hej s kamosom som si dal cez LAN, ale cod4 ma podstatne lepsi MP. v crysise zbieras bodiky, mozes si dat vyrobit tanky jadrove strely... celkom dobre mapy. je to fajn ale nic prevrane od coho by som sa nevedel odtrhnut
nema tu niekto nejaky haluznu mapu co by som si mohol zahrat alebo v editore sa s nou pohrat ? myslim taku co niekto spravil v editore...napr ze strasne vela vybuchujucich sudov atd
alfonz napísal:Vendo a aký máš PC? A čím konkrétne sa hra dosrala?
no uz som to vyriesil (nelegalnym sposobom samozrejme)
inac pri mojich nastaveniach -1680*1050 vsetko okrem tienov/motion blur-u na high (tie na med/off) sa mi FPS zvysilo o cca 10 som velmi spokojny teraz mam GPU test cca 40FPS
Mno k tej novinke by ma zaujimalo ci by som Crysis spustil na
Intel Pentium 4 2GHz
Ram 1GB
Radeon 9800 128MB SE
Aspon na low bez trhania kedze uz urobili takyto test. Hned ma potesil titulok hra pobezi na bezne dostupnom PC akurat ze moj PC je uz skoro zadarmo ale aj tak..
Mno co myslite? Uplati sa mi zhanat?
rozbehol som to na
Inpel P4 2.8GHz taktovane na 3.2
2x512MB Ram ( dual chanel )
Nvidia GF 6600TD
rozlysenie 1024x768 nedium detaily a ide to bez trhnutia, sa cudujem ze som to spustil
ale nieje to zle, mna akcne velmo nebavia, priklad COD4 ma omrzelo po pol hodinke ... ale toto sa da
Lord PROXI napísal:rozbehol som to na
Inpel P4 2.8GHz taktovane na 3.2
2x512MB Ram ( dual chanel )
Nvidia GF 6600TD
rozlysenie 1024x768 nedium detaily a ide to bez trhnutia, sa cudujem ze som to spustil
ale nieje to zle, mna akcne velmo nebavia, priklad COD4 ma omrzelo po pol hodinke ... ale toto sa da
Sorry, ale to vazne pochybujem, mal som lepsi stroj ako ty a islo mi to ledva Low na 800x600