Direct download
Direct download
hladam stranku na uploadnutie,ktora podporuje direct download..
t.j. - uploadnem nieco na tu stranku a odkaz dam na moju a hned sa pusti download..
nie take ako napr. rapid,ze ma presmeruje na ich stranku a az potom z nej download..
diky moc!!
t.j. - uploadnem nieco na tu stranku a odkaz dam na moju a hned sa pusti download..
nie take ako napr. rapid,ze ma presmeruje na ich stranku a az potom z nej download..
diky moc!!
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
no skus nieco upnut na stranku www.leteckaposta.cz potom ti napise z kade sa to da stiahnut kliknes na to ako keby si chcel stahovat a potom uplne dole mas nazov toho suboru a ked nan kliknes tak zacne stahovat,okopiruj ten link a daj ako odkaz,
odkaz by mal fungovat vzdy skusal som a myslim ze negeneruje vzdy novy link a mal by fungovat vzdy
odkaz by mal fungovat vzdy skusal som a myslim ze negeneruje vzdy novy link a mal by fungovat vzdy
diky idem skusit,len letecka posta je dost pomala,nieco rychlejsie nemas?dodo.gold napísal:no skus nieco upnut na stranku www.leteckaposta.cz potom ti napise z kade sa to da stiahnut kliknes na to ako keby si chcel stahovat a potom uplne dole mas nazov toho suboru a ked nan kliknes tak zacne stahovat,okopiruj ten link a daj ako odkaz,
a este je to len na 30 dni
-
G0lDiER_
King
idem pohladat 
ok hladal osm dalej a nasiel som http://myfreefilehosting.com/ a ten ti dokonca vygeneruje link konciacu sa .exe
ok hladal osm dalej a nasiel som http://myfreefilehosting.com/ a ten ti dokonca vygeneruje link konciacu sa .exe
len ako cez to na direct download??dodo.gold napísal:idem pohladat
ja to robim tak, ze kliknem na odkaz pravym tlacidlom a dam COPY LINK ADDRESS(v Opere) a v exploreri je to tusim copy shortcut.dodo.gold napísal:hmm pekna blbost dat zoznam vsetkych suborov na index:Dpresne tak isto ako aj v mojom 1.prispevku.
staci upnut subor okopirovat link dat do browsra kliknut pravym dole na click here to download a okopirovat link
btw. moj najoblubebenejsi server je www.uloz.to , skoro vsetky subory uploadujem tam, ide dost rychlo a funfuje aj direct download
-
G0lDiER_
King
Omg toto nehovoriš važne však ?digo napísal:ja to robim tak, ze kliknem na odkaz pravym tlacidlom a dam COPY LINK ADDRESS(v Opere) a v exploreri je to tusim copy shortcut.
btw. moj najoblubebenejsi server je www.uloz.to , skoro vsetky subory uploadujem tam, ide dost rychlo a funfuje aj direct download
to naozaj musim napisat takto:
Mozilla Firefox:
Copy link location
Kopírovať link odkazu
Internet Explorer:
Kopírovať odkaz
Opera:
Copy link adress
mam vzdy vsetko vypisat takto ????
a ako ti funguje direct?? mne to dako nejdedigo napísal:ja to robim tak, ze kliknem na odkaz pravym tlacidlom a dam COPY LINK ADDRESS(v Opere) a v exploreri je to tusim copy shortcut.
okopcim tak mi to ide,ale dam si to na moju stranku a nejde to... daval som tam okopceny link a hodi ma na uloz.to strankudodo.gold napísal:akoze nefunguje ?
akoze ked okopcis link a das ho do browsra ?
hej ide to,ale ked vypnes a zapnes napr. mozillu tak skus tam okopcit link a hodi ta zase na zaciatok..
nejde..
uz som nasiel nieco lepsie.. 2GB miesta zadara aj s direct downloadom!
Kód: Vybrať všetko
www.diino.com