Najlepšie prenosné slúchadlá

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
violator
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Najlepšie prenosné slúchadlá

Príspevok od používateľa violator »

Kedze na Slovensku je velmi tazke vypocut si kvalitnejsie sluchadla, toboz uz nie prenosne a preto by som chcel vediet, ktore su z nich najlepsie(ak uz mal niekto skusenost alebo cital dobru recenziu)
Ja mam AKG K26p a som s nimi spokojny, ale myslim ze jedny z najlepsich su Audio-Technica ATH-ES5-VS a Grado iGrado
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nieco od Shure si uz pocul? Alebo ultimate ears. Sorry ale tebou spominane znacky a typy su len mozno lepsi priemer. Skutocne spickove sluchatka su niekde uplne inde.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

hmmm ako tak pozeram po nete tie shure by mohli bt celkom zaujimave :)
ja zatial koss :) porta pro velmi dobry zvuk podla mna :) a potom som mal este spark plug tiez good zvuk teda pre mna dostacujuci ;)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

tak tak KOSS
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Este by som rad spomenul sennheiser.
violator
Star
Star

t0m4s3 napísal:Nieco od Shure si uz pocul? Alebo ultimate ears. Sorry ale tebou spominane znacky a typy su len mozno lepsi priemer. Skutocne spickove sluchatka su niekde uplne inde.
Shure a Ultimate ears som nepocul i ked o ich kvalitach nepochybujem, skor pochybujemv oblasti zdravotnej, kedze dane sluchadla su priamo v sluchovode(in-ear), lenze tu na Slovensku je to problem niekde vypocut...btw ja som tie spominane sluchadla zaradil medzi najlepsie prenosne sluchadla, medzi spicku urcite patri Stax Omega II a AKG K701, ak som sa pomylil, oprav ma. :)

//v tom 1. poste som sa presne nevyjadril. sorra
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Mne sa celkom pozdavaju tieto: Bang & Olufsen A8 http://www.bang-olufsen.com/page.asp?id=46
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

violator napísal:btw ja som tie spominane sluchadla zaradil medzi najlepsie prenosne sluchadla
Toto som asi nepochopil, ale co sa ti nezda prenosne na spuntov do usi?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

koss a plantronics su podla mna jedny z najlepsich znaciek. Pre tie prenosne by som skorej kossy volil, maju lepsie modely a u nas cenovo dobre dostupne..
violator
Star
Star

t0m4s3 napísal:Toto som asi nepochopil, ale co sa ti nezda prenosne na spuntov do usi?
celym tym postom som chcel len povedat, ze Grado iGrado a A-T ES5 nepovazujem za najlepsie na svete, ale najlepsie v danej kategorii...mas pravdu na spunty som zabudol, len naozaj neviem ci neskodia sluchu... :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Zo "stuplov" u mna jednoznacne vitazi Sennheiser CX500. Tak skvely zvuk z takych sluchadiel som este nepocul. Cena 2500,-

http://www.sennheiser.sk/produkty/produ ... itan&pop=2
violator
Star
Star

k6 napísal:Zo "stuplov" u mna jednoznacne vitazi Sennheiser CX500. Tak skvely zvuk z takych sluchadiel som este nepocul. Cena 2500,-

http://www.sennheiser.sk/produkty/produ ... itan&pop=2
hmm, vyzeraju byt fajn, co este vravite na Shure e2c? Btw skodia podla vas in-ear sluchadla sluchu?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Urcite musia skodit sluchu.Kadial ma vychadzat ten tlak ked mas cele ucho zapchate?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Urcite musia skodit sluchu.Kadial ma vychadzat ten tlak ked mas cele ucho zapchate?
To ze ho mas zapchate je tvoj subjektivny pocit, oproti pocitu z "nie in-ear" sluchatiek. Ci si pustis na plne pecky klasicke sluchatka, alebo in-ear mas jedno, tak ci tak sa ti sluch poskodzuje.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

nosom :) ... ale ved na sputnotch nieje nic zle ono tam nemas moc tlak pracuje preca stym co tam je a ten tlak je nic opoti tomu ked klesa a stupa atmosfericky tlak
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

GRADO Reference RS 1

ale neviem presne, či spĺňajú definíciu prenosných slúchadiel, tak dám aj nejaké iné typy. Mimochodom nevie niekto tú definíciu? Nakoľko prenosné sú v podstate aj STAX-y :D

Takže:
AKG K27i, Koss Porta Pro, iGrado, Sennheiser HD 25 (prípadneSP)...a mnoho ďalších. Špunty som zámerne nedával, lebo už som počul aj o kategórii ultra - pprenosných a šputny by som zaradil skôr tam. A ajtak mp3 prehrávače podporujú frekvencie v drvivej väčšine až od 20Hz a keď chcem niečo k riadnej aparatúre, tak si kúpim nejaké riadne veľké membrány... Alebo budem so sebou furt nosiť slúchadlový zosilňovač so zdrojom :P
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jednoznačne podľa mna a pár recenzíí čo som čítal (pomer cena/výkon)su to
KOSS PORTA PRO

človek ich má raz na ušiach a už ich musí kupiť a iné ho neuspokoja.. myslím že to bola jedna z najlepších investícií v mojom life.. a to nevravím o tom, že ich máš dovtedy kým nezomrieš, nestratíš alebo ti ich neukradnú. Po dlhšej dobe som dal na nich vymeniť kábel tak som bol použiť štopláky a poviem kým sa mi nevrátili ani som nič nepočúval.. zvuk z iných slúchadiel som nevedel zniesť... (dokonca ich používam aj pri pc.. ked drtím css) - ale musím im dať jedno malé mínus.. už dva krát ma skoro zrazilo auto lebo som ho nepočul.
(mám ich vždy a všade)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Skvely nazor, asi ako vacsina ludi tu. Vsetci majitelia Felicii nedaju na svoje auto dopustit, pretoze je skvele a ked nahodou skusili Skodu 120, tak sa ani nahodou nechytala. Porta Pro su skvele sluchatka v pomere cena/vykon ale tym to asi tak konci. Na skutocne kvalitne sluchatka, za radovo tisice korun sa mozu akurat smutne pozerat.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

určite máš pravdu na podstatne viac cashové slúchatka nemajú.... nepopierateľné..
ak vieš o lepších PRENOSNYCH rad by som o nich vedel.. nieže by som s tebou nesúhlasil ale zaujíma ma to

edit// jo to máš pravdu.. mne vyhovujú viac tie basy a ešte veľké + je confort zone.. pretože neviem prečo strašne ma bolí pravé ucho od hociktorých slúchatok len pri portoch nie
Napísať odpoveď