Tak na dnesne hry ako COD4 alebo Rainbow Six Vegas ...atd staci 256MB ale 512MB neni na skodu ked doplacas len 300CZk ...
Bejvavali doplatky aj 1000Sk ... a to by sa ti neoplatilo ...
brm napísal:Robia to pre takých ľudí ako si Ty, že komponenty vyberajú podľa čísiel a nie podľa výkonu. Marketing!
ved ja som to porovnal podla vykonu, - som si porovnal body v 3dmarku kt. tam mali uvedene - som pisal že ta karta mala o 170 bodov viac. Neviem čo je to za marketing ked tam je tej pamate realne viac....
aj z toho titulu som pridal 300,- potom by som mohol lutovať.
finta je IMHO v tom ze ta karta nema dost vysoky hruby vykon jadra aby dokazala vobec take velke textury, ktore by si potreboval na zaplnenie 512 MB pamäte, spracovat, takze ako to bolo povedane, tieto verzie nemaju nejaky extremny vykonovy boost oproti tym s mensou pamatou.. ale ked si zaplatil len tych 300,- naviac, nelam si nad tym hlavu, nieje to az tak vela...
nucli napísal:finta je IMHO v tom ze ta karta nema dost vysoky hruby vykon jadra aby dokazala vobec take velke textury, ktore by si potreboval na zaplnenie 512 MB pamäte, spracovat, takze ako to bolo povedane, tieto verzie nemaju nejaky extremny vykonovy boost oproti tym s mensou pamatou.. ale ked si zaplatil len tych 300,- naviac, nelam si nad tym hlavu, nieje to az tak vela...
jadro
chip
kua ako to nazvat.. tie ked mas napr. 256-bit
ta Vram je dobra ako bolo pisane ked mas vela textur alebo velke rozlisenie.. ale ked mas slabu kartu tak je ti to na kkt
Šu-Do napísal:jadro
chip
kua ako to nazvat.. tie ked mas napr. 256-bit
ta Vram je dobra ako bolo pisane ked mas vela textur alebo velke rozlisenie.. ale ked mas slabu kartu tak je ti to na kkt
no chcel by som tvoj nazor je tato karta dobra? myslim 512
palo7596 napísal:no chcel by som tvoj nazor je tato karta dobra? myslim 512
myslis porovnanie medzi 256 a 512mb verziou tychto kariet.. ?
a cenova rozdielnost ?
neoplati sa.. pretoze je to zbytocnost... mozno budes mat lepsi pocit ze mas 512Vram.. ale je to v podstate k nicomu
i ked 300sk pri 5000sk ... to je uz asi jedno
Si si isty? Podla mna to zalezi na samotnej pamati. Navyse moze nastat situacia, ked polovicnu sirku zbernice dozenies dvojnasobnou frekvenciou pamati a prepustnost bude rovnaka. Takze takychto obecnych porovnani by som sa radsej vyvaroval.
t0m4s3 napísal:Si si isty? Podla mna to zalezi na samotnej pamati. Navyse moze nastat situacia, ked polovicnu sirku zbernice dozenies dvojnasobnou frekvenciou pamati a prepustnost bude rovnaka. Takze takychto obecnych porovnani by som sa radsej vyvaroval.