak uz tema existuje hodte odkaz a kludne toto zmazte :)]
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Ako na web

Príspevok od používateľa digo »

J10 napísal:Cau , som uplny nub ktory chce zacat robit stranky , potrebujem teda nejake navody uplne od zaciatku , co potrebujem a tak ... dik 8)

[ospravedlnenie ak uz tema existuje hodte odkaz a kludne toto zmazte :)]
podla mna by si mal zajst do knihkupectva alebo kniznice, ja som tiez tak zacal... tan je takych knih fakt vela, ja mam Tvorba www stranok pro uplne zaciatocniky, ale este predtym som mal z kniznice HTML 4, ale to je uz jedno... mna osobne to viac bavilo citat z knihy ako z monitoru, a www.jakpsatweb.cz je podla mna len taky dodatok k nadobudnutym vedomostiam :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

suhlas - kniha je kniha.. Nuti ta zdrojak si aspon opisat, ked uz si chces odskusat konkretny priklad, lahsie sa clovek uci... Minimalne pre zaciatok je papierova forma lepsi prostriedok.. ked sa do toho dostanes, tak potom sa vylepsuj studovanim elektronickej formy literatury.

Pre zaciatok sa nauc zaklady struktury html, ale ozaj len tie zaklady, aby si nepobral strukturu formatovania stranky pomocou zastaralych html tagov, a cim skorej sa snaz do zakladov html, zapracovat aj css.

Ked uz budes schopny si nakodit beznu stranku, dat jej nejaky vzhlad (na pekne vyzerajucu stranku nemusis byt zrovna majster v photoshope), a strukturu s logickym celkom, az potom mozes zacat s uvahami o php, mysql ci asp.net a pod.

Ozaj a este pri studiu nezabudaj vyuzivat na svoje skusobne stranky vyuzivat html a css validator (http://validator.w3.org, http://jigsaw.w3.org/css-validator), nech vidis kde robis chyby. Je lahke naucit sa tvorit s chybami, tazsie je odvyknut si od toho.
Mcrae
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mcrae »

ja sa len vyjadrim potrebujes program v prvom rade ja osobne pouzivam Macromedia Dreamweaver 8 je to v pohode...
a citaj navody a tak dalej...
http://www.jakpsatweb.cz/

http://www.jaknaweb.com/
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

ty zacnes asi html tak nejlepsi je jakpsatweb.cz podle tohjsem se to i ja naucil
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Alebo pouzivaj PHP Designer, je free, podporuje vela typov suborov (HTML, PHP, CSS a mnoho dalsich) a je jednoduchy na pouzivanie. Mozes si zobrazit aj nahlad stranky.
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

Slayter napísal:Alebo pouzivaj PHP Designer, je free, podporuje vela typov suborov (HTML, PHP, CSS a mnoho dalsich) a je jednoduchy na pouzivanie. Mozes si zobrazit aj nahlad stranky.
100 ludi 100 chuti .... ja odporucam Eclipse, a na jednoduchu upravu zdrojakov PSPad
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

mne na zdrojaky najviac vyhovuje php designer
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Podla mna sa nauc zaklady ale aj viac a potom prerabat templaty
jasol
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa jasol »

oidka mna si pekne kup nejaku knihu najradsej HTML XHTML CSS ( od computer press )= je to tam vysvetlene ako pre debilov :) a ked to zvlasdnes mozes zacat php alebo java script... ja osobne som javascript odlozil a vrhol som sa na php potom.....
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

Ja som sa ucila cez evrsoft first page,ako zaciatocnik:)
Napísať odpoveď