Vztah-ozvat sa po hadke prva?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
marťan
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Vztah-ozvat sa po hadke prva?

Príspevok od používateľa marťan »

Zdravím :P

Skusi mi niekto poradit s mojim problemom?
Vo februari minuleho roka to bolo 2roky co som chodila s mojim (uz teraz) ex (?) ... o dva mesiace na to sme sa rozisli, pretoze nas vztah sa uz akosi nerozvijal. Dovolim si povedat ze sme sa este dlho po tom milovali a ja som nanho nevedela zabudnut. V oktobri sa nase cesty znova spojili a zacali sme sa zase stretavat az sme sa nakoniec dali znova dokopy. Bolo to uplne ine ako pred tym, vzdy sme sa mali o com porozpravat atd. No v sobotu sme sa riadne pohadali, pretoze ma vraj videl jeho kamarat ako sa bozkavam s nejakym chlapom. Ked som sa mu to snazila vysvetlit - ze to nie je pravda nechcel ma vypocut, tak som sa nastvala aj ja a sla som domov. Od vtedy sa mi neozval (ani ja jemu).
PLS poradte co mam robit... ci sa mu ozvat alebo cakat? :(
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

čakať...
prečo by si to mala riešiť keď niesi na vine?
keď si takto vážne berie ku srdcu všetky kamarátske "kecy" , o čom to vlastne je ?
ale keď sa zamyslím ako chlap, hmm....dôvodom môže byť aj to, že chce ukončiť vzťah, tak si vymyslel takúto habaďúru
pekný deň :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

On to posral tek nech on pride so sklopenymi usami a chvostom medzi nohami, a ak nepride a bude verit viac kamaratskym historkam tak ti za to nestoji.
//a zmen si nazov temy bo bude zmazana
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ak ti nedoveruje tak kasli nanho, lebo ked si to nenecha vysvetlit "z prvej ruky" tak potom neviem... Taky isty problem som mal aj ja, dokonca aj s FOTKAMI :D niekto chcel proste rozbit vztah.... ale akosi som na tych fotkach nebol ja a nebola tam ani moja teraz uz byvala..... Prvy clovek, koho sa mal spytat ci je to pravda si mala byt ty.... zamysli sa nad tym
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Čakaj, nič zlé si nespravila... Veď snáď za tebou príde a ospravedlní sa ti...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

to máš ťažké vieš lebo budeš čakať a on sa ti neozve lebo bude naozaj v tom že si sa bozkávala s druhým a stratíš ho...ale na druhej strane by si mala čakať bo si nič neurobila atd.
ale ja by som to urobil takto...dúfam že máš jeho číslo...
napíš mu sms v tom zmysle že sa s ním chceš stretnúť a ak ťa ešťe má aspoň trochu rád tak príde,že sa s ním chceš vážne porozprávať....
dohodni termín a teraz...keď nepríde tak sa nato vykašli(veď si mu napísala/napíšeš že ak ťa ma ešte rad tak príde...a keď príde tak mu to pekne vysvetli že kamaráti ho o*ebali že to nieje pravda...povedz mu že ti musí veriť...o tom je predsa vzťah...povedz mu že nech sa to už nikdy neopakuje nech sa ťa najprv spýta či je to pravda a nech neverí kamarátovi ktorý vás chcú možno rozhnevať a chce ťa pre seba...a ešte raz mu zopakuj že to pravda NIE JE...musíš sa povzniesť nevidím dovod prečo by si tento raz nemohla ustúpiť ty....ale povedz mu nech sa to už viacej krát neopakuje :!:
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Ako napísal mi-chau, on má prísť za tebou, ospravedlniť sa alebo radšej veriť nejakému kamošovi čo nevie kde ma ústa miešať.
Takéto prípadu poznám plno. Treba sa normálne porozprávať medzi štyrmi očami a vysvetliť ako to je. Ak on si myslí, že je to inak tak ho v tom nechaj. :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dovolim si tvrdit, ze chalan vobec nemusi byt sprosty, lebo veri kamaratom, ak su to jeho skutocni kamarati. Ja ta teraz nevinim, ale tiez som raz nechcel uverit kamaratom a dopadol som kvoli tomu na nos. Takze sa snaz pochopit aj jeho.

Inak, ako vacsina hovori, pockaj, netlac na pilu a uvidis, ako bude reagovat on. Prvotny hnev ho musi coskoro prejst a on sa k tebe prihovori.
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Ja si myslim, ze keby ho napr. prezvonis, bolo by to fajn,aspon by si videla ako zareaguje... a ak chces cakat, tak cakaj..len aby to neskoncilo tak, ze sa ti uz vobec neozve :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Majka16 napísal:Ja si myslim, ze keby ho napr. prezvonis, bolo by to fajn,aspon by si videla ako zareaguje... a ak chces cakat, tak cakaj..len aby to neskoncilo tak, ze sa ti uz vobec neozve :?
V tom pripade iba hladal nejaku vyhovorku... a nema to stejne cenu.
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

asi to vážne nemá cenu....ked dá skor na reči kamarátov....a teba si ani nevypočul... :(
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa to, kto sa ozve zavisí od tvojej a jeho hrdosti. Ak dokážeš prekonať svoju hrdosť a to, že verí viac kamarátom ako tebe, tak sa mu ozvi prvá a vydiskutujte si to. Podľa mňa tu netreba dlho čakať, aby nebolo neskoro. :?
Carkiller
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Carkiller »

takto ti poviem, vykakaj sa na cely taky vztah co sa zliepa z casti a ste sa rozisli a znova ste sa dali dokopy a somariny. Ved na svete je plno chalanov, co mozu byt omnoho lepsi krajsi milsi atd.
Ja ti to poviem aj z vlastneho poznania. Mam vztah pomaly 4 roky. A casto ked bol problem som sa ja prvy ozyval lebo som ju nechcel stratit a to bola chyba, pretoze si na to navykla a bolo obdobie ze ked som sa ja neozval som sa mohol doma aj obesit od nervov ale neozvala sa prva.
Ked tak urcite cakaj, a ak ozaj to nieje pravda co mu povedal jeho kamos tak by si ta mal normalne vypocut a porozumiet tomu, respektive si zavolaj aj toho jeho uzasneho kamosa a to rieste aj s nim. Inak nepochopim co to za kamosa ked take daco povie. Ja by som to nepovedal kamosovi uz len preto, ze co oci nevidia srdce neboli. ja by som to necchel vediet. Naco sa nad niecim trapit ked nemusim.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Na jednej strane mas pravdu, na druhej keby som ako tvoj kamarat zistil ze moja caja sa riesi s inym a ty o tom vies a nepobies tak kamaratstvo konci.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

premenuj si nazov temy, inak ti ju vymažem komplet celú a čítaj pravidlá fóra
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

ja len takú otázočku aby to bolo jasne povedané bo mne to až tak jasne nie je ..... nebozkávala si sa s iným ani len trošku však? :roll:

no ja som chcel ale od slečny počuť jasnú odpoveď ešte že nie nebozkávala bo poviem ti ludia sú rôzny pre niekoho je malá pusa na ústa nič to len tak z kamarátstva a podobne no mne to nepríde normál ale ver mi že alkohol a k tomu ešte rôzne ludské povahy proste chcel som jasne počuť že NIE
len aby som mal jasno :oops:

tak a berem to tak že vobec nič také nebolo čo by mohol ten jeho kamoš videť no a to je dosť na houby táto situácia, bo on má kamaráta ktorému asi verí a asi nevidí dôvod prečo by mu veriť nemal a to ty musíš pochopiť a podla toho k tomu pristupovať. určite by som to nenehával nech príde so sklopenými ušami alebo čo určite sa proste ty s ním spoj a povedz mu že nerozumieš o čo tomu kamarátovi ide ale ty si sa s nikým necicmala, fráza ako ja lúbim iba teba zlatko by nemala uškodiť :P a tak a ešte bych zapojil aj toho jeho kamoša a nech to vysvetlí aj pred tebou podla mňa ak ťa chlapec naozaj lúbi tak si ťa vypočuje a neodpíše ťa rovno dopredu a nehá ťa povedať ti svojena to.

držím palce hádam sa to rýchlo urovná a všetko bude zasa ako z rozprávky :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

čakať? ozvať sa?
1.) čakaj.. troška hrdosti vieš že máš pravdu a že nič sa nestalo,, ked prejde trocha času a on si to uvedomí bude ťa chcieť spať a budeš to ty kto si bude diktovať podmienky
NEVAHAJ A CAKAJ
2.)Načo čakať? ved ked budeš čakať možno sa už neozve a ked sa odhodláš bude pozde a stratíš ho.. a pritom to bude celé iba kôli nejakému nedorozumeniu..
NEVAHAJ A OZVI SA MU

Ja tvojho chlapa nepoznám, tak isto som pri tej hádke nebol.. je len a len na tebe ako sa rozhodneš. .nikto ti neporadí lepšie ako ty sama.. tu máš dva scenáre ako to môže dopadnúť..
VYBER SI
andone7 napísal:všetko bude zasa ako z rozprávky :wink:
Nič neije ako z rozprávky.. žijeme real life
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

triple napísal:Nič neije ako z rozprávky.. žijeme real life
lenže bohužiaľ je ten reál life nikedy až dosť krutý a nenormálne si dokáže s človekom zahrať....

K téme, podľa je to o tom, ako veľmi ti na ňom záleží a ako jemu záleží na tebe...ja by som na tvojom mieste vyčkal ako sa zachová on....pretože on spravil chybu, že si nevypočul aj tvoju verziu :? ....aspoň zistiš , aký v skutočnosti je GL
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

DonLuca napísal:lenže bohužiaľ je ten reál life nikedy až dosť krutý a nenormálne si dokáže s človekom zahrať....

K téme, podľa je to o tom, ako veľmi ti na ňom záleží a ako jemu záleží na tebe...ja by som na tvojom mieste vyčkal ako sa zachová on....pretože on spravil chybu, že si nevypočul aj tvoju verziu :? ....aspoň zistiš , aký v skutočnosti je GL
Ľudia,ale ten chlapík to nejaskôr nevie,že spravil chybu...a mlčaním sa nič nevyrieši( :idea: treba komunikovať)...tým,že mlčíš si myslí,že má pravdu,aj keď ju nemá...možno ti dáva len čas na to,aby si sa mu ospravedlnila...neviem,ako to riešiť...snáď len rozhovorom...ale ak je to pod Tvoju hrdosť,tak neviem....netuším..rozhodnutie je predovšetkým na Tebe... :wink: takže Ti držím palce.. :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No tazka situacia asi pre oboch :?
On ma asi taku hrdost, ze sa ti teraz nechce ozvat co je dost zle.
Ty sa asi tiez nechces ozvat, lebo sa necitis na vine, lebo ani vinna niesi.
Podla seba sudim ,ze ked mam nejake dievca velmi rad a lubim ju, a ked sa pohadame tak ma to hrozne mrzi a keby to bola moja vinba, idem sa ospravedlnit hned ako je to mozne. :wink: cize bud mu to je jedno, a si mu ukradnuta (co sa mi tazko pise), alebo fakt si mu ukradnuta, lebo pocuva svojich kamratov a viac veri im ako tebe co je veelmi zle :roll:
Napísať odpoveď