Normalny zivot vs. zivot celebrity

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
IZZi-BA
Star
Star

Normalny zivot vs. zivot celebrity

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Tak co by ste si vybrali???

Zivot uplne normalny kde by ste rano chodili do roboty a vracali by ste sa vecer domov zili by ste kludnym zivotom alebo by ste si vybrali zivot profesionalneho sportovca herca spevaka ...proste dakoho znameho kde by ste kazdy den trenovali natacali filmy spievali nikdy by ste nemali pokoj stale by vas sledovali media a boli by ste slavny zarabali velke peniaze mali domy byty zarabali by ste si tym co vas bavi ale nemali by ste ten pokoj...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Uprimne? Ten zivot celebrity si viem uplne v pohode predstavit, ale nesnivam o tom. Nevadi mi strata sukromia (otazka je, kde je uz dnes sukromie, ked tu mame internet, mobily - s tym spojene sledovanie, odpocuvanie atd..), i ked by som urcite sem-tam prisiel o nervy. Ja to skor beriem z toho hladiska, ze by si sa nachodil po celom svete (keby zarabam tolko, ako ja neviem David Beckham) - nebolo by miesta, na ktore by som nezavital. A vela je aj takych miest urcite, kde nemusel dat ani dolar, aby sa tam dostal, lebo bol pozvany atd.. Cize ja osobne - zivot celebrity all the way. Mam rad vyzvy, rychly zivot, parties atd..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Fotený na každom kroku , ísť na obed s niekým a so skupinou 40 ľudí s foťákmi , bez paparazzov sa ani nevysrať ? Noviny plné každého môjho životného prešlapu ?
Nikdy!
p4ra napísal:Uprimne? Ten zivot celebrity si viem uplne v pohode predstavit
ja si myslím, že si to nevie predstaviť nikto z nás vrátane Teba ani prinajmenšom
kubodinho
Professional
Professional

Re: Normalny zivot vs. zivot celebrity

Príspevok od používateľa kubodinho »

IZZi-BA napísal:Tak co by ste si vybrali???

Zivot uplne normalny kde by ste rano chodili do roboty a vracali by ste sa vecer domov zili by ste kludnym zivotom alebo by ste si vybrali zivot profesionalneho sportovca herca spevaka ...proste dakoho znameho kde by ste kazdy den trenovali natacali filmy spievali nikdy by ste nemali pokoj stale by vas sledovali media a boli by ste slavny zarabali velke peniaze mali domy byty zarabali by ste si tym co vas bavi ale nemali by ste ten pokoj...
neviem , mne moj zivot vyhuje, ale vybral som si zivot profesionalneho sportovca , a mozno ochvilku nic nebude ako predtym. uvidime. ale tento kludny zivot neni zly
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

schw33k, pozri, ja hovorim za seba. I ked to, co uvediem teraz, ako priklad sa neda ani zdaleka porovnat so zivotom skutocnej celebrity, ale len ako priklad, aby som ti vysvetlil, ze si to viem predstavit. Pred par rokmi, ked som este hral aktivne ladovy hokej, bol som na majstrovstvach sveta vo Francuzsku. Tak, ako vsade, ked pride nejaka reprezentacia, nemali sme minutu pokoja. Chodili za nami, fotili sa s nami, chceli podpisy, baby si pytali cisla a podobne srandicky. Na veceri som nemohol v klude jest, aby k nam niekto z casnikov neprisiel, ze chce podpis pre dceru, ci syna, na zimaku, ked som isiel z autobusu, tak vkuse niekto behal, ze chce fotku atd.. V televizii, rozhovory.. Proste mne sa to pacilo. A som si hovoril, ze aka sranda. Posledny vecer, ked bolo po MS, tak vsetky reprezentacie sme mali velku party, tam na oslovovali novinari, fotili nas, cely vecer nam niekto visel na krku a nemal som s tym najmensi problem, prave naopak, pacilo sa mi to.

Ale netvrdim, ze po case by mi to nezacalo liezt na nervy. Nehovor mi, ze si to uplne neviem predstavit, lebo si to celkom lahko predstavit viem, kedze som nieco podobne zazil, i ked hovorim, ze NIKDY sa to nebude dat porovnat s Beckhamom napriklad.

Ten, kto sa pytal, este ani jedno, az mi je to divne. :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no neviem ci by sa mi pacil zivot celebrity... vsetko ma svoje + a -... ale skor som spokojny s obycajnym zivotom :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Otazka je ako hlboko moze clovek klesnut pre prachy. Resp. kazdy to robi len pre dve veci - prachy a slavu . Nebral by som to radsej budem zabedneny doma zarabat prachy robenim webu alebo len nejakou inou cinnostou co ma uzivi a vecer si lahnem k svojej polovicke bez toho aby som sa bal ze sa zajtra so mnou rozvedie a najdem sex tape na internete :?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

tiez chcem radsej kludny zivot. navyse, pre obycajny zivot nemusi clovek tolko driet, ako keby to chcel dotiahnut na celebritu :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

p4ra napísal:Pred par rokmi, ked som este hral aktivne ladovy hokej, bol som na majstrovstvach sveta vo Francuzsku.
to za aky stat? :lol: :lol: k teme: bulvar je sracka a je jedno ci pisu o inych alebo o mne 8) ...celebritou nikdy
kubodinho
Professional
Professional

P3Bo napísal:Otazka je ako hlboko moze clovek klesnut pre prachy. Resp. kazdy to robi len pre dve veci - prachy a slavu . Nebral by som to radsej budem zabedneny doma zarabat prachy robenim webu alebo len nejakou inou cinnostou co ma uzivi a vecer si lahnem k svojej polovicke bez toho aby som sa bal ze sa zajtra so mnou rozvedie a najdem sex tape na internete :?
jj ale ked chces hrat futbal na vvelkej urovni tak bez toho aby ta poznali ludia sa to neda a od toho sa vsetko odvija
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Ja by som chcel ten zivot celebrity, ale ne az tak velkej. Takej ne moc medializovanej. Napr. ako Ego s KF. Ten nieje medializovani, ale kazdy kto pocuva KF ho uznavaju. A zas naopak Rytmus svojimi skandalmi je. Cize nieco take ako nekonfliktny Ego :P Ale to len priklad je Ego. Dalej to moze byt nieco jako Cistychov alebo Slipo... Proste pozna ich len urcita sorta ludi ktory sa zaujimaju o hip-hop. :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

matko888 napísal:jj ale ked chces hrat futbal na vvelkej urovni tak bez toho aby ta poznali ludia sa to neda a od toho sa vsetko odvija
Pozri je rozdiel byt futbalista na slovensku rozdiel vo svete a byt "futbalista" ako beckham . totiz v prvom pripade ta pozna iba tvoje mesto v lepsom pripade kraj . V druhom ta pozna tvoja krajina / svetadiel . a v tretom ta pozna kazdy ale len polovica z opytanych by vedela ze tvojou profesiou je futbal [kazdy by si myslel ze si model]
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

mirak2 napísal:to za aky stat? :lol: :lol:
p4ragistan. nepoznas? odtial pochadzaju najznamejsie celebrity :lol:

TT: nie, dakujem. so svojim zivotom som zatial uplne spokojny.

edit 2 p4ra: ty a uprimny???? :smt043
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mirak2, za svoj.

Dizzy, lacny, zavistlivy ko*ot, ked mam byt uprimny.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

celebrita? ani bohovi, sa blbo vysmrkam a bude to na cnn headline news
kubodinho
Professional
Professional

P3Bo napísal:Pozri je rozdiel byt futbalista na slovensku rozdiel vo svete a byt "futbalista" ako beckham . totiz v prvom pripade ta pozna iba tvoje mesto v lepsom pripade kraj . V druhom ta pozna tvoja krajina / svetadiel . a v tretom ta pozna kazdy ale len polovica z opytanych by vedela ze tvojou profesiou je futbal [kazdy by si myslel ze si model]
jj ved ja vravim o svetovom velkom futbale , nie o slovenskom , boze chran :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

p4ra napísal:...
to je všetko pekné čo si si prežil, ale imho fakt si to nevieš predstaviť : ), keďže predpokladám , že počas tých MS Ťa :
-ešte nik nesledoval
-nevyhrážal sa zabitím Teba prípadne rodinných príslušníkov
-nevliezol Ti do domu , aby Ti poňuchal nejaké trenky
-nedal Ťa do novín ako alkoholika , feťáka
-nečakal na Teba 36 hodín, aby si odfotil ako sa hrabeš za vajcami

Môžem tu použiť kopec príkladov , zamyslime sa, ale načo
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

schw33k, jo s tym suhlasim. Preto som povedal to, co som povedal nakonci. Ze je mozne, ze po case by mi z toho mohlo aj prepnut a mal by som toho plne zuby.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No wai...

radsej by som si vybral zivet niekde v krizovom centre pre bezdakov a denne prdavat so slovami Nota bene nech sa paci....

jak zivot "celebrity". Niezeby sa mi nepacili financne moznosti atd, ale, titulka Noveho Casu? Dakujem neprosim. Mne este zalezi co si o men ludia myslia.

PS: to i je naschval
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som nemenila. Čo by som preboha robila s toľkými fanúšikmi, odporcami, novinármi, peniazmi a všetkým, čo so slávou súvisí???
Napísať odpoveď