Filmy s nizkym ratingom, ktore boli dobre..

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

hornblower napísal:Som asi stara skola ale primitivny humor ma neuspokojuje.
tu si dovolim tak trosku rypnut ak mozem :P a co tvoj avatar? :wink: inac s tym co si napisal suhlasim na 101%, scary movie jednicku som pozeral, lebo to bolo v mode, nasmial som sa, ale to bolo asi vsetko..
Co sa tyka Silent Hillu-mno neviem zaspal som, ale to co som videl bolo pre mna malo strasidelne(oproti Silent Hill 2(tusim) na Playstatione), musim pozriet este raz...
hmm a Kamenak?to by som prirovnal k senzusu, taka ludova zabava...ziadne umenie, ja osobne nemam vobec rad Troskovu tvorbu a to ani Slunce, seno a hocico...ja som bol vzdy skor na Sverakove komedie(Vrchni, Spenat, Vesnicka, Marecku, Modry blesk, Jachyme/aj ked tie su povacsine hodnotene dobre/)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Šu-Do napísal://pisal som to do najhorsich filmov....
perverzny film a pribeh ktory pre mna nic neznamena... proste clovek caka co bude a hovno z toho
A co si od toho cakal?? Babel nieje druh filmu ako Fantastic Four ...
Ten film chcel vyjadrit par veci ... Bordel v dnesnom svete ... Kazda nehoda ide pod ruško Terorizmu ... Sebeckost ludi vid ty chu*i z autobusu ... a prepletenie sveta ... atd ... Ten film vyjadroval strasne vela veci ... a presne vyjadroval dnesnu dobu
Oscary si zasluzil ... a aj vsetky ocenenia ... Ked budes starsi pochopis ... preco je ten film dobry
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mirak2 napísal:Scary Movie, American Pie to su mozno vtipne filmy ale vacsina vtipov su zalozene na fekalnych / sexualnych pointach takze predpokladany zaber filmu je na teenagerov a ludi s vekom 25 (dobre tak 30+) sa velmi nepobavia a iba zhnusene prepnu/vypnu
to je stara doba ludi :D ja ked budem mat 30r tak na ten film si pozrem a zasmejem ..
nepot tu o starych ludi ... co ty vies ze co sa im paci :lol:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

http://www.csfd.cz/film/19406-podvodnici-screwed/ tento film nedavno bol v telke a vkuse som sa sulal pozrel som na csfd a dali tomu iba 50 percent
LSDr.J.Behm
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa LSDr.J.Behm »

Shark NX napísal:A co si od toho cakal?? Babel nieje druh filmu ako Fantastic Four ...
Ten film chcel vyjadrit par veci ... Bordel v dnesnom svete ... Kazda nehoda ide pod ruško Terorizmu ... Sebeckost ludi vid ty chu*i z autobusu ... a prepletenie sveta ... atd ... Ten film vyjadroval strasne vela veci ... a presne vyjadroval dnesnu dobu
Oscary si zasluzil ... a aj vsetky ocenenia ... Ked budes starsi pochopis ... preco je ten film dobry
to vieš, možno keby tam bolo viac výbuchov a menej tej "perverzity" (ja som si žiadnu síce nevšimol...) :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neriadim sa hodnoteniami, skor si precitam komentare, tie ma vedia viac odradit alebo presvedcit, aby som sa na to pozrel. Neviem, preco Recruit dostal len nejakych 65% ci kolko na CSFD, ked film je naozaj skvely.
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

no, nove american pie sa mi pacilo aspon na 65% na csfd je okolo 46%.
koprdil
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa koprdil »

sacek napísal:no, nove american pie sa mi pacilo aspon na 65% na csfd je okolo 46%.
Aj mne sa páčilo, ale podla mna tam bolo dost scénok nevhodných pre mladsích divákov, dal bi som mu okolo 70%
doher
Medium Star
Medium Star

koprdil napísal:Aj mne sa páčilo, ale podla mna tam bolo dost scénok nevhodných pre mladsích divákov, dal bi som mu okolo 70%
mne to pocase v tom filme zacinalo vadit. prva cast filmu bola celkom slusna, ale potom stale tie scenky 18+, z ktorych asi film chcel tazit najviac, ale na B-cko, ktore je urcene pre pozicovne to bolo fajn.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

LSDr.J.Behm napísal:to vieš, možno keby tam bolo viac výbuchov a menej tej "perverzity" (ja som si žiadnu síce nevšimol...) :D
niee...
ten mlady chalan co si tam v kanone robil dobre.. :smt078
a ta nechutna japonka s chlpatou ***** :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

sacek napísal:no, nove american pie sa mi pacilo aspon na 65% na csfd je okolo 46%.
American pie by si uplne vsetky zasluzili hodnotenie 1% Su to tak neuveritelne trapne braky, ze sa clovek sam citi blbsi len sa na ne pozera.
(teda osobne som videl vzdy iba kusok z prvej, tretej a piatej casti, ale myslim, ze je to naozaj dost)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

American Pie, Kameňák, Scary Movie a podobne perfektne plnia svoj účel - ktorým nie je útočiť na Oscary. Vzhľadom na to, čo chcú ponúknuť sú to dobré filmy.

Svěrákovské filmy ponúkajú zas niečo iné. Nemôžeme porovnávať Kolju ani Cimrmana s filmom ktorý otvorene paroduje všetko vrátane seba samého.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:pisal o filmoch oskaroch a tak.
ale kamenak nedokaze ani parodovat sam seba..a este pan reziser sa o tom vyjadruje akoby to bol aky film len kvoli tomu, ze to videlo tolko ludi
doher
Medium Star
Medium Star

axXis napísal:American pie by si uplne vsetky zasluzili hodnotenie 1% Su to tak neuveritelne trapne braky, ze sa clovek sam citi blbsi len sa na ne pozera.
(teda osobne som videl vzdy iba kusok z prvej, tretej a piatej casti, ale myslim, ze je to naozaj dost)
je to taky film, ktory si pozrem a viackrat uz nepustim. je to video film a tie byvaju omnoho horsie ako toto.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

The 51st State (2001)
6.1 je podla mna zalostne malo..(nutne pozerat v povodnom zneni a nie s nejakym pochybnym dabingom) :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

JE to velmi subjektivne. Teda z mojho pohladu Epic Movie, Date Movie alebo Disaster Movie boli fakt ze odpad. Skutocne som sa vobec nesmial.

Silent Hill som napriklad nezvladol pozerat, lebo mi to po prvych 5 minutach prislo ako strasna blbost a vypol som to, tym padom ale nemam na cely film objektivny nazor.

Idiocracy mi ale prislo skvele. Hlavne ten utek z vazenia :)
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

ja vzdy predtym ako si pozrem film, pozrem sa na imdb hodnotenie. a to ma pre mna vzdy rozhodujuce slovo. je jasne ze disaster movie a podobne braky maju tak malo percent. su tam veci ktore ste uz niekde videli, a cele sa to toci okolo toho, ze skupinka kamaratov ide a stretne dakych hercov ktori odparoduju daky film a skupinka ide dalej a stretne dalsich hercov ktori paroduju a nic viac. ved tam uz ani normalnych hercov nehladaju, vsetko su akurat daki dvojnici znamych osobnosti. film by mal prilepit divaka k stolicke a putat ho od kedy zacal az po kym neskoncia titulky. a ked ten film prinesie nieco nove, novy napad, tym viac percent v recenzii. a co sa tyka filmov urobenych podla predlohy dakej hry, tam sa zas beru ine kriteria. bud to hodnoti nestranny divak ktoreho to moc nebude bavit alebo fanusik tej hry, napr. silent hill, resident evil, final fantasy a ti vynesu tento film do vysin. a nahodou american pie filmy mozu byt rady ze maju tolko percent kolko maju, pretoze filmy toho typu tu uz tiez boli davno pred tym. vid seriu porky filmov...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

samozrejme, ze mate pravdu chlapci..vsetky tie teens komedie maju tolko, kolko si zasluzia(ak nie viac), kamenak by som ja osobne hodnotil negativnym cislom(ak by sa dalo)..
idiocracy je genialny film, bojim sa, ze mozno az smutne pravdivy :(
a Silent Hill bola pre mna desna nuda..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A videl niekto film Angel-A Luca Bessona? http://www.csfd.cz/film/221270-angela/
68% nieje zas az tak malo, ale mne to trha srdce.
A k tomu Silent Hillu: dajte sa vypchat :smt019
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Kameňák 1,2,3 - nemá chybu
Mayday - mňa ten film celkom bavil
Napísať odpoveď