Zalohovanie visty po instalacii
-
peto074125
Light Expert
Zalohovanie visty po instalacii
Kupil som notebook Hp ale nedostal som dvd Vista aj ked sa mi nainstaloval OS (Vista Premium CZ) po prvom spusteni. V navode pise ze si mam zalohovat OS ......Neviete ako? Postaci mi jedno dvd? 
neviem aku mas jazykovu verziu, napisem to anglicky ako to mam ja, pripadne uz si to vies prelozit 
Start/All Programs/Accessories/System tools/Backup Status and Configuration..
Alebo napises do hladania v starte Backup, v pripade svk verzie skusaj hladat zalohovanie, zaloha, a pod.
Tam si das Complete PC Backup.. a create a backup now. (len som si neni teraz isty ci touto funkcou disponuju aj verzie Home premium)
No a tam uz si zvolis ci chces zalohu vykonat na HDD alebo na DVD (vypyta si ich tolko, kolko bude potrebovat) a vytvori ti tak RestoreDVD.
Start/All Programs/Accessories/System tools/Backup Status and Configuration..
Alebo napises do hladania v starte Backup, v pripade svk verzie skusaj hladat zalohovanie, zaloha, a pod.
Tam si das Complete PC Backup.. a create a backup now. (len som si neni teraz isty ci touto funkcou disponuju aj verzie Home premium)
No a tam uz si zvolis ci chces zalohu vykonat na HDD alebo na DVD (vypyta si ich tolko, kolko bude potrebovat) a vytvori ti tak RestoreDVD.