jop budes moct samozrejmerochedo napísal:takze to na zaciatku este nemozem kupit ? neskor sa uz bude dat kupit dalsi slot na plasmidy ?
BioShock
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kde mas spustaci subor tak nanho kliknes pravym tl. mysi a das DirectX 10.. je tam na vyber aj DirectX 9Gizmoo napísal:zdravim.. chcem sa spytat ze ako sa tao hra spusta na dx10??? alebo je to automaticky ked si dam najvizsie detaily??? mam notebook z HD2600 a vistu a hram to na plnych a nevim ci je to dx10 alebo nie ...
-
Hulkm
Professional
hadam ze mi neikto bude vediet pomoct ...nainstaloval osm to dal som to vsetko podla navodu aj s cestinou pekne vsetko pusti hra ide na zaciatku celkom plynulo ale ked pridem do toho vytahu na zaciatku tka to zamrzne obcas to ide aj kus dalej ale vzdy okolo toho miesta to sekne....niekedy ide ja zvuk a niekedy nie........diky 
-
Šu-Do
Redeemer
no ono to normalne spadne do windowsu ked uz s tym vytahom ides hore... ale ty mas iny problem... no problem bol v cracku.. alebo v RLS.. takze tak... tazko poradit.. aku mas verziu ?Hulkm napísal:hadam ze mi neikto bude vediet pomoct ...nainstaloval osm to dal som to vsetko podla navodu aj s cestinou pekne vsetko pusti hra ide na zaciatku celkom plynulo ale ked pridem do toho vytahu na zaciatku tka to zamrzne obcas to ide aj kus dalej ale vzdy okolo toho miesta to sekne....niekedy ide ja zvuk a niekedy nie........diky
-
Hulkm
Professional
takze crack mam od Darkcoder, verzia hry je od OneHitWonder a miniimage je od Skulptury....ja osm to netahal takze neveim ake su ohlasy na tuto verziu som to iba kopcil od kamarata.....diky za some helpŠu-Do napísal:no ono to normalne spadne do windowsu ked uz s tym vytahom ides hore... ale ty mas iny problem... no problem bol v cracku.. alebo v RLS.. takze tak... tazko poradit.. aku mas verziu ?
cawte... precital som to tu skoro vsetko .. mozno som slepy ale nikde som nevidel taky problem jak mam ja.. mam grafiku ATI HD2600 a ked hram hru tak podlaha je uplne cierna... ruka a zbrat uplne cierna..vsetko zblbnute.... na googli som nasiel nejaky hotfix..nainstaloval som to a aj tak to robi..dpc neviete co s tym ? please
sak hej 1.1 a ked ho stahnem drbnem do Zlozky tam kde je Bioshock.exe tak ma pyta ze kde je ten subor... a automaticky mi tam da E:Bioshock..ale on neni tam.. on je E:bioshock:Builds:Release ... a tam je to exe.... a ani za boha to nemozem zmenit..a ked dam ok... aby mi to dalo tam kde to xe dat tak vypise ze nenasiel ,,old file" a pri 47% sa zastavi..mna uz slak ide trafit... boa

EDIT// hra je uz patchnuta a aj tak to nepomohlo..stale je vsetko cerne.... no ne vsetko...
ale to iste 
EDIT// hra je uz patchnuta a aj tak to nepomohlo..stale je vsetko cerne.... no ne vsetko...
http://www.pcforum.sk/bioshock-problem-vt33136.html ako pozerám, rozhodil si siete
:D
Taká otázka na telo...nainštaloval si ten hotfix správne? Lebo čo som na googli videl, nie si sám a ostatným ten hotfix pomohol.
Taká otázka na telo...nainštaloval si ten hotfix správne? Lebo čo som na googli videl, nie si sám a ostatným ten hotfix pomohol.