Pekelne dlhe vypinanie PC
Pekelne dlhe vypinanie PC
Co mam urobit aby som urychlil vypinanie pc? niekedy ked porebujem restart koli netu tak na to nemam rervy a vypnem zapnem, netreba nahodou niekde nieco premazat? nastavit? skusal som aj v XPantispy povolit rychle vypinanie ale akosi nepomohlo... vdaka.
no pri vypinani je spusteny max kerioPF a nod32, a cim by bol ten win taky "zadrbany" instalacia je stara asi tak mesiac, neviemŠu-Do napísal:zrejme mas tak za*rb*ny windows ze sa vypina tak pomaly..
skus defragmentaciu.. precistit registre a HDD
pozri ake mas spustene programy... ci tam nemas zbytocnosti.. ktore mozu brzdit vypinanie...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mne volakedy tiez sa kkt dlho vypinal...mi-chau napísal:no pri vypinani je spusteny max kerioPF a nod32, a cim by bol ten win taky "zadrbany" instalacia je stara asi tak mesiac, neviem
proste len tam bol obrazok.. prazdne.. cakalo to.. nic nerobilo.. potom po 10 sekundach zacal HDD pracovat a vypol sa...
nevyriesil som to nijako.. proste casom to prestalo... medzitym som menil HW aj Windows..
ale aspon v niecom to prospelo.. prestal som restartovavat a to mi ostalo dodnes.. co je super
//ked sa kolega dole zmienuje o keriu.. tak vtedy som mal kerio.. ale netrufam si povedat ze je to nim... teraz mam comodo.. a som s nim spokojnejsi ako s keriom.. ale to je na tebe
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ked som mal keria tiez sa to dlho vypinalo, este mas sancu vypnut rychlo comp cez program SuperFast Shutdown
Pri vypnutí Windows má problémy niektoré programy ukončiť a proste ich musí vykopnúť. Túto aktivitu však Windows začne vyvíjať až po dvadsiatich sekundách, keďže sa ich dovtedy pokúšal vypnúť normálnou cestou. Tento časový úsek sa však dá skrátiť na ľubovoľnú hodnotu. Osobne mi to po zaplikovaní tohto postupu trvá už zhruba dve sekundy čo je dosť pekné číslo.
postup
1. Regedit
2. Postup podľa kľúča �HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control�
3. V pravom okne kliknut na: �WaitToKillServiceTimeOut�. Dvoj klík a hodnotu zmeniť na �1�.
Takto som to robil ja a radikalne sa ten cas znizil, doporucujem
postup
1. Regedit
2. Postup podľa kľúča �HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control�
3. V pravom okne kliknut na: �WaitToKillServiceTimeOut�. Dvoj klík a hodnotu zmeniť na �1�.
Takto som to robil ja a radikalne sa ten cas znizil, doporucujem
keby daco dovolaj sa na totocor3 napísal:Theking: Spravil som tak ako si povedal nič to nemôže dodrbať, asi nie?
btw z hneto som kedysi porobil aspon 60% tych veci co sa tyka na vykon