Domena .EU - kde kupit?

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Domena .EU - kde kupit?

Príspevok od používateľa Mek »

Zdravim, chcem kupit domenu .EU:
- aby bola co najlacnejsia (to je jasne)
- aby sa tam dali vytvarat subdomeny - s presmerovanim na stranky niekde inde na nete
Dovod je ten, ze mam freehosting, s ktorym to vyzera vselijako a rad by som sa poistil, pre pripad, ze sa s nim nieco stane a uz to nerozdycha - aby mi aspon adresa ostala, ze by som potom presiel na nejaky plateny freehosting a s rovnakou adresou aspon nestratil navstevnikov. V domenach som lama, este som nikdy nemal cest registrovat domenu, tak budem rad, ked odporucite nejake overene, seriozne spolocnosti, ktore budu umoznovat to, co som napisal.
Okrem toho sa vraj da nechat registraciu na registratora (tj na spolocnost cez ktoru registrujem) - ako vlastnik budu uvedeni oni a nie ja, ale vraj to nie je dobre, preto by som chcel si ju zaregistrovat na seba (ako som videl na exohostingu - je to oznacene ako "pre expertov"), tak by som rad vedel, ze ci je to obtiazne a co to vsetko obnasa, take zakladne info.
Thanx vopred.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dakujem, no forpsi poznam.
Skor som cakal, ze sa dozviem, ako postupovat, ked chcem domenu registrovat sam a na seba (tj. tym "zlozitejsim" sposobom"). A web presmerovanie aj pre subdomeny forpsi ma? ak hej tak idem do nich 8)
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

este si pozri elbiahosting.sk , som tam a je to ok, neobmedzene vela veci, lacne to je atd.
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

websupport.sk? hostdodomu? asi najhostingy ;)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mek napísal:Skor som cakal, ze sa dozviem, ako postupovat, ked chcem domenu registrovat sam a na seba (tj. tym "zlozitejsim" sposobom").
No veď sa spoj s forpsi a opýtaj sa ohľadom registrácie domén. Ja napr. keď registroval svoju .sk doménu, tak mi dali na výber, buď to chcem na svoje meno, alebo prostredníctvom spoločnosti. A neviem, ako to je v prípade .eu, ale napr. .net doménu hneď bez okolkov zaregistrovali na moje meno (v oboch prípadoch sa jednalo o mediahost.sk, ktorých Ti však nedoporučujem)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nuz tak som domenu kupil u forpsi, dakujem za nazory :wink:
Napísať odpoveď