Pozna niekto tychto anglickych majstrov atmosferickej hudby? Aky mate na nich nazor? Podla mna kapela, ktora dala doom zanru velmi vela a aj ked sa od toho cisteho doom metalu odklonili stale dokazu na albume vypracovat taku atmosferu ako nikto iny pricom hudba je vyrazne jemnejsia no napriek tomu velmi napadita...
A ked uz som zaozil temu, chcem sa spytat...zhanam DVD ripy dva, A Moment In Time resp. Were You There?. Ak niekto ma bol by som velmi vdacny...
Anathema
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Anathema....jedna z kapiel, ktore presli skutocne strastiplnym vyvojom. Od brakoveho death metalu az po sucasny atmosfericky rock/metal.
Je velmi dobre, ze si uvedomili aka je ich povodna hudba nepocuvatelna a zacali uplne od zaciatku. Album Alternative 4 nema chybu a pesnicka Empty je porste uzasna (aj fragile dreams ale nie az taka dokonala
)
Je to jedna z tych lepsich kapiel.
Je velmi dobre, ze si uvedomili aka je ich povodna hudba nepocuvatelna a zacali uplne od zaciatku. Album Alternative 4 nema chybu a pesnicka Empty je porste uzasna (aj fragile dreams ale nie az taka dokonala
Jajaj,nepocuvatelna ako nepocuvatelna. Mam od Anathemy rad takmer vsetko aj ked posledne dva albumy trosku menej ale nazvat veci ako Crestfallen, Serenades alebo Pentecost III nepocuvatelne, hmmm. Klasiky doom metalu ktore rozhodne potesia kazdeho priaznivca daneho zanru. Ja mam najradsej The Silent Enigma a tesne za tym Eternity.axXis napísal:Anathema....jedna z kapiel, ktore presli skutocne strastiplnym vyvojom. Od brakoveho death metalu az po sucasny atmosfericky rock/metal.
Je velmi dobre, ze si uvedomili aka je ich povodna hudba nepocuvatelna a zacali uplne od zaciatku. Album Alternative 4 nema chybu a pesnicka Empty je porste uzasna (aj fragile dreams ale nie az taka dokonala)