podla mna ani stefanik nie je mrtvymatko888 napísal:podla mna 2pac neni mrtvy
Kedy by ste sa chceli narodit ?
o tupacovej vrazde trosku viem (viac ani nemam zaujem vediet ako ho operovali apodmatko888 napísal:keby si o tom ako je to okolo 2pacovej vrazde aspon kus vedel tak nepises kktiny
a ked si myslis, ze ho niekde skryva fbi apod. organizacie kvoli svedectvu proti niekomu, tak proti komu svedcil, kedy a kde? pozeras az vela filmov
tym mi chces naznacit ze som male decko? http://www.tupac.cz/teorie na precitaj si teoriu.jimino napísal:o tupacovej vrazde trosku viem (viac ani nemam zaujem vediet ako ho operovali apod). jednoducho detom sa pacia konspiracne rozpravky (na sposob 2pacovej vrazdy, na sposob mimozemstanov, na sposob toho, ze tweensky zhodili martania a pod)
a ked si myslis, ze ho niekde skryva fbi apod. organizacie kvoli svedectvu proti niekomu, tak proti komu svedcil, kedy a kde? pozeras az vela filmov
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Podľa mňa je toto obdobie to najlepšie v akom sa dá narodiť. (Aspoň v Európe)
Nechcel by som sa narodiť pred 10000 rokmi, lebo by som musel loviť zvieratá a každý deň sa báť, že ma nejaké zožerie. A nechcel by som sa narodiť ani pred 5000 rokmi, pretože by som bol iste v nejakej armáde vedenej zaslepeným kráľom v nejakej nezmyselnej vojne. Ani pred 2000 rokmi, lebo by som sa bál, že umriem hladom, alebo, že ma hodia levom... Aj keď, mohol by som stretnúť Ježiša a zistiť ako to s ním naozaj bolo... Nechcel by som sa narodiť ani v stredoveku, lebo by som sa tiež iste dostal do nejakej armády do prvej línie. No, ľudia to mali ťažké...
Ale nechcel by som sa narodiť ani v ďalekej budúcnosti, pretože ľudstvo čakajú ešte veľmi ťažké obdobia, pretože bude doplácať na neschopnosť predošlých generácií - čiže aj nás...
Takže podľa mňa je táto doba tá najlepšia na narodenie sa a zmenenie sveta. Či už k lepšiemu, alebo k horšiemu - to záleží len na nás.
Nechcel by som sa narodiť pred 10000 rokmi, lebo by som musel loviť zvieratá a každý deň sa báť, že ma nejaké zožerie. A nechcel by som sa narodiť ani pred 5000 rokmi, pretože by som bol iste v nejakej armáde vedenej zaslepeným kráľom v nejakej nezmyselnej vojne. Ani pred 2000 rokmi, lebo by som sa bál, že umriem hladom, alebo, že ma hodia levom... Aj keď, mohol by som stretnúť Ježiša a zistiť ako to s ním naozaj bolo... Nechcel by som sa narodiť ani v stredoveku, lebo by som sa tiež iste dostal do nejakej armády do prvej línie. No, ľudia to mali ťažké...
Ale nechcel by som sa narodiť ani v ďalekej budúcnosti, pretože ľudstvo čakajú ešte veľmi ťažké obdobia, pretože bude doplácať na neschopnosť predošlých generácií - čiže aj nás...
Takže podľa mňa je táto doba tá najlepšia na narodenie sa a zmenenie sveta. Či už k lepšiemu, alebo k horšiemu - to záleží len na nás.
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zivot
tak potom aj matka tereza este zije...sa tu bavite kto je mrtvy a kto nie....budte radi ze ste este vy na tomto svetejimino napísal:podla mna ani stefanik nie je mrtvy
a kedy by som sa chcel narodit???kedy je v podstate jedno....ale chcel by som vyskusat zivot v nejakej exostickej krajine...peru, kolumbia, venezuela......
-
papillonbubu
Expert
-
LSDr.J.Behm
Light Expert