URBAN EXPLORATION

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Linkman napísal:naozaj u vás nič nieje :roll: :lol: to ako v ba? a ta nemocnica je na Lamaci ne?
mam pre teba velmi zaujmavy navrh... Byvala zakladna jadrovych rakiet na devinskej kobyle
satelitny zaber:
http://maps.google.com/?q=Bratislava,+S ... &z=16&om=1
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

Sheep napísal:jak som bol mensi tak, som presiel a objavil cele mesto...
v Kosiciach zname tzv "oranzaky" alebo "cervenaky" co je nedostavana cast FNsP - momentalne uz zburane, alebo katakomby pod sidliskom terasa...schatrane skoly, skolky, pivovar Casovar, rozne schatrane zeleznicne objekty, a ine...si uz nespomeniem...skoda je len to ze som nemal nikdy fotak pri sebe... :wink:
ake katakomby pod terasou znie to zaujimavo :) .. ja len doplnim k tomu ke .. na kvpčku mas nedostavany atómovy kryt ... pancierka :))

btw: taky zaujimavy link s galeriami zabudnutych vojenskych a inych objektov http://www.podzemi-cma.cz/
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

chlapec10 - o devinskej kobyle viem aj som tam aj bol ale vtedy bez fotaku je to dost rozsiahle ;) tento mesiac tam planujem ist

BTW video Borovej Hore

Kód: Vybrať všetko

http://video.google.com/videosearch?q=Borov%C3%A1+Hora&sitesearch=
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

daj vediet kedy... teoreticky by som siel aj ja, a nafotil to
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pripájam s ak expedícii.
Vztýčime aj hojko.com vlajku? :lol:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ok bude to niekedy po dvadsiatom januari ;) sprav a vztycime
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Kto z ke by sa pridal ? Zoberieme fotak a ide sa :wink: miest je dost
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

vojensky objekt devinska kobyla hehe :D pripajam sa dlho som nebol tam hore :) /inak tam je krasny telefon z roku haleluja/

a min mesiac ked tam boli nasi tak ich vyhodili daky bazmeci

chlapec10: ziadne jadrove zbrane tam nikdy neboli tie odpalovacie rampy boli na urcity typ obranych rakiet teraz si neviem spomenut ako sa volali ale dopisem
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

A co tak v prešove na sigorde, Hotel Sigord?
Prílohy
Hotel Sigord, Celkom zauimave, ale dost nebezpečné miesto,
Hotel Sigord, Celkom zauimave, ale dost nebezpečné miesto,
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

no ja som na devineksj kobyle bol, hravali sme tam par krat airsoft a potom sme sa rozhodli ze to tam popreskumavame, odporucam vliezt do vetraciek, celkom fajn zazitok, ale sak ak date v cas doperedu vediet tak pridem aj ja(poslite pls aj PM), mozno zozeniem kameru.....planujeme tam s kamosom aj antocit taky kratky filmik ked si nadjeme cas dakedy, inac ta zkaldana fungovala do 97 tusim

v BA je toho dost, v lese nad Dlhymi dielmi, za Iuventou, pri Kamziku je kopec katakomb(starych vojenskych bunkrikov so zakopami), v Petrzalke su minimalne dva bunkre, strazna budova pod Devinom, kedysi som chcel navstivit aj ten Sklad cislo enviem kolko co je teraz sucasatou Eurovea, len mi tam smedji zacali stavat:/, taktiez daka chodba v elektriockovom tunely je
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tu su nejake fotky z tej zakladne : http://bizonvitazi.sk/foto/gal/99
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

chlapec10 napísal:tu su nejake fotky z tej zakladne : http://bizonvitazi.sk/foto/gal/99
Toto vyzerá drsne!! A je možné, že to nie je ešte ani tak vyrabované. Inak na tej satelitnej snímke som si všimol príjazdovú cestu - čiže aj doprava by mohla byť good, len sa bojím, že to bude neupravená cesta cez les. Veď prinajhoršom sa prejdeme. Inak nebolo by lepšie to ísť sfotiť, keď už nebude sneh?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tu su nejake fotky z tej zakladne : http://bizonvitazi.sk/foto/gal/99
ShepDog napísal:chlapec10: ziadne jadrove zbrane tam nikdy neboli tie odpalovacie rampy boli na urcity typ obranych rakiet teraz si neviem spomenut ako sa volali ale dopisem
ak sa nemylim tak myslis Volchov a Newa, teda S-75 S-125M, oficialny nazov to bolo myslim, 186.plrb 7.plro - Devínská Kobyla....

LENZE, este v minulom rezime tam maly byt zevraj tie jadrove rakety stredneho doletu, s cielmi v Z. Europe
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kolac napísal:ake katakomby pod terasou znie to zaujimavo :) .. ja len doplnim k tomu ke .. na kvpčku mas nedostavany atómovy kryt ... pancierka :))

btw: taky zaujimavy link s galeriami zabudnutych vojenskych a inych objektov http://www.podzemi-cma.cz/
ako dost siroke to bolo, same chodby donekonecna, potom sme zase narazili na nejaku zaplavenu cast, isli sme inde a sa len plazili po rurach, je inak vysoka pravdepodobnost ze tam stretnes bezdomovcov alebo fetakov, v podstate to je velky teplovodny kanal a tak sa tam v zime radi uchyluju,
spomeniem napr. ze ti tam nepojde mobil - strati signal :) a ak nahodou budes pocut nejake otrasy a ako ti pada prach na hlavu tak nad tebou prave presla elektricka(usek FNsP - amfiteater)
vchodov tam bolo celkom hodne, trebars ked prejdes cez vratnicu v FNsP a pojdes uplne dozadu tak je tam asi 4-5 takych malych veziciek - v zime z nich obcas vychadza para tak to otvoris a vlezies dnu ovsem uz by som tam nedoporucoval chodit a zrejme to aj vsetko pozamykali pretoze ted zato zodpoveda SBSka, ked som tam bol naposled tak nemocnica este SBS nemala a dalsi vchod bol za mostom, tam bol zase otvoreny poklop, inak ten je asi tiez uz zavrety, jo a taktiez sa z tamad da dostat priamo do nemocnice, teda narazali sme na take dvere za ktorymi bolo riadne pocut reci ludi, vytahy atd...
D30RU5 napísal:taktiez daka chodba v elektriockovom tunely je
isiel som tamad elektrickou ale nic som si nevsimol, ale pochybujem ze tam daco najdes mozno akurat budes utekat a rozbijes si nos o velke kovove dvere :D

btw: ozaj nie je sranda toto, mna trebars v tahanovskom tuneli skoro zrazil vlak, takze tunelom ktore su v prevadzke sa aspon ja vyhybam, takze az budu mat elektricky nejaku vyluku a budu presmerovane inde tak potom sa tam chod pozriet lebo aspon budes vediet ze ta nic nenabere :D
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

jin napísal:Toto vyzerá drsne!! A je možné, že to nie je ešte ani tak vyrabované. Inak na tej satelitnej....
da sa tam ist cez les alebo po ceste z dubravky
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

no automs a k zakladni da ist asi an takych 500 m, teda da sa chodit uplne blizko ale tam je zakaz vjazdu.....chlapec10 poznam ta? alebo tie foto mas z google?

sheep no ked sa vezies elektrickov smerom do mesta tak vlavo ako su tie vyklenky tak v poslednom(3.) su mreze, niekto hovoril ze tam nei je nic moc ale aj tak by som sa tam siel pozriet

JIN ono to je vyrabovane uuuuplne, za prve hrava sa tam airsoft tak oni si mohli pobrat dake suveniry, a ako som napisal tak zakladna boal zrusena v 97 czie si to vsetko pobrali sami, teda aspon ja som tam nenasiael nic typu nabojnica, dake zapisy atd

perfektna vsak vyzera briefingroom i ked je to dost rozbite je tam velka tabula s vyznacenimi azimutmi...ale vsak uvidite..
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

cez tie mreže sa dalo volakedy prejsť pešo na palisady , je tam uzavreta unikova chodba
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

D30RU5 napísal:no automs a k zakladni da ist asi an takych 500 m, teda da sa chodit uplne blizko ale tam je zakaz vjazdu.....chlapec10 poznam ta? alebo tie foto mas z google?
mnooo, ci ma poznas neviem :) , ale skautom som nebol, bol som TOM Vlcia svorka, neskor Cierna Druzina

ozaj, neviem ci to mozete niekto potvrdit alebo vyvratit....
ale svojho casu som pocul ze pod dunajom by mala byt nejaka podzemna chodba/tunel spajajuc obidva brehy, neviete niekto nieco o tom???
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

z chodbou pod dunajom to su len fámy a ak aj bola davno je uz zatopena...
podobne famy su aj u nas ze popod Vah viedly katakomby az do Dubnice nad Vahom....
pokial to nieje niecim podlozene su to len famy
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

a co priehrady? tam by sa snad nieco vhodne naslo..ja som bol parkrat len pod priehradou a skoro som sa ..... od strachu :)
Napísať odpoveď