Filmy s nizkym ratingom, ktore boli dobre..

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Filmy s nizkym ratingom, ktore boli dobre..

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

neviem ci sa vam to stalo..proste pozriete si nejaky film a brutal sa vam paci, potom si vyhladate film na IMDB alebo CSFD a tam rating 3.2! :o vacsina filmov, ktore milujem ma aj dobry rating, napr. Traispotting 8.1, The Usual Suspects 8.7, The Magnificent Seven 7.8 atd..,ale...
ide o to, ze takto mozno vela ludi prichadza o dobre filmy, o ktorych by sa mozno nikdy v zivote nedozvedeli..predsa len, stiahnete si film, ktory ma 3.0 na IMDB alebo si stiahnete 300, ktory mal dost velku medialnu kampan a 8.0 rating na imdb(a pritom pre mna to bol obycajny šajt)
cize ak takyto film mate odporucte ho, zacnem:

The Cat In The Hat-3.2 IMDB, absolutna haluska, smial som sa takmer cely film, brutalne hlasky takmer v kazdej scene(samozrejme nutne pozerat po anglicky, po slovensky(cesky) straca film zmysel)..ak sa chcete zabavit jednoznacne odporucam..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No to poznam, prvy mi napadol Eurotrip, ktory ma iba 60% ale pritom sa na nom bavim stale a na csfd ma odo mna 5* :) To iste Mafia! so 63% ale ja to beriem ako uplne skvelu parodiu.
To iste aj prve tri diely serie Prci, prci, prcicky, kde su dobre fory a ked som videl hodnotenie okolo 60% tak ma to dost prekvapilo.
A najlepsim prikladom je asi horor Valentin :)
LSDr.J.Behm
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa LSDr.J.Behm »

Million dollar hotel bol celkom fajn aj keď má len 5.4 na imdb. Skôr som zostal zdesený, keď som sa dozvedel, že scenár napísal Bono Vox...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Jay and Silent Bob strike back alebo tak nejak sa to vola
skvela komedia od Kevina Smitha (imho naj reziser).na csfd mala modre hodnotenie cize pod 70 ale u mna je to top komedia
potom este spominana Mafia mala z mne neznamych dovodov nizke hodnotenie ale bol to skvely ujeb.
Dalej American Psycho bol podla mna super film a tiez mal nizke hodnotenie.este by sa toho naslo...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

LSDr.J.Behm napísal:Million dollar hotel bol celkom fajn aj keď má len 5.4 na imdb. Skôr som zostal zdesený, keď som sa dozvedel, že scenár napísal Bono Vox...
jj, od neho su aj songy počas celeho filmu..

inak ak ste si všimli, tak sa to deje hromadne pri mnohych "blaznivych" komediach..ja sa pri takychto typoch filmu vobec na hodnotenie nespolieham, to sa neda.. napriklad taky film Scary Movie 3 alebo 2 či 4, Epic Movie, Date Movie, všetky tieto filmy su hodnotene na CSFD doslova podpriemerne! je to tam označene za uplny odpad! pritom všetky tieto filmy splnili svoj učel a ja som sa pekne uj***val na všetkych! fakt neviem o čo tym ludom co to hodnotia ide a čo čakali od komedie, že si zaplaču?
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Zivym dokazom je Kamenak 2............. Kropackova jak znasilnovala muzov atd...su tam dobre hlasky.....nechapem hodnoteniu 13% na CSFD :x

Dalej film Idiocracy jedna z naj komedii podla mna..... na CSFD iba 54% ja by som dal aspon 65%.....

Ked ma napadne viac filmov napisem...... inak podla mna by sa sem mohli pisat filmy z hodnotenim aspon pod 60%...

Tot moj nazor :arrow:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

pinacolada napísal:Jay and Silent Bob strike back alebo tak nejak sa to vola skvela komedia od Kevina Smitha (imho naj reziser).na csfd mala modre hodnotenie cize pod 70 ale u mna je to tom komedia
Uplny suhlas ! i am the master of the clit :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak ano u tychto blaznivych komediach je to asi aj pravidlo..ked uz sme pritom, zaujimalo ci je nejaka blazniva komedia s vysokym ratingom..
z mojich oblubenych blaznivych komedii:
Me, Myself & Irene58%
Old School, Liar,liar, Bruce Almighty okolo 65 aj ked to nie je az take zle
:)
Este by som rad upozornil na film Best of the best, od ktoreho som cakal este nizsi rating(5.6), je to pre mna uplne skvely film, spomienky na detstvo, na tom som vyrastal :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja me druhe ja a irena.. Jim carey v tom filme obstal zatial co kritici boli MOC kriticky.. cez 80% urcite si ten film zasluzi.. dalej ani nwm...
pretoze nekukam na hodnotenia moc.. cize prehlad nemam.. ale viem ze niektore filmy ktore maju vysoke hodnotenia ale NEZASLUZIA si ich..
BABEL napr.

//
LSDr.J.Behm napísal:čo ti vadilo na Babeli?
pisal som to do najhorsich filmov....
perverzny film a pribeh ktory pre mna nic neznamena... proste clovek caka co bude a hovno z toho
LSDr.J.Behm
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa LSDr.J.Behm »

Šu-Do napísal:ja me druhe ja a irena.. Jim carey v tom filme obstal zatial co kritici boli MOC kriticky.. cez 80% urcite si ten film zasluzi.. dalej ani nwm...
pretoze nekukam na hodnotenia moc.. cize prehlad nemam.. ale viem ze niektore filmy ktore maju vysoke hodnotenia ale NEZASLUZIA si ich..
BABEL napr.
čo ti vadilo na Babeli?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ledenaster napísal:Zivym dokazom je Kamenak 2............. Kropackova jak znasilnovala muzov atd...su tam dobre hlasky.....nechapem hodnoteniu 13% na CSFD :x
hej asi tak...tiež nechápem...však toľko si fakt nezaslúži...myslím, že som sa ani raz nezasmial...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

M142 napísal:hej asi tak...tiež nechápem...však toľko si fakt nezaslúži...myslím, že som sa ani raz nezasmial...
:D ja tiez nie som moc velkym fanusikom tychto prerozpravanych vtipovych filmov :wink:
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

u mna je najvacsim sklamanim SCARY MOVIE ja si apamatam ako som 2 pozeral cez prazdniny kazdy den o 10:00 rano cele 2 mesiace a aj ten posledny den som sa smial :lol: a trojka tiez paradna a 4 ta je fakt cool..ale inak som hodnotenia nepozeral takze o inych neviem ale toto ma nasralo :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

podla mna si 60 sekun zasluzil aspon 85 % mne sa ten film pacil
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja sa stazujem na csfd a 67%tny silent hill ten film sa mi pacil svojimi abstrakciami a jedinecnostou dejovej linie, dal by som od 75 do 85.
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Scary movie si zasluzi take hodnotenie. Su to trapne americke filmy bez napadu/vtipu. Mozno este jednotka bola trosku vtipna ale zbytok nic :(
Som asi stara skola ale primitivny humor ma neuspokojuje.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

mi-chau napísal:Ja sa stazujem na csfd a 67%tny silent hill ten film sa mi pacil svojimi abstrakciami a jedinecnostou dejovej linie, dal by som od 75 do 85.
Suhlas, Silent Hill bol náhodou dosť pekný a pekne spravený film.
čo sa týka Scarry Movie, suhlasim naplno s prispevkom priamo nadomnou.
Kamenak-tomu by som dal este menej než to má, bol to totálny trapas, dvojka ešte väčší ako jednotka.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Scary Movie, American Pie to su mozno vtipne filmy ale vacsina vtipov su zalozene na fekalnych / sexualnych pointach takze predpokladany zaber filmu je na teenagerov a ludi s vekom 25 (dobre tak 30+) sa velmi nepobavia a iba zhnusene prepnu/vypnu ...nevravim ze som sa pri nich nebavil, ale ...su aj lepsie
ozvalo sa tu silent hill - to je extremne specificky film, sa to ani neda opisat slovami...sry za vyraz ale je to divny film pre mna, dlhy, nudil som sa, musim vsak povedat ze je kvalitne natoceny, kvalitne spracovany, pekne triky, ale ked mi dej nema co dat ...
kamenak si zasluzi tolko kolko ma rovnako ako vacsina takych zlatanych filmov ceskych...taky film dokaze vytvorit hocikto z vas, napiste si 15 vtipov a polepte ich dokopy co najdebilnejsim sposobom..
moj tip na takyto film/serial je Posledni sezona - mne sa serial celkom pacil, mozno hlavne hokejovou tematikou, a hoci boli tie zapasy strasne umele a trapne tak som to dokazal pozerat :)
a pevne dufam ze tu nikto nevytiahne Ordinaciu v ruzovej zahrade ze si to nezasluzi take hodnotenie...lebo budem bombardovat k- :lol: :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

mirak2 napísal:blabla
neodsudzuj na zaklade kamenakov vsetky ceske filmy, a silent hill ti nedal nic co sa tyka deja? Asi si nepochopil pointu..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nemyslel som vsetky ceske filmy..ale filmy na styl Kamenam, Byl jednou jeden polda, Jka ukrast Dagmaru a pod.
Napísať odpoveď