mam nokiu 6120 a jak si to tam nainstalujem tak v pohode vsetko ale ked to idem spustit, vypise mi ze je subor je neosetreny a ci spustit aplikaciu alebo nie....ked dam ano tak zamrzne telefon...co s tym??
co tam instalujes ? instalujes tam aplikacie pre tvoj symbian ? pojdu ti tam iba aplikacie pre symbian 9.1 ...
symbian 9.1 nie je spatne kompatibilny so symbianom 7,8 ...
ale 6120 by mala rozbehat v pohode aj javu.nejak ma to nerozculuje len sa pytam ci sa s tym da nieco v buducnosti robit resp.ci to pojde nejako spustit ked nastane rovnaky problem
scarto2 napísal:ale 6120 by mala rozbehat v pohode aj javu.nejak ma to nerozculuje len sa pytam ci sa s tym da nieco v buducnosti robit resp.ci to pojde nejako spustit ked nastane rovnaky problem
pravdepodobne je vadny ten subor co stahujes skus stiahnut z inej stranky ...
a pustim na tom tombraider?ma to 3.6 MB a normalnr to nainstaluje ale potom to nemozem najst v telefone .alo keby tam vobec nebola.vie niekto co s tym?
normalne mi uspesne ukonci instalaciu.je to subor sisx na 3rd 9.1 tak nechapem co sa deje.to iste mi robi aj space impact OS 9.1 a ma 4.3 MB.moze to byt velkostou suboru?
nie fw som zatial neskusal kedze mam mobil este len nejaky mesiac tak by na tom mohla byt aktualna verzia fw.ak to updatnem aky to bude mat dopad na mobil?data zostanu ako boli pred updatom fw?
zmaze sa ti vsetko co si mal v pamati telefonu a niektore apps ktore si mal instalnute na karte ti tiez nepojdu a bude potrebne ich preinstalovat ....
ta zaloha pamati telefonu na kartu skor oodporucam urobit zalohu do PC kedze tato zaloha je dost zvlastna a obcas to telefon nedokaze sam obnovit ...
pri prehrani fw sa na kazdom telefone vymazu vsetky data, ak ides menit fw tak si zalohuj veci cez nokia pc suite a nie na kartu lebo niekedy po prehrani fw nechce obnovit zalohu z karty. vstko co nainstalujes by sa malo objavit v zlozke Aplikacie a ked nie tak sa da na to puzit program appqlaunch v ktorom si najdes nainstalovanu aplikaciu a nasledne ju spustis, toto vsetko su moje skusenosti s N73
neni pravda. na jednej 6120c som updateoval firmware (nokia to vola software) z netu stiahol nejaky balicek, po par minutach sa to vsetko nakopirovalo do telefonu, vypisalo ze telefon mozem znovu pouzivat. zapol som ho a telefon siel a nastavenia ostali. jednalo sa o model nokia 6120c dovezeny z talianska, mobilny operator volaka 3 tam bola.
inak by som ten telefon ani neflashoval ale nemala slovencinu a tak bolo reba zmenit product code