Nenaloaduje Windows
-
nejakymarko
Addict
Nenaloaduje Windows
Prosim vas o pomoc. vcera som pri spustenom pc odpajal fan a pc sa vypol. najprv nesiel vobec, tak som myslel ze je nieco odpálene. ale potom som vytiahol zo zásuvky a pc sa rozbehne, no okna vkuse iba nacitava a nenacita ich. nejde ani safe mod. skúšal som vybrať baterku z MB ale podla ocakavani sa nic nastalo. nemáte nejake nápady ako to rozbehnúť bez formátu? mam na disku dôležité veci. Dikes
-
nejakymarko
Addict
teraz som skusal to LIVE CD a to tiez loaduje ale nenaloaduje...Neviete v som moze byt problem?
Nemoze byt nieco v biose alebo tak? som z toho na makko fakt. nesmiem formatovat disk
raz sa mi stalo nieoc podobne ale tak pri loadingu hodilo nejaku chybu a neslo ani formatovat a v servise mi povedli ze bolo nieco s biosom...
pls ludia skuste dat hlavy do kopy..je to surne
Nemoze byt nieco v biose alebo tak? som z toho na makko fakt. nesmiem formatovat disk
raz sa mi stalo nieoc podobne ale tak pri loadingu hodilo nejaku chybu a neslo ani formatovat a v servise mi povedli ze bolo nieco s biosom...
Vybrat baterku, nastavit bootovanie z cd a livecd by malo v pohode ist. Ak si toto vsetko spravil, tak... za tym kamratom jedine, ako ti tu uz poradil hossa1881.Skolacik napísal:teraz som skusal to LIVE CD a to tiez loaduje ale nenaloaduje...Neviete v som moze byt problem?
-
nejakymarko
Addict
windowsacke live cd mi neslo ani jedno z troch
ale zohnal som si linux live a to mi ide..teraz pisem z neho...ale neviem sa tu ani pohnut. prosim vas pomozte mi ako sa dostat k tym dokumentom a spopirovat ich na druhu particiu. som aj na icq (cez meebo) tak prosim poradte mi
momentalne mam linux mandriva kde 3.4 one
momentalne mam linux mandriva kde 3.4 one
-
nejakymarko
Addict