co mam robit ak som si zo stranky www.123mobil.eu objednal redukciu,ale akurat mi nejako zblbol net a dva krat som to potvrdil.. a na email mi prislo ze 2krat objednane,ale chcem len 1... tak mi prosim poradte
// Upraveny nazov temy z dovodu neurcitosti. Tomasito
Aspoň si sa poučil a nabuduce nebudeš nedočkavo klikať na odoslať. Mne totiž bežne chodi po dve rovnake SS, 5 tých istých správ na traviane alebo 2x ten istý mail.. Potom aby to človek čítal (nikdy mi to nedá a musím si kuknúť aj tú druhú správu, čo keď je tam niečo ine? )
buď tam zavolaj alebo odpíš na ten mail a napíš im že si si chcel objednať len jedno...a ked nevíde tak ako kolega povedal vyššie..vyzdvihni si len jedno
Filipito napísal:ale bude musiet to zaplatit tam to mas ked sa registrujes alebo ked objednavas
Presne tak, zaplatiť to bude musieť tak či tak, a ako už bolo spomínané ak to ide na tú istú adresu, spravia z toho jeden väčší balík a cena bude na jednom fakturačnom lístku
Čo máš robiť? Napríklad si dávať rozumné názvy tém, čítať pravidlá tohto fóra a v súvislosti s tvojim problémom kontaktovať niekoho zodpovedného na stránke, z ktorej si si to objednával.