co si o tom mam mysliet? prosim

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurik181 »

zuzkazuzka napísal:Ja si myslím, že si tým vašim rozhovorom vôbec nič nevyriešil!
a kde som podla teba spravil chybu? alebo co som mal povedat inak?

A inac vcera sme sa o tom opat rozpravali tak mi opat povedala ze je dolezite ze ako berie ona jeho. To je sice pravda ale ked sa do nej bude chlap stale obuvat tak....neviem. Alebo sa uz jedna o moju ziarlivost? aj to je mozne.

A este mi povedala ze kym sme spolu nechodili tak mala tiez zopar takych co ju chceli ale navrhla im ze nech su dobry kamarati a nimi aj zostali. A ze ci mi títo nevadia.
No tak pravdu povediac nieje mi to jedno ale zopar sprav som od jedneho z nich cital a bolo to take ze ako sa mas ako skola co porabas proste take nezavazne, a aj je odpovede boli take diplomaticke. Ale pri janovych spravach je to ine, lebo tam tusim nejaku naklonnost aj z jej strany. Ale mozno fakt iba tusim.
(Mozem sem hodit jeden z tych ich zaciatocnych sms rozhovorov ze co vy na to. Ak mam tak napiste).

Tak som jej povedal ze to je ine lebo to som s nou neprezival a uz na to ty chlapci aj mozno zabudli, kdezto toto je aktualne. No a jej odpoved bola ze aj jano bude musiet na to zabudnut.

Mozno ma fakt trapia nie vazne veci ale radsej sa o to zaujimat skor ako potom lutovat
Majka16
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

jasne, bude dobre ak das ten zaciatok z rozhovoru..budeme sa vediet lepsie vcitit do tvojej koze... No a urcite je ine,ked ju niekto balil ked s tebou nic nemala,ako teraz,ked s tebou chodi... Neviem,mas to tazke,ale urcite,keby som bola na tvojom mieste, by som chcela toho chalana spoznat.I ked je to IBA KAMARAT!!!
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

K tymto spravam som sa dostal vdaka tomu ze mala pokazeny mobil a ja som jej pozical moj co teraz nepouzivam.
(xxx je dedina kde bola v tom bare ale pisem radsej xxx nech to je aspon kus anonymne a yyy je mesto kde studuju)
To co je boldom sa mi zda z jej strany take „divne“

No takze zo zaciatku tu chybaju podla mna tie klucove spravy lebo prva co som nasiel v prijatych bola tato:
Jano 25.11 09:55
Nevadi, v pohode mozme byt aspon dobry kamarati a mozno neskor v buducnosti, dobre teraz to neriesim ja len tak ze si sa mi zapacila a vcera som ti to chcel napisat. Ved sa este stetneme na XXX pa Jano.
Jano 27.11 18:51
Ahoj, ako?? Bola si dnes v skole? Lebo spoluziaci tam mali nieco vybavit s nejakymi chalanmi z vasej skoly tak som bol s nimi, myslel som ze ta uvidim. Niektory sme odisli do takej budky nedaleko od vasej skoly na pivo, tak ani neviem o co tam islo. Ty nahodou nevies? Jano
Laska 27.11 18:57
Ahoj. Joj skoda ze sme sa nestretli, ale ja som bola na praxi preto ani netusim co sa dialo v skole. Inac ty kam chodis do skoly? Inac dufam ze si nezabudol na to ze mi mas dat nabuduce oznamko
Jano 27.11 19:07
No ja som nezabudol mam este posledne dve jedno pre teba len ci si ty nezabudla?? Inak chodim do ZSSS casnik vlastne spolocne stravovanie taka hlupost asi tolko. Iba skoda ze som ta nestretol, mohli sme ist na caj lebo s chalanmi vyslo len studene pivo a bola riadna zima!!
Laska 27.11 19:11
Prevdaze som nezabudla uz som ti aj vypisala a aj ja chcem od teba pekne venovanie. Ten caj by som si s tebou dala. No nevadi nabuduce
Jano 27.11 19:27
To venoavanie musim uz teraz zacat vymyslat ale aj tak neviem kedy sa najblizsie stretneme lebo tento vikend ma (jej kamaratka ta z baru) dozvuky a ak dobre viem tak(priatel je kamaratky ) za nou nepojde, tak uz len potom niekedy na xxx.Alebo ako to tebe bude vyhovovat, mozme sa dohodnut aj na tom caji koli tym oznamkam ak to tvojmu priatelovi nebude prekazat ( prekaza ale co uz narobim :( )
Laska 27.11 20:24
Teraz sa mi velmi neda lebo kazdy den nacvicujeme na stuzkovu, na buduci vikend mame zase. Ved to si este napiseme ze kde sa potom stretneme ci na xxx alebo v yyy.
Jano 27.11 20:56
Dobre tak potom niekedy ti napisem alebo napis ty aby som stale neotravoval iba ja tak dobru noc.

Tieto smsky ma trochu upokojili lebo to fakt bral tak ze ma priatela atd ale potom opat zacal pisat a vyvolavat a sa uz nedalo ignorovat.

A co ma prekvapilo ked si s nim dopisala tak 15 minut na to napisala mne nieco taketo:
Ahoj laska, prepac ze ta vyrusujem ale chcem ti povedat ze ta velmi strasne nekonecne lubim a nezabudni na mna cmuk cmuk
Najprv ma tato sprava velmi potesila ale ked som si to daval do kopy s tymito smskami nejako mi usiel dovod preco ja na nu nemam zabudnut ked ona tancovala na tenkom lade.

ok ak sa vam to chce citat tak reagujte
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Neviem no ja by som to bral podla SMSiek ako kamaratsky vztah ... este chalan berie na teba ohlad ...
Ja som tiez braval dost casto takto kamaratky na caj kavu atd ... par krat aj na obed ...
Ale to su kamaratky s ktorymi sa poznam 1/4 zivota
V kazdom pripade neviem podla mna nespravila nic strasneho
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Podla tychto SMS by som povedal ze zbudni na trapenie sa :)

Ta SMS tebe podla mna plynie z toho, ze si po tom rozhovore s Janom premietla co a jak, a toto jej vyslo ako vysledok tak ti to pripomenula :)
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

No podľa mňa je to pekné, že Ti napísala takú peknú smsku...a určite to myslela vážne, čo v nej bolo... kašli už na toho chalana, dokázala, že ťa ľúbi... :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Myslím,že môžeš byť kľudný...ale nezaspi!!!dávaj si pozor..ale nedávaj jej to už tak najavo...proste buď ostražitý v "zdravých medziach"...
Hlavne,aby vám to vydržalo..veľa šťastia... :)
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

a je to tu zase...

takze ludkovia zaciatkom roka som sem pisal tento problem.
vtedy som si to s nou prebral, povedala mi ze su len ozaj dobry kamarati. Tak mi neostavalo nic ine ako sa s tym zmierit (hnevalo ju ze jej nedoverujem) a zmierit sa s tym ze si s nim pise.
Uz som bol v pohode lebo aj ked si pisali sa nestretli az do minuleho tyzdna.
Bola zase u otca s kamaratkou vonku a vtedy sa strtli. Po tom jej vecer pisal spravu ze mu bolo fajn a namotavky, ona neviem co mu napisala lebo pre malu pamat v telefone na spravy si maze odoslane. Obrovsky problem nastal az ked jej v nedelu napisal ze ju miluje a ze je strasne namotany na nu a tak. Proste 3sprava s vylevom citov. Ona mu napisala nieco take ze ju mrzi ze sa stretli a ze ho nechce trapit. (Jeho?).
No ale toto som uz nevydrzal a som jej povedal ze som jej veril ze su len dobry kamarati a co z neho vyliezlo. Na to mi opat povedala ze miluje len mna a ona ho berie ako dobreho kamarata.
Preto moje otazky:
1. som jej povedal ze ma to trapi ze ked ju on berie ako nieco viac preco to neukonci ak ma naozaj miluje-odpoved:ja potrebujem mat kamaratov.
2. nebolo to podla vas ta sprava ako cista navnada?ze co mu ona na to? ked som jej to povedal povedala mi ze on nieje taky :lol:
3. niekedy ked sme spolu si s nim pise. co jej nestacim ze aj v mojej pritomnosti ho musi mat? Som jej povedal ze mi to vadi ale obcas sa pozabudne- ako mam reagovat?

Co mi na toto vsetko poviete? a este take chutovky nespominam ako ze donedavna ho mala ulozeneho ako Jano a odteraz je Janko :) aj s tym smajlom. A to ma smajla len pri naj kamaratke a pri mne ale uz aj pri nom. Alebo jeho oznamko ma vylozene tak ze zakryva moje.

Ako sa mozem koli vsetkemu tomuto netrepit a este ked mi povie ze sa cuduje ze ziarlim tak ma ide roztrhnut.

Co robit prosim? Vas by to nestvalo. Verit jej verim stale. Ale stve ma to.
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

No ...ako citam tak tvoja holka ma asi len dobreho kamarata.Ak jej doverujes a tvoju doveru zatial nezneuzila tak je to v pohode..ale po tych SMS od jeho ze ju miluje atd.. asi by som sa snim porozpraval(tak aby otom tvoja holka nevedela,,este by zacala robit zavery) . Povedal by som mu ze jej chlapec som ja a ze to co jej vypisuje je maximalne nemiestne.
Ked neje pako tak pochopi..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Urcite jej veris a pri tom sa jej hrabes v mobile, ze jo ?

Babam proste lichoti, ze je o nich zaujem.. Pdola mna ta ma rada a jeho fakt len bere ako kamarata, zatial. kvoli nemu sa s tebou nerozide.. ale dam 50sk do banku, ze ked to medzi vami skonci (co ti neprajem) ze on bude jej dalsi :) .
kat
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kat »

Moj najlepsi kamos si udajne uvedomil, ze je do mna zalubeny, ked som sa dala dokopy so sucasnym frajerom, potom bol pol roka v USA, trochu sme si mailovali, k tejto teme sa nevracali, ale ked prisiel naspat, tak sa mu to vraj cele "vratilo" a tiez mi pisal podobne smsky (hlavne, ked mu v krvi koloval nejaky ten lieh). Moj drahy robil podobne sceny ako ty ;) a mna to primalo akurat tak k tomu, ze som schvalne nechala pohodeny mobil s takouto najnovsou sms, len preto, ze sa mi snazil ZAKAZAT kontakt s mojim kamosom. Ja som hned na zaciatku obom vysvetlila, ako sa veci maju, s kamaratom som nebola ochotna sa bavit na temu "jeho laska ku mne :wink: ", pre mna bol zaujimavy len ako kamos, rada s nim polemizujem, skocim na pivo, kecam... a moj frajer je moja laska. Tak sa veci maju, obom som to vysvetlila a nepridem o kamarata len preto, ze sa chudak do mna zalubil ;) a uz toboz preto, ze mojmu drahemu vadi. Vazim si svojho frajera, aj jeho nazory, kamosovi som jasne povedala, ze podobne vyznania ma obtazuju a je to. Stretavam sa s oboma a funguje to. I ked o sebe navzajom neradi pocuju. Tak to nekomplikujem a nespominam pred jednym toho druheho.
Oci maj otvorene, ale davat jej na vyber je smiesne. Vravis tym, ze jej nedoverujes!
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Nemam take skusenosti, ale ja by som to asi riesil vetou: bud ja alebo on
waikiki
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa waikiki »

nemala by si pisat s nikym... je to odveci.. ved chodi s tebou. POdla teba sudim teba- jej by nevadilo keby si sa ty cmukal na displeji s kamaratkou???
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

podla man sa spravas ako ziarlivi hlupak... partnersky vztah je zalozeny v prvom rade na dovere... samozrejme, ze su tam niekedy pochybnosti, ale ak ti stale niekto opakuje, ze ta lubi, tak by ta to malo ukludnovat... mne keby citala priatelka SMSky a zakazdym sa pozastavovala nad tym, preco som napisal tej a tej, tak by ma to nastvalo... tak jej skus trosku doverovat, bo to mozes ty pokazit a tvoj sok na to len caka... :wink:
Napísať odpoveď