mam taky navrh. co keby sa temy ako posledne MISS FORA nemazali, ale zamkli sa aj s uvedenim dovodu? nech clovek vie, v com bol problem a v buducnosti sa ho vyvaroval. zmazat alebo vyhodit do kosa sa da urcite aj potom.
Dizzy napísal:mam taky navrh. co keby sa temy ako posledne MISS FORA nemazali, ale zamkli sa aj s uvedenim dovodu? nech clovek vie, v com bol problem a v buducnosti sa ho vyvaroval. zmazat alebo vyhodit do kosa sa da urcite aj potom.
mastermind napísal:ked je z 20 postov 18 o nicom tak tie 2 posty za namahu nestoja
ked povazujes za spam aj navrhy na priebeh sutaze, tak moze byt. tema uz je nova a sutaz vychadza prave z tych navrhov. ale nad tymi dovodmi pri zamykani by ste sa mohli zamysliet. ludia budu vediet v com bol problem a nebudu mat otazky
tak-tak este aj v prispevku kde som dakoval, ze by som mistra vyhral som navrhol to s tym papierikom hojko.com..dalej tam boli prispevky kde sa navrhovali kandidatky, takto sa sice vytvorila nova tema, do ktorej snad uz nebudeme spammovat, ale pravidla(miss hojka) nie su este stale tak celkom doriesene..
Key5ers0ze napísal:tak-tak este aj v prispevku kde som dakoval, ze by som mistra vyhral som navrhol to s tym papierikom hojko.com..dalej tam boli prispevky kde sa navrhovali kandidatky, takto sa sice vytvorila nova tema, do ktorej snad uz nebudeme spammovat, ale pravidla(miss hojka) nie su este stale tak celkom doriesene..
Dizzy napísal:mam taky navrh. co keby sa temy ako posledne MISS FORA nemazali, ale zamkli sa aj s uvedenim dovodu? nech clovek vie, v com bol problem a v buducnosti sa ho vyvaroval. zmazat alebo vyhodit do kosa sa da urcite aj potom.
Vacsinou sa to tymto sposobom aj riesi... samozrejme zalezi od toho, na ktoreho moda mas stastie ; )
// schw33k, povodna zmazana, jej nasledovnicka presunuta do navstevovanejsej rubriky Volna diskusia.
Neviem či sa to tu už riešilo ale napadla ma taká maličkosť..Nedalo by sa pri písaní nového príspevku spraviť aj taká vec..že by sa dala vybrať farba pozadia písma? Bolo by to dobré na hlavne na spoiler ..Príklad: Pozadie by som dal čierne a písmo tiež..A kto by chcel vidieť spoiler tak by si to len obtiahol
Nešlo by to spraviť? Alebo myslíte že je to zbytočné?
Soviet napísal:Neviem či sa to tu už riešilo ale napadla ma taká maličkosť..Nedalo by sa pri písaní nového príspevku spraviť aj taká vec..že by sa dala vybrať farba pozadia písma? Bolo by to dobré na hlavne na spoiler ..Príklad: Pozadie by som dal čierne a písmo tiež..A kto by chcel vidieť spoiler tak by si to len obtiahol
<SPOIL>Skus precitat toto bez oznacenia a hned zistis ci je to pozadie zbytocne alebo nie<SPOIL>
Soviet napísal:Neviem či sa to tu už riešilo ale napadla ma taká maličkosť..Nedalo by sa pri písaní nového príspevku spraviť aj taká vec..že by sa dala vybrať farba pozadia písma? Bolo by to dobré na hlavne na spoiler ..Príklad: Pozadie by som dal čierne a písmo tiež..A kto by chcel vidieť spoiler tak by si to len obtiahol
myslíme že je to zbytočné, btw wtf aky spoiler? čo sme na criticalsecurity?