Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

pinacolada napísal:mam z tej stranky (osud.cz) divny pocit.cital som na tej stranke clanok o paralelizacii vesmiru co si sem postol a skor mi to pripada ako scifi rozpravka ako skutocnost. spytam sa ta tak.veris veciam ktore su tam?
No rozhodne niektore clanky tam treba brat s nadhladom. Konkretne aj tento rozhovor s tym Fulfordom, vlastne aj preto som to sem postol. Chcel som pocut nejake nazori na to a ci nieco pravdy na tom bude. Osobne si myslim ze cinania mozu predstavovat nejaku prekazku ale urcite nie az taku velku ako je opisana v tom rozhovore.

Na tej stranke su zvacsa konspiracne teorie ale najde sa tam aj par zaujimavosti nad ktorymi je vhodne sa aspon minimalne zamysliet.
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

no konkretne ten clanok o Fulfordovi som nasiel na viacerych weboch, a o Red&Green som pocul uz predtym takze podla mna to nebude len nejaky vymysel...napr. tu je okrem ineho popisana historia tejto azijskej tajnej spolocnosti: http://www.rense.com/general77/chinsec.htm
a je celkom realne, ze uz nechcu nadalej tolerovat vrazdy nepohodlnych politikov v ich vlastnych krajinach a postavili sa na odpor prostrednictvom Fulforda
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kali520 napísal:No rozhodne niektore clanky tam treba brat s nadhladom. Konkretne aj tento rozhovor s tym Fulfordom, vlastne aj preto som to sem postol. Chcel som pocut nejake nazori na to a ci nieco pravdy na tom bude. Osobne si myslim ze cinania mozu predstavovat nejaku prekazku ale urcite nie az taku velku ako je opisana v tom rozhovore.

Na tej stranke su zvacsa konspiracne teorie ale najde sa tam aj par zaujimavosti nad ktorymi je vhodne sa aspon minimalne zamysliet.
nj to urcite.ty si tam platis ? lebo odo mna nejako vsade pyta ze mam zaplatit
k teme: no neviem ci ti cinania by boli lepsia alternativa za iluminatov.ale to je len moj nazor
kali520
Darca
Darca

pinacolada napísal:nj to urcite.ty si tam platis ? lebo odo mna nejako vsade pyta ze mam zaplatit
No praveze neplatim, ani na tu stranku zas az tak casto nechodim.
pinacolada napísal:k teme: no neviem ci ti cinania by boli lepsia alternativa za iluminatov.ale to je len moj nazor
Pravdupovediac aj ja si to myslim, tiez sa jedna o tajnu spolocnost a to uz nevesti nic dobreho.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

No takze vcera som vzhliadol tento topic[zeitgeist] a rozmyslal som nad tym ci sa k nemu mam alebo nemam vyjadrit ale potom ma napadlo ze aspon tomasito[mozno aj krija uz sme dlho nepisali : P] si urcite "velmi rad " precita moj nazor , tak enjoy .... ; )

Zacnem tak retrospektivne : po tom ako som vypol vcera firefox som mal chvilku hubu otvorenu ako ked civi tela na nove vrata ... naskytla sa mi otazka ci je to vsetko mozne ? Je , uznam to ja , uzna to kazdy. Ale ak by sme sa vratili dalej v case co by sme nasli? Nasli by sme idealnu spolocnost ? Utopicky raj po ktorom kazdy tuzi ? Nie, nasli by sme nevolnictvo , tyranie , inkviziciu , krizove vypravy nabozenske vojny atd atd . Zmenilo sa nieco ? Zmeni sa niekedy vobec nieco ?...

Bolo by spravne ak by si clovek uvedomil ze na tomto svete nenajdete nieco co by zodpovedalo pojmu dobro mozno v kruhu rodiny a bohuzial uz ani tam . V danej chvili je mozne subjektivne si vybrat len mensie zlo ktore uskodi menej vam ako ostatnym. Ine predstavy by som povazoval za pateticke . Rutime sa velmi rychlo k nevolnictvu 21 storocia .... pravdepodobne tu uz nebudem ked sa niektore veci z toho videa splnia . [Neverim vsetkemu co je v tom videu povedane rovnako ako hlasky z uvodu tejto temy o tom ako sa jupiteru stane hviezdou na rok 2000 a ine blaboly ]. Ale je mozne sa do takychto veci zapojit uz teraz a treba si uvedomit ze existuju len dve cesty . Jedna je ist s prudom davu, poberat vyhody ale ak system padne zrutite sa s nim a druha stat obdalej nic neziskat ani nestratit. Ani jedna nie je spravna ale ak by ste sa vybrali proti prudu tak vas to znici. Krija , Aryan a ini v tejto teme je dost faktov na to aby ste spravili "revoluciu " preco vsak ziadna revolucia nenastane . Lebo ludia a ich hlavy otupeli [tomasito mi urcite povie ze aj ja som : )] , to vsak neznamena ze nemyslia . System ktory je zobrazeny vo videu a ma za ciel podmanit si ekonomicky kazdy stat na tejto planete je nemozne udrzat . AK by nastal vydrzal by dlho ale nevydrzi vecne .

Co sa vsak stane ked sa rozpadne aj tento system ? Nic, zase sa bude vsetko opakovat dookola. Samotne skoncenie revolucie vzdy vedie k dalsej revolucii. Pretoze nie je mozne vytvorit dokonaly system pre nedokonalych ludi.
kali520
Darca
Darca

P3Bo napísal:Krija , Aryan a ini v tejto teme je dost faktov na to aby ste spravili "revoluciu " preco vsak ziadna revolucia nenastane . Lebo ludia a ich hlavy otupeli [tomasito mi urcite povie ze aj ja som : )] , to vsak neznamena ze nemyslia
"Revolucia" nenastane preto lebo ludia to co nevidia to ich netrapi. Mozes to sledovat aj tu na fore. Ludia maju zabavu a pocit bezpecia co ich robi stastnym a do ineho sa nestaraju lebo sa ani starat nechcu. Az ked toto vsetko stratia tak si to zacnu uvedomovat a zaujimat sa o to.
P3Bo napísal:Co sa vsak stane ked sa rozpadne aj tento system ? Nic, zase sa bude vsetko opakovat dookola. Samotne skoncenie revolucie vzdy vedie k dalsej revolucii. Pretoze nie je mozne vytvorit dokonaly system pre nedokonalych ludi.
A co tym chces povedat? Aby sme si vsetci sadli a sedeli so zalozenymi rukami a isli s davom.

Asi bude zbytocne teraz polemizovat o tom ktory system by bol najlepsi, ja mam na to svoj nazor, ale tento moze pre nas vsetkych skoncit velmi zle, lebo celkovi pocet eliti je az prilis mali. A cim menej ludi v elite je tak o to to bude horsie.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

kali520 napísal:A co tym chces povedat? Aby sme si vsetci sadli a sedeli so zalozenymi rukami a isli s davom.
a ty robis nieco?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Varuje ludstvo cez www.hojko.com :D ale aj to je nieco :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

je to nezmyselna otazka ,kazdy robi co moze.. v tejto faze je propaganda asi to najdolezitejsie... este je v stade mnoho ovci ktore sa mozu stat vlkmi....

inak hojko com - relax :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kali520 napísal:"Revolucia" nenastane preto lebo ludia to co nevidia to ich netrapi. Mozes to sledovat aj tu na fore. Ludia maju zabavu a pocit bezpecia co ich robi stastnym a do ineho sa nestaraju lebo sa ani starat nechcu. Az ked toto vsetko stratia tak si to zacnu uvedomovat a zaujimat sa o to.
Ja to vidim a tiez ma to netrapi. Stavim sa, ze aj keby si to pozreli vsetci useri tohto fora tak by to bolo trom stvrtinam uplne u prdele. Preco by som sa tym mal vobec zaoberat? Co sa zmeni ked budem v mysli nenavidiet par zidov? Budem mat lepsi zivot ked budem pisat ako ich velmi nemam rad a ze chcem celu tuto frasku zmenit? Ja si myslim, ze nie. A ako som tu uz raz napisal, ci o celej tejto svetovej konspiracii viem alebo neviem po prechlastanej noci ma hlava bude boliet rovnako....

P.S. Co take strasne by som mal stratit aby som si zacal uvedomovat ako mi tato tematika nici zivot?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Podla mna je to uplne zbytocne proti temu nieco robit lebo ako sami dufam vidite AA aj Kali to co propagujete nikdy nic neviriesilo, akurat ze sa teraz na ulici vyskytuju ludia s agresivnou naladou co furt maju chut sa byt a skryvaju sa za vasu politiku. A nikdy, opakujem nikdy nedociahnete na tych ludi na vysokych poziciach, vidis ze aj Hitler vykiloval kazdeho, len nie toho koho bolo treba. Za jeho nenormalnost a utopisticke blbe napady zaplatili zivotom vacsinou nevinny ludia... Vacsina boli Zidia co nevlastnili 50 miliard ale Zidia co pracovali a zarabali si ako kazdy iny...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

axXis napísal:P.S. Co take strasne by som mal stratit aby som si zacal uvedomovat ako mi tato tematika nici zivot?
to, co napriklad stratili tvoji predkovia v rokoch 1929-1933, 1939-1945, 1948-1989. a toto je len cast, iba kratke useky v historii ludstva, ktore nielenze poznacili historiu, ale ovplyvnuju sucastnost a zrejme (na 99,999...% :) ) aj buducnost. a aj tu tvoju. snad pri troche stastia iba minimalne.
kali520
Darca
Darca

Axxis, pocas historie existovalo mnoho otroctiev a mnohy ti otroci boli zmiereny so svojov situaciou. Postupne sa to prenich stalo samozrejmost a s takym sposobom zivota boli spokojny. Stacilo mu, ze ma co zrat, kde spat, ma zenu atd, a nezaujimalo ho co robi jeho pan, pokial ho nejak neobmedzoval a ten ho neobmedzoval lebo na to vlastne ani nemal dvovod. Ale napriek tomu vsetkemu to stale bol len obycajny otrok, ktoreho zivot zavisi na rozhodnuti jeho pana.
Axxis napísal:Co sa zmeni ked budem v mysli nenavidiet par zidov?
Tu nejde o nenavist zidov, ide skorej o to sa rozhodnut co je spravne a co treba podporit.
Tato citacie dobre vystihuje sucasnu spolocnost a ukazuje co spravne neni.
Snaha o spájanie sa rôznorodých kultúr má za následok zničenie všetkého pôvodného v samotných národoch. Túžba po peniazoch robí z ľudí hyeny, ktoré sa nezastavia ani pred likvidáciou prírodných krás či kultúrnych pamiatok. Miesto toho môžeme vidieť stúpajúci trend obchodných a zábavných centier.

Obyvateľstvo sa vďaka pazúrom globálneho kapitalizmu dostáva na pokraj voľne mysliaceho druhu a začína prijímať len to, čo mu svetová loby podhodí. Ľudská dôstojnosť sa vytráca a je nahradená závisťou jeden k druhému. Úcta k prastarým dedičstvám sa stáva hanbou a bohužiaľ aj zatracovaným „prežitkom“.

Pokiaľ si Európan čoskoro neuvedomí túto hrozbu a nezdvihne svoj hlas, budeme svedkami končiacej sa éry kedysi krásnej a vznešenej Európy národov!
Ak ide o nenavist, tak by som zrejme mal pocitovat vacsiu nenavist ludom takehoto typu, lebo zid bez otupenej verejnosti je len bezmocny bezvyznamny zid. A s pristupom "je mi jedno" davame tomu bezvyznamnemu zidovi stale viac moci a seba a svoje potomstvo vedieme do zahuby.
Ujo Marky napísal:opakujem nikdy nedociahnete na tych ludi na vysokych poziciach
Nikdy nehovor nikdy :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

P3Bo napísal:... treba si uvedomit ze existuju len dve cesty . Jedna je ist s prudom davu, poberat vyhody ale ak system padne zrutite sa s nim a druha stat obdalej nic neziskat ani nestratit. Ani jedna nie je spravna ale ak by ste sa vybrali proti prudu tak vas to znici. Krija , Aryan a ini v tejto teme je dost faktov na to aby ste spravili "revoluciu " preco vsak ziadna revolucia nenastane . Lebo ludia a ich hlavy otupeli [tomasito mi urcite povie ze aj ja som : )] , to vsak neznamena ze nemyslia.
Nie, to nepoviem... naopak, tvoj nazor kvitujem. Kvitujem ho preto, ze si si ten dokument pozrel a premyslas. Je len dobre, ze neveris vsetkemu co v nom odznelo, resp. ze pochybujes, pretoze z velkej casti je ten dokument prave o tom. Mozno si ho po case pozries znova a objavia sa dalsie otazky, na ktore mozno budes mat zaujem hladat odpovede. Ked uz nic ine, kritickym vyhodnocovanim jednotlivych informacii nakoniec obohatis v prvom rade sam seba... a tomu ver, ze obohatis. Je to o Tebe...

axXis, P3Bo
Prílohy
....jpg
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

P3Bo napísal:...ale potom ma napadlo ze aspon tomasito[mozno aj krija uz sme dlho nepisali : P] si urcite "velmi rad " precita moj nazor , tak enjoy .... ; )
precital :wink: mozno si sa dal na cestu poznania, ale to ti uz naznacil aj Tomasito. v podstate ide iba o to, prijat tieto nazory a so svojim rozumovym potencialom zhodnotit, ci je nieco realne alebo nie. ci sa tieto fakty zakladaju na pravde, alebo nie...

mnoho ludi sa domnieva, ze historia sa opakuje. neopakuje! ludsky zivot je priliz kratky na to, aby jeden a ten isty clovek urobil dvakrat tu istu chybu (presnejsie bude napisat zamer), ktorou/rym ovplyvní zivoty milionov ludi. to iba clovek opakuje chyby predkov (samozrejme, pod ruskom svojej doby). lebo bez ohladu na system, ci uz politicky, alebo ekonomicky...sa najdu ludia, ktori si o sebe myslia, ze su viac ako ti ostatni. druhu skupinu ludi tvori sice vacsina, ale bez vyraznejsej moznosti ovplyvnovat chod dejin. prva menovana skupina tuzi (casto za kazdu cenu), aby bol tento rozdiel co najvacsi. druha skupina ziada presny opak. nie som idealista, a neziadam rovnost, ale je takmer neuveritelne, ze ak jeden a ten isty system dokaze vytvorit neokazale bohateho cloveka, a na strane druhej ten isty system (zamerne ziadny nemenujem, lebo je to tak v podstate v kazdom) zabija ludi hladom.
tusim kali tu spomenul otrokov. ale aj o ich osude (v usa) rozhodol viac-menej muz zhora (lincoln). a kali ma z casti pravdu. vacsine otrokov bol lahostajny ich vlastny osud . nasli sa ludia (bieli), ktori im pomahali s utekom prevazne na sever, ale bez ochoty zhora, by bolo otroctvo v USA mozno dodnes.
podobne to bolo aj u nas v novembri 1989. obycajna fraska a zneuzitie mladych ludi, prevazne studentov na naplnenie mocenskych, v tom case uz nie politickych ambicii, ale ekonomickych.
a dnes je prakticky jedno, o aky system sa jedna, lebo kazdy slubuje dostojny zivot a slubuje ho kazdemu. ak si vacsina ludi uvedomi, ze takyto slub nie je mozne dodrzat, a nemoze byt aplikovatelny pre kazdeho cloveka, ze si uvedomia fakt, ze priepast sa zvacsuje a neprichadza tolko slubovany blahobyt, bude revolucia, ale naozajstna revolucia, ktora bude pravdepodobne znamenat koniec epochy zvanej globalizacia. netusim do ktoreho storocia sa ludstvo vrati po tomto akte, ale bude to urcite na zaciatok.
vela toho povedala ta priloha od tomasita. v podobnom duchu je aj tato citacia z filmu spomienka na titanov, ohladne dokonalosti.
(hrac)-Chtěl jste dokonalost.
-Neříkám, že jsem dokonalý
protože nejsem. A nikdy nebudu.
-Ale vyhráli jsme zatím
všechny zápasy.
-Takže tenhle tým je dokonalý.
-A tak jsme dnes přišli
na tohle hřiště.
-A jestli to taky tak vidíte,
trenére, chceme vyhrávat dál.
(asistent trenera)-Doufám, že jste se ode mne
naučili tolik jako já od vás.
-Ukázali jste našemu městu, že je
lepší věřit lidské duši než vzhledu.
-A je na čase, abych se i já do
vašeho spolku přidal.
P3Bo, takze vitaj medzi nedokonalymi :idea: :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Kali napísal:Axxis, pocas historie existovalo mnoho otroctiev a mnohy ti otroci boli zmiereny so svojov situaciou. Postupne sa to prenich stalo samozrejmost a s takym sposobom zivota boli spokojny.
A presne o tomto to je :wink:
ja a mnoho dalsich ludi je urcite spokojnych tam kde prave su. To, ze moc bude mat par zidovskych rodin este neznamena, ze to pre nas vypecie zle. Co Ty vies mozno ak sa im ta svetovlada nakoniec podari budeme sa mat este lepsie ako teraz. Vsak aj v historii sa ukazalo, ze nie kazdy absolutisticky vladca je nevyhnutne zly. Necitim ziadne obmedzovanie zhora, nikto mi nebrani aby som si robil co chcel, aby som zarabal, aby som cestoval kam chcem... Som spokojny a preto s tymto systemom suhlasim. Bojovat proti nemu zacnem az ked ma zacne naozaj ohrozovat.
kali520
Darca
Darca

Axxis napísal:To, ze moc bude mat par zidovskych rodin este neznamena, ze to pre nas vypecie zle. Co Ty vies mozno ak sa im ta svetovlada nakoniec podari budeme sa mat este lepsie ako teraz.
Tych par rodin su zariti talmudisti a pochybujem, ze by nakoniec boli spokojny s tym ze sa nejaky goj ma dobre.

Inak nadherne si zapadol do toho otroctva o ktorom som pisal vyssie.
kali520
Darca
Darca

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=6896

Rozhovor s Aaron Russom o jeho priatelstve s Nicholasom Rockefellerom, kde hovori o tom jak elita chce zredukovat populaciu alebo ako uvazovali o premiestnenie Izraela do Arizony.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tentoraz s ceskymi titulkami dalo by sa dodat.

Z toho co mu ten predstavitel 'elity' udajne povedal:
Proč se o ně staráš?
Proč se staráš o tyhle lidi?
Co pro tebe znamenají?
Starej se o svůj život. Dělej to nejlepší, co můžeš, pro sebe a svoji rodinu.
Proč by tě měl zajímat zbytek lidí?
V ich zaujme bude asi taketo postoje propagovat medzi ludmi vseobecne, vidiet podobne nazory u niekoho aj tu na tomto fore.. Ale to nakoniec spada pod "Rozdeluj a panuj" .......
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Tak som si prezrel to video, a uz mi to vsetko dava zmysel. Vesmirni lide maju pravdu. Musime bojovat proti cipove totalite, pretoze bankari a elita chcu ovladat svet pomocou cipov v tele cloveka
Napísať odpoveď