Nove procesory od INTELU
re
aj ja by som ten prvy bral a teraz vidim ze sa mi neoplati este kupit procak a dosku lebo este po lete budu nove ! A tedy si kupim dufam ze m i tieto este do leta vydrzia
Ale INTELi su dobre procesory ale AMD zaostava vo vyvoji daleko aj graficke napr.2900 XT ma vacsiu priepustnost ako ULTRA ale ultra je lepsie vyvinuta
-
nucli
Medium Expert
Re: re
neviem ci to sledujes podrobnejsie, je sice pravda ze ATI nema vykonnostnu odpoved na najsilnejsie modely od nVidie, zato si pozri pomer cena/vykon, ktorym ATi doslova boduje. orientuju sa na strednu a vyssiu strednu triedu a to im fakt vychadza...sedo01 napísal:ale AMD zaostava vo vyvoji daleko aj graficke napr.2900 XT ma vacsiu priepustnost ako ULTRA ale ultra je lepsie vyvinuta
a s tou ultrou (pravdepodobne mas na mysli 8800 ultra), hruby vykon ma vacsi ano, ale nove karty od ati (vratane starsich 2900viek) su na daleko inom vyvojovom stupni..
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to spominal v suvislosti so zlou situaciou AMD. Intelu to jedno nie je, Intel je oproti AMD gigant, a momentalne vyuziva situaciu v style "ked je dole, kop do neho este viac".MP4-23 napísal:myslim ze INTELu je to vysosne jedno...oni radi aj 100 klincekov
Aby som nebol uplne OT: pre porovnanie vykonu a hlavne spotreby si pozrite http://www.hojko.com/post776264.html#776264