srdcove zalezitosti + rozvedeni so zavezkami (markiza)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

marcelka ked pobozkam ta na pery, aj diabol v lasku uveri... akoze koniec. ked dali zaber z ich svadbu tak bolo pekne vidiet ako babe vypadlo koliecko a zacala trsat na maduar. no nic, kazdy sme nejaky ale tam su same extremy.
mama to pozerava a vzdy si robi prdel ked ide k telke, ze "idem vam najst noveho tatka" a uz viem kolka bije a stahujem sa od telky prec :hehe:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

hah viac sa clovek asi zasmeje len pri Co na to Mojsejovci :):)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Veď to nie je až také hrozné. Kadejaká zmes debilov + ozembuchov + ožranov a obecne ľudí, ktorým ešte domov nedoniesli zrkadlo sa prihlási do tohoto braku, tomu všetkému takpovediac velí Jarko Buček (pekný hlas, pusa) a aký pocit to má vyvolať v človeku, bohvie.
Ja osobne som sa nasmial dosť.

Ako hovorím - nie je to až také hrozné, je to ešte horšie.

tomek00 - Čo na to Mojsejovci? Aha to je tá relácia, kde na jednej strane miestnosti stoja ľudia sprostí, na druhej sprostejší a najsprostejší tam sedia a tlieskajú. Skutočne kolosálne dielo.
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

je to strasna kravina,videla som to par krat a skoro som sa pocurala od smiechu na tych ksichtoch :lol: uz len tie uputavky mi stacia k tomu,ze sa to ani neoplati pozerat
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

alfonz napísal:
tomek00 - Čo na to Mojsejovci? Aha to je tá relácia, kde na jednej strane miestnosti stoja ľudia sprostí, na druhej sprostejší a najsprostejší tam sedia a tlieskajú. Skutočne kolosálne dielo.
co sa nad tym pozastavujes vies kolko ludi to pozera len preto ze nevie ci sa ma smiat alebo plakat... ja si to pozrem rad... smejem sa a niekedy som vnemom uzase :shock:
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Hlavne sa nasmejem na Srdcových Záležitostiach...
Minule čo sa tá 23-ročná vydávala, ona nemala všetkých piatich po hromade. A Chudáčik on, tri výplaty investoval do svadby. :lol:
Napísať odpoveď