nemusim metal, country, ludovky,svk-cz hip-hop.... a to je asi vsetko...... a najradsej mam TECHNO ...... obluboval som kedysi hip-hop(US) ale uz nie...... vyrastol som z neho.....
ako tak citam, tak ma velmi prekvapilo, ze niekto moze neznasat jazz a vaznu hudbu.
k teme: neexistuje styl z ktoreho by som neznasal kazdu jednu pesnicku. no tie neoblubene pochadzaju z ludoviek. keby som bol chorvat, tak by som nieco take povedat nemohol. oni maju svoje songy velmi dobre
Nemusim hlavne Trance, House a techno, no ten trance je fakt katastrofa, teplych popovych chlapcov, diskofiliu a takto by som mohol menovat dlhoo...
Najhorsia skupina na svete pre mna jednozacne Tokio Hotel..Chalan z ktoreho spravili zenu, akoze hip-hoper za gitarou a niaky diskač, no strasna zmeska
styl, ktory neznasam je hip-hop teda aspon ten slovensky, hudbu pocuvam preto, lebo ma naplna pocitom stastia, pohody a obdivujem krasu zvuku hudobnych nastrojov ale hip-hop ma vobec nebavi
taky styl neni...v kazdom style sa najde nieco dobre a nieco zle, ale ak by som mal vybrat jeden subzaner, ktoremu som este vobec, ale vobec neprisiel na chut je slovensky hip-hop..tam som zatial nenasiel nic take co by sa mi pacilo
Rastaman napísal:lebo gitarova hudba sa robi len na ulici...
no je rozdiel ked skusas gitarove sola a rify v studiu (nie na ulici) ako ked si sadnes za pocitac a stukas gombiky aby si mal taky a taky zvuk... potom na "koncerte" DJ-ovi treba len Hi-FI a pusti si cd pritom skace do rytmu
edit: Ujo Marky - na Slovensku to nie su gangstri ale Stokári
Hip-Hop to podla mna ani neni hudba sak to je furt ten isty rytmus tuctuc do toho niaka pisklava zvucka a velky gangstri ktory na seba samych nadavaju A aby som nezabudol v pozadi pocut na kazdej pesnice tlieskanie a vzdy v rovnakom rytme tlesk....tlesk-tlest... A tiez nemusim death a black metal, techno a tak.. Drum and Bass je este fajn
nenavidim emo hudbu... ani ten zivotny styl... hnusi sa mi to pozerat ked je niekto obleceny a vyzera jak bu*erant. dalej nejak nevyhladavam metal, rock, pop, punk a pod. zalezitosti.
tomek00 napísal:no je rozdiel ked skusas gitarove sola a rify v studiu (nie na ulici) ako ked si sadnes za pocitac a stukas gombiky aby si mal taky a taky zvuk... potom na "koncerte" DJ-ovi treba len Hi-FI a pusti si cd pritom skace do rytmu
neberiem ti tvoj nazor to urcite nie, ale vidno ze jednak nevies nic o produkcii elektronickej hudby ako takej, nebol si nikdy na koncerte, v studiu a asi ani nevies co je to liveact... takze ti najskor chyba respekt k hudbe samotnej...