Team Fortress 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kapu »

KoCi napísal:kapu - tak s takymi lamkami som este zial nemal moznost si zahrat, ze by nedokazali zlikvidovat cokolvek co im stoji v ceste .. a nie este aby ma nezamordovali :D staci sikovny SPY (ale fakt sikovny), alebo jeden medik + heavy/soldier/demoman s overload a neexistuje moznost ako sa zakempis na celu hru :) (teda existuje taka, ze sa umiestnis na bezvyznamnej trase, ale tam si zase nezafragujes)
No tak ja neřekl uplně na celé kolo, ale třeba na 15-20 minut, však to jde :) Ukaž jim Toyi ty tvoje výsledky ať s z toho může mistr KoCi pokakat :lol: Proti Spyům je obrana kamarád Pyro a nebo druhý Engineer, který kryje prdel a já jenom opravuji přístroje :)
.:PUNISHER:. napísal:cawte .... pls potreboval by som vediet odkial stiahnem ten subor .gcfs ktory mam dat do toho STEAMu .... alebo povedzte ako to rozbeham aj bez toho suboru (ak sa to da) ..... diki K+ :(
Pokud sis to koupil přes steam, tak použij ten návod co ti poradil KoCi, pokud ne, tak hledej na jinším fóru :)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

H@wk napísal:Ja zase nechapem ze ich bavi sa tu medzi sebou chvalit aky su "dobry" ... chodte si radsej uzit niekam von a nesedte pri PC , si myslite ze niekoho zaujima aky ste "dobry" ? ...
:D :D Ten pravy to hovori, co sa vychvaluje na kazdom fore :-D
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

dominoval som nakoniec aj nad tym prvym ale uz som nestihol screen :)
Prílohy
jump_cellshaded_b20002.jpg
kapu
Medium Star
Medium Star

to prask: Taky dobrý :)))

Jinak chlapi, pro všechny, prosím začněte hrát tady na těchto dvou serverech, jsou CZ/SK a podle mně na dost dobré úrovni, akorát tam nehrává moc hráčů...

82.113.57.100:27015 - hlavně na tento choďte prosím, i když vás bude málo, rozhodně tím rozšíříte popularitu!
89.185.239.58:27085 - je parádní, ale kapacita pouze 18 lidí :( Ten nad ním je lepší, ale nikdo tam bohužel nehrává

A ještě doporučuji přidat se do CZ/SK TF2 komunity:
http://steamcommunity.com/groups/tf2-czsk
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Aka je vaša najoblubenejšia/najneoblubenejšia postava a prečo?
kapu
Medium Star
Medium Star

JV napísal:Aka je vaša najoblubenejšia/najneoblubenejšia postava a prečo?
Já mám velice rád Medica, Engineera a když útok tak Demomana nebo Soldiera :) Medica hraji asi nejčastěji, pač už mi podle mně celkem jde a baví mě celkem kotel :D Líbí se mi když healuju nějakého skillera a bodíky jenom naskakují...

No a Engineer je taky hodně brutální, když se domluvím s nějakým kámošem a ten je taky engineer tak se anvzájem kryjem a třeba Dustbowl za červené s engineerama je paráda, jenom někam za roh věžičky, každý z jedné strany a potom jak někdo vběhne tak nemá šanci, pač ho naše věžičky hnedka rozmašírují :lol:

Demoman je taky podle mne hodně parádní, protože když je nějaká věřžička nebo třeba Heavy čeká za rohem, tak jenom šup šup pár granátů a je po nich :) No a nebo v 2Fort nahoru střílíte sniperům granáty a jsou bez šance :)

Jaké mapy máte nejraději?
Já asi Dustbowl, 2Fort, Orange (to nevím kolik zná lidí, ale tahle mapa ěm fakt baví:) a taky mám rád Lazytown (taky nevím kolik lidí to zná, ale je to fakt parádní mapka:)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

troska OT: Ak tu mate dakto ventrilo a mikrak tak by sme sa mohli dohodnut a hrat to zaroven s ventrilom a chodievat spolu a tak chapete co myslim :P ja mam este 5% a mozme zahrat :P my icq 215295296 ozvyte sa tam alebo SS
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

moja najoblubenejsie postava sa da zistit tu :P http://steamcommunity.com/id/t0y0/stats/TF2
a najoblubenejsia mapa je jednoznacne ctf_2fort :)
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

no ja oblubujem hlavne snipera a scouta.
engineer je fajn s tym sa neda nic pokazit. soldiera mam tiez rad...
v podste nemam ziadneho neoblubeneho, s kazdym sa da hrat.
mapa tiez 2fort ale v poslednej dobe prichadzam na chut scyscraperom. to je mapa na jumpy... brutalna zabava, to som drtil posledne 3 dni :D
clovek sa tam pozistuje co sa da spravit s kazym classom. bol tam jeden bug (tusim fcera ho opravili skoda :( ) ked engineer skakal a medic mu strielal do noh tak enginner mohol vyskocit uplne brutalne vysoko. s tym sa dala prejst cela mapa. parada :P trvalo to ale super suhra
JV
Light Professional
Light Professional

hm tak moja najoblubenejšie su asi spy sice s nim vela fragov nedam ale je to prdel vzdy sa zmenim na nejakeho ich vojaka a podrežem jedneho zozadu :lol: potom si dam neviditelnost a zmenim sa na dalšieho a tak dalej par krat sa mi tak podarilo dat aj 5 ludi na šupu :lol: potom asi tiež demonman a ked som s medicom tak heavy inak počas hry striedam všetky postavi až na enginera lebo ked som zanho mi to hned zničia :lol: a najoblubenejšie mapy su asi dustbowl,gravelpit a ine na ktore si teraz nespomeniem
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mg za toho spy je to fakt haluz ale vzdy ked idem sam nikto okolo mna a vojdem do nepriatelskej "budovy" tak ma vzdy vidia a zabiju ma ale len tak zrazu mi vypali pod nohy granat hmm?
JV
Light Professional
Light Professional

oni postrehnu ked nestrielaš po "nepriateloch" preto ked vydia ze z bazy tymu modrych beži nejaky červeny tak im to asi trkne musiš vždy čakat za rohom alebo tak pokial tam nebudu len ti z tymu na ktory si sa premenil a tak to nezistia :lol:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ale sak som pisal ze sam bezim nitko okolo mna ani moj ani ich vojdem do bazy a haluz ze pod nohami granat xD
JV
Light Professional
Light Professional

no ked hras z moc dobrymi ludmi aj mne sa to parkrat stalo bežim a zrazu ma zabije granat a ukažu že kto ma zabil a tam demonman asi o sto metrov dalej :lol:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

asi preventivny granat :D ale je to fakt good gamesa
JV
Light Professional
Light Professional

jj ziadny stereotypny counter :lol:
Filo23
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Filo23 »

ked sa idem pripojit na server stale mi nieco taha a potom napise ze moja mapa je ina ako ta na servere co stym nemam si stiahnut nieaky non steam alebo nieco take???
PS: nemam original
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

ja mam najradsej pyra :) ten strach v nepriatelskych ociach ked nabehnem so svojim plamenometom, to je radost hrat 8)
kuknite screen :) vsetko je spravene s pyrom ;)
Prílohy
ctf_2fort0012.jpg
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

to sa nerata. mas viac deaths ako kills :D
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

musel som ich nechat nech ma trosku kiluju lebo ma chceli kicknut lebo vraj som cheater, stale dookola, tak som potom nesiel naplno ale aj tak som si to uzil, hral som cca 3,5 hod :D
a vcera som hral tak isto cca 3,5 hod a uz nenadavali, tak som isiel na plno ;)
a este dodam ze ja nie som kemper ale action hrac, nebojim sa o to ze zomriem sak to je len hra ;)
Prílohy
ctf_2fort0023.jpg
Napísať odpoveď