ICq - offline,offline ....
ICq - offline,offline ....
stale mi vypina icq... mam trilian a stale po chvili hadze ze offline ... a net mi nepada...zmenil som trilian teraz mam mirandu a to iste... stale po chvili vyhodi offline... to sa neda uz mam nervy... nevie niekto co s tym?
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ICQ blbne zdatne a vonkoncom by som neinstaloval ICQ klient kvoli tomu, ze sa nenacita. Ten klient mi jednoducho nesedi. Ked nejde, tak sa pripajem cez meebo.
Inak asi by bol najvyssi cas prejst na uplne inu siet nez icq, napr. jabber, alebo msn. Len neviem, kto by sa na to dal, ked dost ludi, co poznam je rado, ze vedia vobec icq zapnut.
Inak asi by bol najvyssi cas prejst na uplne inu siet nez icq, napr. jabber, alebo msn. Len neviem, kto by sa na to dal, ked dost ludi, co poznam je rado, ze vedia vobec icq zapnut.
presne,presne aj ja som mal ICQ 5.1 a prihlasoval som sa az na 6 krat...nainstaluj si ICQ 6brm napísal:Skús klasické ICQ6..
Ja na svojej sieti mám problém spustiť Mirandu, Trillian, Pidgin a všetky ostatné ICQ klony.. vždy mi naskočí až na cca 5-10 pokus.. akurát klasické ICQ6 nabehne na prvý pokus.
-
danpark
Light Star
tak fajn ľudia, keď už tu skúšate menovať najrôznejších klientov pridám sa aj ja a navrhnem skúsiť ešte jednu takú záchrannú možnosť : "QIP" čo vy na to ? rýchla inštalácia , dobrý klient ... neobmedzená doba po ktorú ju môže človek skúšať .. niet čo stratiť okrem času pozerania sa na zelenú alebo šedú ikonku on/off
presne, buducnost je qipdanpark napísal:tak fajn ľudia, keď už tu skúšate menovať najrôznejších klientov pridám sa aj ja a navrhnem skúsiť ešte jednu takú záchrannú možnosť : "QIP" čo vy na to ? rýchla inštalácia , dobrý klient ... neobmedzená doba po ktorú ju môže človek skúšať .. niet čo stratiť okrem času pozerania sa na zelenú alebo šedú ikonku on/off
-
danpark
Light Star
no tak aspoň nech skúsi , možno sa mu to zapáči aj viac ako miranda a trilian ... hmmm,ale teraz ma napadla taká vec , neviem či si to nepletiem teraz s P2P programami, ale myslím že aj instant messenger má takú funkciu ,že po disconnecte sa má po určitom čase reconnectnúť, nie ? opravte ma ak sa mýlim ,ale ak by si nastavil toto že ench sa mu pripojí ja neviem 30 sekúnd po tom ako ho dá offline, tak by mohol mať pokoj .. len tie jeho kontakty nie
stále on/off dookola 
myslim,ze debata o klientoch sa nachadza niekde inde a dost pochybujem ze to je v klientovi... obcas ma odpoji z mirandy alebo ma ani nepripoji, skusim qip - to iste - skusim meebo a ide... toto v klientovi podla mna nieje... napadla ma este taka vec ze ci nemoze provider nejako blokovat IM komunikaciu.. skus to prezistit...
jo stahujem uplne v poriadku aj vacsie.. viem kam tym mieris aspon tusim - nejake mikro vypadky netu?:) ktore by som n anormalnom surfovani ani nezaznamenal:P ? alebo ja uz neviem X) ale napr teraz mi ide miranda asi pol hodku bez off xD ...ONdr3j napísal:mal som rovnaky problem, nepomohlo nic okrem reinstalacie winu
este sa spytam, ked nieco tahas (hocico vacsie) ale nie cez torrenty a pod ale normalne tak to stiahne bez problemov?
tak potom inde je chyba, lebo mne to robilo to iste co tebe, nech som pouzil aky kolvek program na ICQ a vypinalo ich po chvili vsetky + obcas nechodili spravy), tahat vacsie subory neslo lebo to skapalo, ale hrat a surfovat som mohol ako o dusu, aj speed meter ukazoval vzdy spravnu rychlost, u mna to jedine vyriesilo FORMAT
som daco vymakol hnet jak dole vyskocila tabulka http://img70.imageshack.us/my.php?image=beznzvurn8.jpg co to je ? ...neviem ci koli tomuto stale vypina ale teraz to vypisalo toto ...