kámo ja ked budem mať dcéru tak budem za nou chodiť s nabitou brokovnicou a na každej streche bude ostreľovač so sniperom..
ked podrastieš a pochopíš zmýšlanie poväčšiny chlapov tak ti to celé začne pomaly dávať zmysel..
mozno si najde inu 12 rocnu... ktovie... ale uz ho nechajte, svoj nazor ze ta baba je mlada a nieje pre neho ako mu dava najavo jej fotrik sme uz vyjadrili... takze asi tak... mohlo by sa to tu uz hadam aj zamknut myslim
// dik za k- - ja sa nehram na moda - len som vyjadril svoj nazor ze tato tema uz nieje perspektivna a nevidim vyznam v jej dalsom pokracovani.. a nabuduce sa aspon podpis...
No dobre kolega..skusim si odmysliet ze tvoja holka ma 12 ci 13..uz som to predychal,AKo sa mas spravaat? tak ako si to napisal tunak..presne tak ako si sa tu vyjadril.presvec ho ze nechce od nej len to jedno a ze ju mas fakt ra a tak..ostatok je fakt uz len ba tebe...
Baby ti nám doslova iba napíšeš čo sa deje a aj ked ti niekto poradí tak najprv sa akože snažíš poslúchnuť no nakoniec i tak urobíš po svojom čo je sčasti dobré lebo si uvedomuješ kto je pánom situácie ale otázka je načo sem píšeš? Aby si nás pohoršil že máš detské lásky ktoré v tvojom veku môžu byť označované za deviáciu? hmm tHx ale vždy sa aspoň zasmejem ked si prečítam túto tému a dozviem sa čo nové si vyparatil.
SRneC napísal:to chcete aby prisiel za jej otcom a s kludom anglicana si sadli a kecali o tom ze jeho 12rocnu dceru ma rad aj bez sexu ? ....ťe pééééro
Ty si hovädo.. Ale to je o inom..
Baby ja som Ti už povedal..nechaj to dievča tak..ono to vlastne ani nieje dievča..je to dieťa..A ty postupne,(teda ak by si s ňou vydržal) budeš s ňou chcieť spať..a takouto cestou sa dostaneš do "kriminálu"..Nechaj to plávať..a vyser sa na ňu..pohľadaj nejakú staršiu.. inak,neviem,čo na nej môťeš vidieť..je to dieťa..fyzicky Ťa nemôže priťahovať..nechápem
mozno to bude moc tvrde ale dpc si pedak? sak to je jasne ze sa o nu boji sak preboha ako moze fungovat vztah medzi 4 na strednej a šiestačkov na zakladnej?samozrejme ti to prajem su vynimky btw:neni to ta co mala robit modelku v blave co mala 30 chalanov ako trofeje?
Inak, ked tu uz spominate tu zakonnu hranicu, tak napriklad v Nemecku sa trapia 11 rocne deti, ze este nemali sex a citia sa preto menejcenne. A bez problemov o tom rozpravaju s novinarmi. Tomu uz hovorim hardcore
pryja napísal:Inak, ked tu uz spominate tu zakonnu hranicu, tak napriklad v Nemecku sa trapia 11 rocne deti, ze este nemali sex a citia sa preto menejcenne. A bez problemov o tom rozpravaju s novinarmi. Tomu uz hovorim hardcore