F.A. Premier league

O športe...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Newcastle ma zaujem o Redknappa(co by bol v podstate dost bombasticky prestup), neverim, ze Newcastle by vyhodil Sama bez toho, aby mal pripraveneho niekoho ineho, cize ocakavam, ze Harry pojde..to bude podla mna zly tah, pretoze ako sme si zvykli na newcastle board, ocakavaju uspechy za dva tyzdne a Harry je (takisto ako Allardyce) bezec na dlhe trate, takze ak sa tak stane, dlhu buducnost mu o5 nedavam :? mal by ostat v Portsmouthe :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Praveze ja si myslim ze Portsmouthu neodijde. Preziva tam jedno z najlepsich obdobi, nema dvovod odchadzat. Pravdupovediac ale nemam sajn kto by mohol Newcastle trenovat, ani si nedokazem tipnut.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak ak sa nepodari Harry tak neviem ani ja, ale este stale tu mame Alana Shearera :)

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 31,00.html
kali520
Darca
Darca

Niekde som cital ze Shearer tu ponuku odmietol. Ale teraz ma napada este Martin Jol, ten je tiez bez angazma. A myslim ze by sa tam aj celkom hodil.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Jol by sa tam hodil urcite viac ako Shearer(zatial), traba tam niekoh kto by spravil poriadok a trosku stmelil kolektiv..mne ako nezainteresovanemu divakovi to pripada tak, ze v muzstve su nejake problemy(vztahy medzi hracmi)..kader urcite nie je zly...sak uvidime :)
nechapem preco este niekto nepoziadal Pata Rice(a) - asistent Wengera
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

dneska sa oplatilo pozerat Manchester United proti Newcastlu, pekne im nalozili 6:0 :lol: Ronaldo 3x, Tevez 2x, Ferdinand 1x
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Fortune napísal:dneska sa oplatilo pozerat Manchester United proti Newcastlu, pekne im nalozili 6:0 :lol: Ronaldo 3x, Tevez 2x, Ferdinand 1x
Dpc som nevidel :) skoda ze Rooney neskoroval. A Arsenal iba 1:1, cize zase su spolu na prvom mieste s rovnakym poctom bodov nie ?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kwa, mufc o skore prvy :)
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

co teraz hovoria media?
naposledy ked 6-0 vyhral livapul nad derby tak "vyhrali" ligu........
8)
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Bol to dnes super zápas. Jednoznačne ManU bol počas celého zápasu lepší a mohol vyhrať aj vyšším rozdielom kebyže premení šance aj z prvého polčasu. Super výkon dnes podal Ronaldo a aj Rooney aj keď veľa pokazil, ale vybojoval dosť lôpt a mal len smolu, že nedal aspoň jeden gól. ManU forever :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Ronaldo uz 16 golov , neviem , ale podla mna pojde fergie do hola :lol:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ManU dneska hrali ako z partesu, sice som videl len druhy polcas ale bavil som sa celych 45+2 minuty :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

matko888 napísal:Ronaldo uz 16 golov , neviem , ale podla mna pojde fergie do hola :lol:
Nejak som nepostrehol, mozes priblizit? Fergusson? Za kolko golov?

Inak Arsenal dnes obrovske sklamanie, stracat doma s takymto superom body, to ich bude este mrziet.
kali520
Darca
Darca

Vysledok 6:0 pre Man utd proti muzstvu ktore vlastne nema trenera sa dalo ocakavat. Vedenie Newcastlu malo pockat s tym odvolavanim Alardayca do konca sezony.
t0m4s3 napísal:Nejak som nepostrehol, mozes priblizit? Fergusson? Za kolko golov?
Ja viem tak ze ked da v lige 20 golov Fergusson sa ostriha dohola. Tak dufam ze uz tie 4 goli da :D .
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

henten pribeh o holej hlave si vymyslel the sun

Ferguson has said that he won't be betting with Cristiano Ronaldo on the amount of goals he scores this season.
"I will not be attempting to bet anything with Cristiano this season unless it is 50 goals," he laughed. "Somehow I don't think he would accept that."

ale nekto sa uz hral vo fotosope
Prílohy
Bald_Sir_Alex_Ferguson.jpg
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

t0m4s3 napísal:Nejak som nepostrehol, mozes priblizit? Fergusson? Za kolko golov?

Inak Arsenal dnes obrovske sklamanie, stracat doma s takymto superom body, to ich bude este mrziet.
je to tak ako napisal Kali , a k tomu arsenalu, tiez som myslel ze doma vyhraju apson o 2 goli , nemozu si dovolit stracat body s takymi supermi , ale sem tam sa nepiodari
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

sakra manu ma vzdy take stastie :D hral s Chelsea ked odvolali The Stupid One a teraz hral s newcastlom ked odvolali velkeho Sama, kedy hraju s Lpoolom? Cakam, ze Beniteza odvolaju prave pred tymto zapasom :) , ale nie ja len zavidim pretoze Gunners remizovali :wink:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

United parada aj Ronaldo a Tevez ale proste cely tym ma na tom zasluhu len skoda ze Roony nedal gol ale to newa

United bude majster :smt112
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ty kks, som dnes videl Expres na Galaxii Sport a ukazoval tam goly, no jeden krajsi ako druhy, mne sa asi najviac pacil Ferdinandov gol, ten Rooneyho pas na Ria bol skvost, taktiez Tevezom druhy, len sa nevie ci to bol gol alebo nie, ale bola to krasa. Manchester 4Ever
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ja som tiez iba dnes videl goly bohuzial som zapas nevidel skoda ale goly fakt jeden krajsi ako druhy mne sa dost pacil ten prvy Cristianov gol s priameho ten bol pekny bolo to fakt super 6 golov za polcas tak to sa fakt nevidi uz su prvy a s arsenalom hraju doma no dufam ze vyhraju ligu a dufam este ze liverpoolu sa zacne darit po prichode skrtela fakt v poslednej dobe sledujem iba premier league a to nie len velku stvorku ale pozrem aj zapas evertonu totenhamu a takychto slabsich muzstiev najkvalitnejsia liga na svete podla mna no a samozrejme este champions league
Napísať odpoveď