Prosím vás aké máte skúsenosti z freehostamy vhodnými na phpBB2.
Nepíšte mi pls ze ich je dost ze si mam vybrat napr. na http://www.free-webhosts.com.
Chcem vedet vase skusenosti aky je ktory ake mate skusenosti pri ktorom ste zostali...
Nejake poziadavky na phpBB2: PHP,MYSQL,FTP (staci nejakych 15 MB priestoru)
..myslis ze to by bolo asi tak vsetko
Vsetky freehostingu su na jedno kopyto. Ak ten web bude mat radovo jednotky online uzivatel, zvhladne ti ho ktorykolvek hosting, ak vsak forum narastie, budes mat problem s velkostou databazy, obmedzovanim rozneho poctu pripojeni sucasne apod.
najlepsi je localhost, funguje tam vsetko..a ked to pekne vyladis a bude sa ti to pozdavat radsej to hodis na plateny hosting, ver mi(ak to myslis vazne)
ale ak by si silou mocou chcel tak tych patnast mega ti dam aj ja na mojom hostingu, len mi napis co tam vlastne chces dat
hmm nerobim to pre seba takze za to neplanujem zaplatit ani korunu a malo by to byt forum o nasej ali na traviane.
bezalo by to na phpbb2 ako som uz spomynal,navstevnost iba nejakych 30 ludi za den kedze nikto iny okrem hracov nasej ali by tam nemal pristup.
takze pochybujem ze mi das na to subku.
ale ak by si dal tak by som ti bol vdacny
uricte nie warez
ok takze chcel by som naov domeny mala-noches.tvojhost.sk
alebo ako jednoducho MALA-NOCHES.
mozes mi dat pls url tvojho hostu alebo serveru kde to bude "ubytovane" ?
bude to na to serveri co mas v profile ?
..nechem robit reklamu
mohol by si skusit nejake freehostingy urcene specialne na bezplatne hostovanie phpBB for, urcite by si nemal take problemy s konektivitou ako na klasickych freehostingoch a myslim ze aj odpada nutnost instalovat forum na niektorych z nich(myslim ze v cesku bol popularny phorum.cz alebo nejak tak sa to volalo, ale oni uz asi neexistuju)
Ked ces spravit phpBB forum tak jedine na php5.sk odporucam.Sice som to este nemal sancu otestovat ako to fici pri vecsom pocte ludi ale je to najkvalitnejsi free hostting co poznam.
jorg22 napísal:Ked ces spravit phpBB forum tak jedine na php5.sk odporucam.Sice som to este nemal sancu otestovat ako to fici pri vecsom pocte ludi ale je to najkvalitnejsi free hostting co poznam.
maju caste vypadky a nejak blbo sa tam prihlasuje daju ti milion udajov a potom neviem co je na co.
No je to spravene celkom pre lamy.Instrukcie ti daju po slovensky ked si ich precitas a nejsi neandrtalec tak vsetko prebehne fpohode.A vypadky?Mal som 1 30 sekundovi vipadok co som spozoroval za cely zivot.No aj ked ja na php5 nechodim az tak casto.A richlost je tiez popi*i, urcite najrychlejsi free hosting to je, mno az na phpmyadmin-a ten je zalostne pomaly ale ak prekusnes tychto par nevihod tak to bude to najlepsie riesenie.
no a kde mam nahrat forum ?
do rootu ? do zlozky wwwroot ? alebo kde ?
lebo vzdy mi tam vyhodi iba ten priblbli text rhea.zoner.com.
tak ty mi ponuknes stu subku ?
dodo.gold napísal:no a kde mam nahrat forum ?
do rootu ? do zlozky wwwroot ? alebo kde ?
lebo vzdy mi tam vyhodi iba ten priblbli text rhea.zoner.com.
tak ty mi ponuknes stu subku ?
sry, dlho som tu nebol(na moje pomery) mas este zaujem? vytvoril som ti subdomenu..ak mas zaujem posli SS(tvoja adresa by bola mala-nochces.(nenapisem nazov domeny, aby som nerobil reklamu, ale ak by si chcel vediet je to druha cast nazvu tej stranky co mam v profile).eu)