ze napr. mam 1024*768 zo 30 obrazkov a chcem ich hromadne zmensit napr. na 176*220 a + zmenit vsetkym aj format (ak by neboli jpeg). viem, ze sa to tu riesilo, ale neviem, ci sa riesil aj ten format... dakujem vam
TEAC MP-380
TEAC MP-380
caute, viem, ze nic moc player, aby niekto nezacal jebkat do mna
ale mam otazku, ak tam chcem dat obrazky, ze podporuje jpeg... ale ked tam dam jpeg ale vo vysokom rozliseni, tak pise chybny format... tak by ma zaujimalo, cez aky soft (aj s navodom ak sa da) co najjednoduchsie zmenit naraz velkost viacerych obarzkov popr. aj format...
ze napr. mam 1024*768 zo 30 obrazkov a chcem ich hromadne zmensit napr. na 176*220 a + zmenit vsetkym aj format (ak by neboli jpeg). viem, ze sa to tu riesilo, ale neviem, ci sa riesil aj ten format... dakujem vam
no ja neviem preco, ale oznacim vsetky obrazky v zlozke, kliknem na add all alebo co tam je nastavene mam snad vsetko a dam start batch a ono mi to spravy len jeden obrazok nie vsetky... a pritom ked dam start batch tak v tom logu alebo co to je co to konvertuje ukazuje ze robi zaradom (1/64, 2/64, 3/64, ...) kde je chyba? da sa to aj v inom softe?
edit - uz som nasiel iny soft, mozte lock. kukiak k+
edit - uz som nasiel iny soft, mozte lock. kukiak k+