Ake su bezne teploty pre AMD Athlon 64 X2?
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ake su bezne teploty pre AMD Athlon 64 X2?
Vie niekto ake su bezne prevadzkove teploty pre tento procesor (v zatazi a bez)? Na stranke amd som nasiel pre svoj proc 4000+ ze max 55-72 stupnov, ale neviem preco su tam uvedene dve hodnoty.
-
mspeedo
Light Professional
Ide konkretne o tento http://products.amd.com/en-us/DesktopCP ... aspx?id=60 (revision BH-G1), keby niekto ma podobny nech napise svoje teploty pls.
toto som nasiel no neviem nakolko doverihodne informacie
Athlon 64 X2 4000+
(dual 2.1GHz - 2x 512KB - rev. G1) 72° C
odtialto: http://users.erols.com/chare/elec.htm
Athlon 64 X2 4000+
(dual 2.1GHz - 2x 512KB - rev. G1) 72° C
odtialto: http://users.erols.com/chare/elec.htm
Jedina moznost, bo tieto procaky su aj s boxom a zapnutym CnQ uplne tiche a teplota okolo 28 C v klude aj v tej najpodradnejsej skrinke s nulovym riesenim toku vzduchu. V zatazi ked aj o 15 stupnov by hned stupla teplota, je to stale vyborne. Su to po tejto stranke uplne skvele procakyŠu-Do napísal:asi taktnuty
asi urcite
-
mspeedo
Light Professional
No ale ja mam okolo 45 stupnov bez zataze... Skusal som spustit stress test v Evereste, po 20tich minutach sa teplota vysplhala na 65 stupnov
a tam sa drzala. Pouzivam Q-Fan nastavenie v biose, co ma automaticky regulovat otacky vetraku. A az pri 65 stupnoch sa otacky zvysili na max 3200 a doska sa snazila udrzat teplotu na max 65 stupnoch. Mam na tom boxovany chladic, bude zle osadeny (to sa mi nezda)? Everest (aj speedfan) hlasil teploty jadra (Core1 a 2) 40stupnov, ale to je nieco ine ako teplota CPU ze? Ta bola tych 65 v speedfane.
Ale cez leto pojde ta teplota aj + 8 stupnov a to som v ...
Tak ci onak, ked das dole chladic, utries staru a naensies novu pastu, nasledne osadis chladic, ti zaberie v klude max 20 minut a uvidis ako to je v skutocnosti. Ked to nepomoze, aspon mozme nieco vylucit.mspeedo napísal:No ale ja mam okolo 45 stupnov bez zataze... Skusal som spustit stress test v Evereste, po 20tich minutach sa teplota vysplhala na 65 stupnova tam sa drzala. Pouzivam Q-Fan nastavenie v biose, co ma automaticky regulovat otacky vetraku. A az pri 65 stupnoch sa otacky zvysili na max 3200 a doska sa snazila udrzat teplotu na max 65 stupnoch. Mam na tom boxovany chladic, bude zle osadeny (to sa mi nezda)? Everest (aj speedfan) hlasil teploty jadra (Core1 a 2) 40stupnov, ale to je nieco ine ako teplota CPU ze? Ta bola tych 65 v speedfane.
Athlon 64 X2 6000+ a teplota v klude je 35 stupnov a pri narocnom zatazeni cca 42 stupnov, takze si myslim ze ty mas strasne vysoku teplotu a mal by s stym nieco robit ...
A inak ta automaticka regulacia otacok ti funguje nejako spatne ked pri takej vysokej teplote si mal iba 3200 otacok, no podla mna tam malo byt uz minimalne 5500 otacok. A skusal si nechat PC otvorene ci Ti teplota neklesne ???
A inak ta automaticka regulacia otacok ti funguje nejako spatne ked pri takej vysokej teplote si mal iba 3200 otacok, no podla mna tam malo byt uz minimalne 5500 otacok. A skusal si nechat PC otvorene ci Ti teplota neklesne ???
-
t0m4s3
Admin
Tak to masemil33 napísal:Athlon 64 X2 6000+ a teplota v klude je 35 stupnov a pri narocnom zatazeni cca 42 stupnov, takze si myslim ze ty mas strasne vysoku teplotu a mal by s stym nieco robit ...
1) Zazracny kus kremiku
2) Zazracny chladic
3) Byvas na Sibiri
4) Meraju ti zle cidla
5) Mas zapnuty CnQ a "zataz" nie je dostatocna
http://www.cluboverclocker.com/reviews/ ... /index.asp
Taktnuty na 3.445GHz DangerDen Water Cooling: ViaAqua 640GpH AC Pump, TDX AM2 CPU block, Black Ice Pro Radiator, 1/2in lines, dual bay reservoir. (55c load, 38c idle)