Rugby 08
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Rugby 08
ked hram tuto hru, a stlacim medzernik(sprint) a sipku hore a dolava sucasne tak mi bedna pipne a hrac nebezi alebo vobec nereaguje,(robilo mi to aj pri nfs ked som mal nitro na alte. viem ze to robi aj mojim karatom, takze by to nemalo byt v pc) a v hre pise ze ovladanie sa neda zmenit, pls poradte ako zmenit to ovladanie, alebo ako nastavit aby mi to v bedni nepipalo-nerusilo, dik
-
profik
Light Professional
ale to som vedel, keby slo zmenit to ovladanie, nikde to tam nieje a aj pri utoriale pise, ze je mozne pouzit iba toto, raz sa mi zda ze hojko pri nhl2006(alebo tak nejak nepametam sa presne) pisal ze si zmenil ovladanie, lebo vtedy sa akurat menili klavesy prihravky a prepisania hracov, alebo je nato nejaka ina finta, ale aj tak dik za ochotu
-
Šu-Do
Redeemer
jo na NHL bol nejaky patch alebo nieco.. key binder ? .. nwm presne.. mozno je to aj na rugbyprofik napísal:ale to som vedel, keby slo zmenit to ovladanie, nikde to tam nieje a aj pri utoriale pise, ze je mozne pouzit iba toto, raz sa mi zda ze hojko pri nhl2006(alebo tak nejak nepametam sa presne) pisal ze si zmenil ovladanie, lebo vtedy sa akurat menili klavesy prihravky a prepisania hracov, alebo je nato nejaka ina finta, ale aj tak dik za ochotu