Hysterka?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Hysterka?
nemyslel som ze este aj ja tu dam temu ale ta okolnosti su okolnosti. vcera vecer sme sedeli s priatelkou vo vlaku, unaveny po predchadzajucej ceste a po celom dni ale inak taka pohodova atmosfera. niekde pri spisskej novej vsi som dostal sms od jedneho dievcata co ani nieje slovenka, nezije tu, ale pozname sa a prezili sme spolu pekne, nevinne 3 dni. tu sms som jej dal precitat a sa nasrala, ze vraj kvoli tomu ze som sa pri citani tej sms usmieval. (pi*i, jak to citam mi to vobec nedava zmysel.( potom mi poslala sms ze preco nemoze prezit aspon jeden stastny den v jej poje**** zivote. neviem. mal som jej chut napisat ze je je*lina ale ta som sa zdrzal. no ale neviem co s tym robit, lebo mi to vobec nedava zmysel a ospravedlnovat sa jej nemienim. praveze naopak. ja mam 22, ona 20. bolo to unavou? 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
skypej
Medium Star
by som povedal, ze u holiek je to normalna reakcia ..
nieco podobne som zazil aj ja .. byvala dostala sms od chalana zo zaciatkom Ahoj laska .... proste som to neriesil .. no o tyzden mi kamaratka napisala Achoj mojko ..... a cirkus bol na svete ..
podla mna to je prirodzene zenske (slepacie - bez urazky
)spravanie 
nieco podobne som zazil aj ja .. byvala dostala sms od chalana zo zaciatkom Ahoj laska .... proste som to neriesil .. no o tyzden mi kamaratka napisala Achoj mojko ..... a cirkus bol na svete ..
podla mna to je prirodzene zenske (slepacie - bez urazky
Ach tie sms...
No podla mna jej vysvetli ze to je proste mimovolna reakcia ten usmev... na to sa clovek ani nesustredi ked nieco take cita, a dalej sice neviem o com bola ta sprava ale dal si jej ju precitat takze nemas ziadne tajnosti. A este dalej podla mna najviac zalezi na tom co si poslal (ak si poslal) spat tej holke. A ak jej ani toto nebude stacit ako vysvetlenie tak je ziarliva asi tak ako ja
Ako som uz pisal Ach tie sms
No podla mna jej vysvetli ze to je proste mimovolna reakcia ten usmev... na to sa clovek ani nesustredi ked nieco take cita, a dalej sice neviem o com bola ta sprava ale dal si jej ju precitat takze nemas ziadne tajnosti. A este dalej podla mna najviac zalezi na tom co si poslal (ak si poslal) spat tej holke. A ak jej ani toto nebude stacit ako vysvetlenie tak je ziarliva asi tak ako ja
Ako som uz pisal Ach tie sms
-
jin
VIP
Re: Hysterka?
Áno bolo. podráždilo ju to a prehnala to (eng. overreacted - ten výraz mi na to skvele sedízelovoc napísal:bolo to unavou?
-
DonLuca
Medium Star
Re: Hysterka?
presne tak nemusí.... a je dosť pravdepodobné, že ani neprizná, ale keby áno, tak by to bolo oveľa lepšiejin napísal:kým si prizná, že urobila chybu môže trvaaať. Ale nemusí...
-
Začiatok Konca
Professional
Ja neviem...ja ti dám tiež jeden príklad..síce mi priateľka nereagovala rovnako,ale "podobne"...povedal som jej(v škole),že som si začal písať s jednou babou cez ICQ(...veď ty vieš
)a tak sa pousmievala,že nevie,čo má na to povedať,čo si má myslieť,ako reagovať...tak som jej povedal,že sa nemusí báť...že sme si písali len tak zo zvedavosti...že som jej hneď povedal,že mám priateľku a že ju veľmi milujem...a potom som jej povedal,že som pri tebe šťastný...najšťastnejší človek na svete a veľmi ťa milujem...a bola z rozpakov vonku..objala ma a usmiala sa...a povedala mi to isté..Proste som ju len utvrdil v tom,že sa nemusí báť..
a že len pri nej som ten najšťastnejší človek na svete
...
K téme:naozaj reagovala prehnane...ja by som sa s ňou porozprával...už len z toho dôvodu,že neznášam,keď sme rozhádaní..a tak aj,keď som nespravil chybu,tak za ňou prídem a poviem jej ako to vidím...a o chvíľku sme o5 spolu...proste ju len utvrdiť...v tom,že ju ľúbiš(miluješ)...a bude o5 kľud...
Ale rob ako myslíš..je to len môj názor...
a že len pri nej som ten najšťastnejší človek na svete
K téme:naozaj reagovala prehnane...ja by som sa s ňou porozprával...už len z toho dôvodu,že neznášam,keď sme rozhádaní..a tak aj,keď som nespravil chybu,tak za ňou prídem a poviem jej ako to vidím...a o chvíľku sme o5 spolu...proste ju len utvrdiť...v tom,že ju ľúbiš(miluješ)...a bude o5 kľud...
Ale rob ako myslíš..je to len môj názor...